Zabori obličej do matrace

3
4.1.16 10:04

Zabori obličej do matrace

Zdravím maminky, mám takový dotaz, moje malá 7m se po chvilicce co usne otočí na bříško a zabori oblicejik do matrace. Nemá některá z Vás stejny problém, popřípadě jak jste ho vyřešily? Mám strach, že se začne dusit, sice mám monitor, ale i tak k ní vstavam několikrát za noc, takže spánek nic moc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101683
4.1.16 10:08

@VV88 Nedávala bych na matraci nepropustnou podložku, ale jinak bych se toho nebála, to už není novorozenec, aby se nezvládla otočit, pokud by se jí hůř dýchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
4.1.16 10:09

Podle mého, kdyby se ji špatně dýchalo, tak by se probudila a plakala by, už je na to dost velká, jestli se umí otočit apod. Navíc máš monitor, určitě by houkal alarm, kdyby se něco dělo. Spi klidně dál, nebo ji prostě jednoduše otoč hlavičku na stranu, aby měla uvolněný nosánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
4.1.16 10:10

V tomto věku to dělali obě moje děti a přežili obě, nebala bych se toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.1.16 10:25

Můj malý to dělá taky - navíc já mám postýlku bez boční strany přisunutou až k posteli, tak to vypadá, že bez tvářičky v mezírce mezi matracema ani neusne :D Taky hodně spoléhám na monitor, ale taky hodně sama kontroluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.1.16 10:29

Syn mi to v tomhle věku taky začal dělat, dle doktorky to není problém, pokud se zvládne dítě samo otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.1.16 10:47

Všem Vam moc děkuji :) bude se mi lip spát, i když úplně klidná nebudu asi nikdy :lol: mějte pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.16 12:41

@VV88 malej je to samé, vůbec neřeším. V tomto věku se dávno umí otočit, když se jí bude špatně dýchat, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí