Zablokovaná sim karta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1332
18.7.14 08:46

Zablokovaná sim karta

Holky prosim o pomoc. Včera jsem si zapínala telefon. A zaboha jsem si nemohla vzpomenout na pin.Tak jsem dala třikrát špatný, a tel je bloklý. Nemám ani papíry takže neznám puk. Jak mám postupovat. Nechápu to. denne jsem to zadávala a včera mlha. Dojela jsem včera z porodnice, asi mě tam vzali kus mozku. mám t-mobile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
18.7.14 08:48

@sthan Zkus zavolat operátorovi a optat se, jak máš postupovat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.7.14 08:52

Zkus nejbližší papírnictví. Nebo prodejnu t-mobile, záleží na tom, co ti přijde vhodnější. Nejdřív zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
18.7.14 08:54

Rozhodně operátor, tam ti buď řeknou po ověření puk, nebo ti pošlou duplikát simky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.7.14 09:24

Mě se to stalo u O2, smraďoši mi šlohli mobil, vypli, a zadali špatný pin, tak jsem volala na operátora, chtěli vědět pár věcí, a PUk mi poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
18.7.14 09:29

Je to jednoduchý. Vem telefon, vem kartu a zaběhni si do prodejny operátora. Tam jim řekni o co jde a kartu ti odblokují. Budou chtít znát pár věcí, třeba co na kartě bylo, poslední volání a podobně aby si ověřili, že víš co tam je a je to opravdu tvoje karta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.7.14 09:55

Nevím, jak u T-Mobile, ale u O2 na FB máš na to dotaz každou chvíli. Chtějí číslo SIM karty u předplacenky, u paušálu pak rodné číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák