Hádka na dětském hřišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3798
25.7.12 21:30
@Kačenkaaaa píše:
No ani nemluvte dneska jsme byli na matonce vedle byl domeček v kterém byla asi orok starši kluk …muj malý se chtel sklouznout a vlézt si tam taky a on ten chlapeček mu dal pesti do nosu a zkopaval ho z klouzačky prý je tam hodně detí v domečku ..byli tam jen dva a ten muj šimonek..vubec jsem nevěděla co delat malý si to nechal libit nemá ani dva roky jen smutně vždycky popošel já měla sto chutí ho střískat jeho mamka..byla uplně někde jinde ani nevím která to byla..no děs..zašla jsem nakonec k domečku a říkám že to se nedělá že to není jeho domeček že je pro všechny deti a on na mě že to ne že tam nemuže protože se tam nevleze a že s enebude ani klouzat..tvl jak mě vytočil..říkám to je ještě jednou uvidím že mu něco udeláš…normálně jsem ho vzala z domku a at de do prčič no..nejde to holky ani popsat :cert: :cert:

Spratek jeden :cert: Já bych se zeptala, které mamince patří ten nevychovaný chlapeček a ať si udělá pořádky, jinak bych si udělala pořádky já, aby mi do dítěte někdo bouchal, no to ani omylem! Takový maminky miluju, dítě odloží a jdou si bokem a dělají, že nevidí, neslyší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
2.3.14 17:53

Hadka s tatinkem ditete

Ahoj holky

Dnes jsem byla s dvouletym synem na hristi. Je hodny, nikdy do nikoho nestrka, nepere se. Byly tam starsi deti ( kolem 3-4 let). Kdyz sel na klouzacku, strkaly do nej apod. Ja stale pri nem, aby se mu neco nestalo. Jedna holka do nej schvalne strcila - chtel si pod skluzavkou stoupnout vedle ni, tak se po nem ohnala. Tatinek byl u ni a zacal ji rikat, ze to se nedela. Jak jsem byla nastvana, rekla jsem, ze je nevychovana, kdyz do mensiho strka. Na to se otec ohradil, ze ve trech letech ji to nevysvetli. Rikam " dobry, dobry" a sla jsm pryc. Nechtela jsem se hadat, chlap mel skoro dva metry. On za mnou jeste vypustil neco ve smyslu, at se nad sebou zamyslim. Na to jsem zareagovala " jdi do p.dele". Sama sebe jsem prekvapila :oops: Chlap cumel, vahal a pak me poslal potichu do p.dele taky. Takova hezka nedele.

Ja se na hristi chovam slusne - kdyz prijdu, pozdravim ( to nikdo jiny nedela). Diteti jsem v patach, aby si neublizilo nebo neco nekomu neprovedlo. Kdyz mu nekdo neco nabidne, podekuji. Co me stve, jsou deti, ktere do mensich strkaji, rodice stoji opodal, na decka kaslou. Tento sice nekaslal, ale choval se stylem moje dite je zlobive, ale to neni zadny problem.

Jak se chovate v pripade, ze nekdo vase dite odstrci, vy?

Diky

• Citovat
  • Upravit
72725
2.3.14 17:54

Lidi ignoruju, kdyžtak, tak slušně poprosím. Pořádek si zjednat umím - a neposílám nikoho do temných míst.. to mi přijde přes čáru, obzvlášť na dětským hřišti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
2.3.14 17:55

Ale tatínek to přece řešil, ne? Jak jinak než vysvětlováním se to dá řešit. Měl ji zbít? Myslím, že ta závěrečná slova byla zbytečná.

Příspěvek upraven 02.03.14 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
2.3.14 17:56

Jestliže na hřišti někoho kvůli takové hlouposti pošleš dp p*dele, slušně se tedy nechováš. Ten tatínek zareagoval, nenechal to jen tak - čekala jsi, že svou dceru zmlátí? Nevím, co ty jsi za hvězdu, ale zamysli se v první řadě nad svým chováním, než budeš posuzovat chování druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.3.14 17:58

Ehh… no tvoje reakce mi prijde dost neprimerena. Tatinek reagoval naprosto spravne. Ve trech letech neni dite nevychovany, a kdyz se mu to da vysvetlit, tak je to jen dobre…ale kolikrat neda :nevim: Zamysli se nad sebou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
2.3.14 17:59

Jak se chovám? nedělám z toho vědu jako ty :nevim: Upřímně, taky by jsi mě vytočila svým komentářem o nevychování, a poslat mě navíc do p.dele tak to už by bylo přes čáru. I mě vadí rodiče, kteří si své děti nehlídají, ale tady tatínek reagoval, dceři řekl, že tohle se nedělá.
No a pokud takhle reaguješ na tatínka který to evidentně řešil tak výchovu by jsi potřebovala spíše ty ;)

Příspěvek upraven 02.03.14 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766

Tak mě teda přijde, žes to přehnala a hodně. Tatínkovi to podle tvých vlastních slov jedno nebylo a holčičce to vysvětloval, co měl podle tebe jiného udělat? A 3- 4 roky není ještě takový věk, aby dítě bylo naplno schopno ovládat svoje emoce, aby si jasně uvědomilo, že ten druhý je menší, zvlášť když třeba ve své rodině nikoho mladšího nemá a není tedy denně masírován ve stylu- pozor je malý. Myslíš, že tobě se nikdy nemůže stát, že by tvé dítě ve 3-nebo 4 letech strčilo do menšího? To si teda docela fandíš. Za mě jsi reagovala těžce přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

Myslím, že ses chovala hloupě :roll:
Nikdy bych si nedovolila tohle říkat nějakému rodiči, když vidím, že své dítě usměrňuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.3.14 18:00

Ty jo, tak to jsi fakt přehnala, nauč se trochu ovládat. Tatínek to začal řešit, vysvětlovat, že takhle ne. Coměl udělat, aby tys ho neposlala do prde.le? Chytnout jí za vlasy a mlátit hlavou o klouzačku? Nauč se trochu chovat, pak vyrážej mezi lidi na hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131

@hanka.br. souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600

Přijde mi to přehnané, ve školce se spolu také děti nemazlí a strčení není žádná hrůza.. Ve školce s ním přece také nebudeš aby jsi to za něj řešila - teď se bavím samozřejmě o drobných strkancích ne o mlácení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.3.14 18:01

Nebylo to poslani nekam zbytecne? :think: Za mne jo, obzvlast, kdyz ji rekl, ze to delat nema. Nebo ji mel proplesknout, aby to bylo podle tvych predstav? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
2.3.14 18:01

Taky si myslím, že reakce tatínka byla naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
2.3.14 18:02
@martina.se píše:
Lidi ignoruju, kdyžtak, tak slušně poprosím. Pořádek si zjednat umím - a neposílám nikoho do temných míst.. to mi přijde přes čáru, obzvlášť na dětským hřišti :nevim:

jak konkretne si zjednas poradek? To me zajima

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová