Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosim o pomoc. Včera jsem si zapínala telefon. A zaboha jsem si nemohla vzpomenout na pin.Tak jsem dala třikrát špatný, a tel je bloklý. Nemám ani papíry takže neznám puk. Jak mám postupovat. Nechápu to. denne jsem to zadávala a včera mlha. Dojela jsem včera z porodnice, asi mě tam vzali kus mozku. mám t-mobile.
@sthan Zkus zavolat operátorovi a optat se, jak máš postupovat
.
Zkus nejbližší papírnictví. Nebo prodejnu t-mobile, záleží na tom, co ti přijde vhodnější. Nejdřív zavolej.
Rozhodně operátor, tam ti buď řeknou po ověření puk, nebo ti pošlou duplikát simky ![]()
Mě se to stalo u O2, smraďoši mi šlohli mobil, vypli, a zadali špatný pin, tak jsem volala na operátora, chtěli vědět pár věcí, a PUk mi poslali.
Je to jednoduchý. Vem telefon, vem kartu a zaběhni si do prodejny operátora. Tam jim řekni o co jde a kartu ti odblokují. Budou chtít znát pár věcí, třeba co na kartě bylo, poslední volání a podobně aby si ověřili, že víš co tam je a je to opravdu tvoje karta.
Nevím, jak u T-Mobile, ale u O2 na FB máš na to dotaz každou chvíli. Chtějí číslo SIM karty u předplacenky, u paušálu pak rodné číslo.