Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda jako děs toto
Já bych kravku ironicky poslala někam, nehádala se jen ji slušně posílala někam, aby držela hubu a krok!
Já mám dycky dost, když jedu trajflem u nás ve Zlíně, co Ti důchodci si někdy dovolují to je děs, nedávno jsem upozornila jednu stařenu co vyřvávala přes trolej na skupinku asi 4 kluků v pubertě tak 13 let, že jak to mluvijou, že sou to hulváti a ať se stydí, nevím co se kluci bavili, slyšela jsme jen holčičí jméno, ale nehulákali prostě si jen povídali, puberťáci no a babka je hned sjela.Tak sem ji slušně řekla, zda se nestydí ona, poslouchat cizí hovory a to jak se vyjadřují ač teda nevím co říkali, je výchovou rodičů a že jsou to puberťáci, tak co jako, ať je nechá, kluci v šoku na babku nechápali, babka na mě spustila, že se nestydím tohle jí říct, říkám že opravdu ne, nestydím se, když tam začne na ně vyblakovat, ač nic nedělali a že její starosti na moji hlavu opravdu, tak čučela jak z jara, lidi okolo mlčeli a dělali že nic
Jinak na písek chodíme, ale spíš tam kde je málo maminek nejlépe jedna či dvě
Je tady jedno hřiště a to je věčně narvané, každý den stejná skupinka maminek, tak tam ani nechodíme, jen jdeme okolo a už pohledy ukazují, sem nelozte, tady je to naše
![]()
@brouček123 píše:
@Kamča.dalmatinka no právě nad tím přemýšlím co jsem komu udělala ale jak paní důchodkyni na socce tak ani paní na hřišti jsem neřekla ani slovo ani jsem se na ně nepodívala fakt už to nechápu. no a jak na to hřiště nakráčel její snědej manžel a začal vyhrožovat tak to už jsem si říkala ještě že tu ti policajti jsou. ale fakt nevím co lidem na mě vadí.
No a nemáš třeba nějakej pronikavej hlas, nebo nějak vyšší? To obvykle evokuje hádky i když mluví člověk v klidu
![]()
@petka86 prosím tě a kde je ve Zlíně normální hřiště pro děti staré jako je to tvé (máme stejně staré děti
)…Jako vím o jednom na Kocandě, ale tak daleko fakt jezdit nehodlám ![]()
@brouček123 píše:
@Gina108 jejda tak to asi nedokážu posoudit
Se zeptej kamarádek
Já si o sobě třeba myslím, že dík svý postavě fakt u lidí vzbuzuju respekt, takže držku si na mne už dlouho nikdo neotevřel. No ale u nikoho jsem to teda neověřovala, buhví co si o mně tak lidi na první pohled myslej
![]()
@Gina108 tak kdyby to bylo postavou tak to by asi museli mít respekt i ze mě
no já tady kamarádky ještě nějak nemám jsme tady chvíli necelej rok.
Podle me to neni o tom, ze je nekdo Prazak nebo ne… tohle skatulkovani mi vzdycky lezlo na nervy a ze zkusenosti byly vetsinou komentare spis od,,vesnicanu,, Navic vetsina tech Prazaku co to takhle na plnou hubu budou v hadce rikat nejsou Prazaci ale naplaveniny nebo hlupaci…
Kazdopadne si myslim, ze situace to hezka nebyla a hlavne se to nemelo resit pred detmi… ![]()
@locika píše:
@petka86 prosím tě a kde je ve Zlíně normální hřiště pro děti staré jako je to tvé (máme stejně staré děti)…Jako vím o jednom na Kocandě, ale tak daleko fakt jezdit nehodlám
Tak nevím kde přesně ve Zlíně bydlíš, ale my na JS a chodíme na Hony, jak jsou nové 4 kostky-paneláčky, pak na Budovatelské je dobré a jinak jak je Valachův či Kozlův žleb, tam je jich u těch nových taky dost
Na Kocandě, když vysedáme taky zajdem, taky dobré ![]()
Tak podle meho, si udelala hrozne divadlo uz tema policajtama, osobne bych se asi zenske zacala nahlas smat, poslala bych ji slusne tam kde slunce nesviti a tim by to pro me haslo.Jen si ji nahrala do karet.Ja se teda takovym lidem vyhejbam, zt vubec bych je neresila s policii. Pokud tak reagujes na vsem, jen nekdo vezme slovo moravak do ust, tak se nedivim ze jsou na tebe takovy jaci jsou
![]()
Hale náhoda to nebude. Musíš něco vyzařovat nebo tak co lidem dává pocit že si na tebe mužou dovolit. Třeba to nevidíš ale zkus se zamyslet. Třeba i to že se někdo kouká do země, nekouká se do očí už dává pocit že ten druhej je podřazenej, víš jak to myslim
.Prostě začla bych fakt u sebe proto že ostatní tě vidí tak jak se cítíš a pokud se budeš cítit sebevědomě tak to uvidí i ostatní ![]()
@Anonymní píše:
kecás, ja skoro taky![]()
Skoro? TAk asi jen z B ne? ![]()
@petka86 píše:
Tak nevím kde přesně ve Zlíně bydlíš, ale my na JS a chodíme na Hony, jak jsou nové 4 kostky-paneláčky, pak na Budovatelské je dobré a jinak jak je Valachův či Kozlův žleb, tam je jich u těch nových taky dostNa Kocandě, když vysedáme taky zajdem, taky dobré
Jo, tak na Jižňáky to mám z Letné trochu z ruky no…ale párkrát jsem tam jela do herny, malý tam byl nadšený, teď je tam zavřeno, ale po prázdninách začnem chodit zas…
Na ženskou bych se vykašlala, policajty bych rozhodně nevolala, chtělo to spíš trefnou klidnou poznámku ve smyslu, odkud se asi přistěhovala do Prahy ta paní…
(Jinak ale souhlasím, že to není o Praze, na podobný výkvět můžeš narazit všude.)
Blbé máš akorát to, že pokud tahle matka má „podporu“ svých kámošek a na toto hřiště pravidelně chodí, lepší to pro tebe nebude. ![]()
@locika Super hřiště pro mrňousy je u věžových domů (kousek od Alberta), jenže to máš z Letné taky z ruky. ![]()
Jinak - holky - Valašky - já jsem taky skoro Klobučanka.
(Ale už hodně let ve Zlíně.) Jsem si říkala, jak napsala @kvaček, že nějaká dědinka za… - že to bude „tarahůnka“ a ono nic. ![]()
A jak se pak asi jednou budou chovat jejich děti, že? Když mají v rodičích takový zářný příklad. ![]()