Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, a proč jí to tak vadí? Snad to nemají roztahané po celém baráku ne?
A to je jako v jejim byte nebo ze ji to tak vadi? Nebo tim zmazou cele spolecne prostory? Doma si kazdej muze delat co chce, i kdyz me osobne by taky nenapadlo v bytovce zabijet prase
co se tyce smradu tak nevim jak se stiznosti uspeje, me treba vadi smrad kdyz sousedka vytre barak savem, kdyz dela nakej ovar a varene maso smrdi po celym baraku, ale stezovat si nebudu…
Pokud nezabíjí v jejím bytě, což pochybuji, tak co řeší? ![]()
Dřív jsem v podobné bytovce bydlela a lidi si tam zabíjeli prasata celkem běžně a nikomu to nevadilo ![]()
@Klarindas píše:
A bez omráčení?
Omráčená je mamka zakladatelky ![]()
Dělají to dole v „prádelně“ a pochopitelně je od krve celá chodba včetně zdí. Nikdo to neuklízí..krev poté jen hadicí naženou na silnici..střeva hodí vedle do křoví a tím jejich úklid hasne..já pochopitelně chápu, že si to někdo udělá doma na zahradě, ale v bytovce mi to přijde prostě moc..ano i včetně porážky
Hrůza co si ty lidi dovolujou. Jsem vegetarianka, vadilo by mi to dost, nezabiju ani mouchu. Nemohla bych to čuchat ![]()
@Anonymní píše:
Dělají to dole v „prádelně“ a pochopitelně je od krve celá chodba včetně zdí. Nikdo to neuklízí..krev poté jen hadicí naženou na silnici..střeva hodí vedle do křoví a tím jejich úklid hasne..já pochopitelně chápu, že si to někdo udělá doma na zahradě, ale v bytovce mi to přijde prostě moc..ano i včetně porážky
Ať jim jde mamka pomoct
Taky si kus zabíjačky vyslouží a nebude muset sedět doma a závidět ![]()
Sorry, fakt nevěřím tomu, že někdo u baráku vyhodí střeva do křoví
Tyhle pohádky fakt vykládej někde jinde…
Nemá tady zase někdo sklony k přehánění?
![]()
@Šmoulice lidi dnes vyhodí i dítě do popelnice, nedivím se už ničemu
@AnetVV píše:
@Šmoulice lidi dnes vyhodí i dítě do popelnice, nedivím se už ničemu
Tak té popelnici bych věřila spíš ![]()
Dřív to bylo běžné, proto jsou tomu uzpůsobeny i společné prostory v bytovkách (bydlím v Benešově, bytovka ze 70. let, krom prádelny, sušárny a mandlu je tu umývárka, výlevka a sociál právě pro tyto akce, bylo to nejen zpracování mase, ale i společné zavařování, atd., u sousedů se k tomuto využívá stále, my tam stáčeli med
).
V podstatě není moc nač si stěžovat, jediné, co je možné, podat stížnost na sousedy, že narušují sousedské soužití (víc třeba tady )
Ale myslím, že by si tímto přístupem maminka nadělala do kamaší… další řešení je zavolat policii kvůli tomu úklidu - to by asi zase vadilo jediné mně, mít střeva na trávníku
spíš kvůli hlodavcům, nákazám a hygieně všeobecně ![]()
@Šmoulice píše:
Ať jim jde mamka pomoctTaky si kus zabíjačky vyslouží a nebude muset sedět doma a závidět
Sorry, fakt nevěřím tomu, že někdo u baráku vyhodí střeva do křoví
Tyhle pohádky fakt vykládej někde jinde…
Nemá tady zase někdo sklony k přehánění?![]()
![]()
Na to jsem také hned pomyslela ![]()
@Šmoulice upřímně děkuju za tvoji radu, ráda vyřídím mamce, že je hysterka..
Zdravím děvčata, potřebuju poradit..moje mamka bydlí v bytovce (bývalé JZD) o katastrofálním stavu bytovky se tu nebudu ani zmiňovat, ale dnes mi zase volala celá ubrečená, že tam zas zabíjí prase
ještě si to pamatuju, když jsem bydlela s ní - krev, vnitřnosti a hlavně příšerný smrad linoucí se naprosto všude. Asi je víceméně jediná, komu to vadí jelikož se to nikdy neřešilo. Mamka si samozřejmě stěžovala několikrát na družstevním zasedání, ale bylo jí řečeno, že jsou tam na to hold zvyklí.. napadá vás kam se může obrátit? Veterinární správa? Předem moc děkuji.