Zablokovány účet a výplata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na kolik máš tu blokaci? jestli by to nebylo lepší nechat a splatit. Jinak na výplatu životního minima nárok máš, informuj se v bance. Myslím 2× za tu dobu blokace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začni dluhy řešit!!! Tím, že si najdeš novou práci a necháš vyplácet výplatu v hotovosti oddálíš maximálně měsíc. Exekutor kontaktuj( na 100%) zaměstnavatele a z výplaty dostaneš jen garantované minimum, zbytek výplaty zaměstnavatel bude povinen posílat exekutorovi. Při nástupu do nového zaměstnání, exekuce zaměstnavateli oznam, at je připravený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 Já dluhy řeším a platím. Do teď jsem měla výplatu na ruku takže to bylo jednodušší, a platila dluhy. Ale jde mi teď o to, že když si nechám posílat peníze na účet tak aby mi tam zůstalo aspoň něco… Aby to nešlo všechno na dluhy ![]()
- Citovat
- Upravit
Udělej si účet na někoho jiného a k němu ať ti vystaví pouze platební kartu na tvoje jméno, žádné dispoziční právo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Claire00 Já dluhy řeším a platím. Do teď jsem měla výplatu na ruku takže to bylo jednodušší, a platila dluhy. Ale jde mi teď o to, že když si nechám posílat peníze na účet tak aby mi tam zůstalo aspoň něco… Aby to nešlo všechno na dluhy
Takže pracuješ na černo?
@Anonymní píše:
Udělej si účet na někoho jiného a k němu ať ti vystaví pouze platební kartu na tvoje jméno, žádné dispoziční právo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To jsem už zkoušela, a nikdo mi tohle neudělá, protože se nejspíš boji že by mu jeho účet také zablokovali.
hledám pořád.. ale zatím marně. Všechno se to vyplácí na účet ![]()
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, z jakého důvodu je ta blokace? Exekuce? Pokud ano, tak ti skočí po každém účtu na tvé jméno. A nárok máš na vyplacení dvojnásobku životního minima pouze 1× za do u trvání exekuce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@memka Ano, bohužel exekuce
Takže je nejlepší najít práci, kde nebude problém vyplacení na ruku? Žádný posílání na účet? Není nic, aby mi tam zůstalo aspoň minimum?
- Citovat
- Upravit
A když ti dají pak exekuci přímo z platu? To si moc nepomůžeš to obcházet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel, opravdu to na ucet nepůjde. Jedině ják píšeš na ruku, ale nevím nevím, kdo solidní to dnes ještě nabízí ![]()
Příspěvek upraven 22.03.18 v 16:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola S tím počítám. Ale právě potřebuji ten účet. Jelikož dnes je těžké najít něco kde nebude problém s vyplacením na ruku. Tak mě zajímalo, jestli se dá někde vyřídit nebo je něco aby mi na účtě vždy zůstalo aspoň životní minimum
- Citovat
- Upravit
I kdyby, tak životní minimum je opravdu strašně málo
já bych s tím tedy nestačila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@memka píše:
I kdyby, tak životní minimum je opravdu strašně málojá bych s tím tedy nestačila
Tak je to málo, to je pravda. Ale když se člověk dostane do dluhu, tak nic nenaděla a musí platit, a být rád i za to minimum..
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám dluhy, a mám zablokovaný účet. Teď hledám nové zaměstnání, ale na účet mi to tedy chodit nemůže. Ale teď se to všechno vyplácí na účet, a je opravdu těžké najít práci, kde to budou vyplácet na ruku. Nevíte jak postupovat, abych si to mohla nechat posílat na účet, a aby mi tame zůstalo aspoň životní minimum? Doufám že jsem to napsala srozumitelně

Za případné rady Vám děkuji, a přeji Vám krásný den