Začala se pokakávat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10937
19.2.11 22:40

Začala se pokakávat

Ahojky, máte s tím zkušenosti? Malá se začala ve 2,5 letech pokakávat. Doma chodí normálně na nočník, čůrat i kakat. Je pravda, že když někam jedeme tak ji dám plýnu, jednal protože si trochu cvrkne a poté jsem ve 23.tt a nemůžu ji vzít, aby se vyčůrala, vždy musím hledat záchod a to chvíli trvá. To čůrání bych ještě zvládla, ale poseldní týden se začala pokakávat, vůbec ji to nevadí a vyží v tom i přes hodinu, než ji to začne vadit, i když je bez plíny. Máte s tím někdo zkušenosti? POradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
19.2.11 22:44

Ještě k tomu, poslední dobou má tuhou stolici, kdy ji bolí zadeček protože ho má odřený až do krve, dávám ji actimel, probiotika a mléčné výrobky. Ale nic z toho nepomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.2.11 23:12

lactulosa 2× denně 1 lžička a bude srajdit jak po másle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.2.11 23:13

Jinak má dcera se počůrává i pokakaává ve dvou letech srajdí na to jeji to volné…

nemá třeba moc aktivit a na tohle už čas nemá? Nebo,že by takové přechodné období?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.2.11 23:16

Asi jo byli jsme na návštěvě a tam si hrála nechtěla jít domů, pokaždé se pokaká když něco nechce přerušit, asi to moc řeším… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.2.11 23:24

Michala to dělá taky vaří si na své kuchynce a prodojí se
Minule jsme byli venku a o rok starší kluk blbnul až se prodojil a nebralo ho to lítal v tom jakoby nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.2.11 23:26

díky, jsem ráda, že to neděláme jenom mi, tchýně to svádí na to, že ji dávám ty plýny, ale ona to stejně udělá at už je má nebo ne, takhle vyměním plýnu a nemusím ji převlíkat, když si trochu cvrkne tak mi neprochladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze