Vzala jsem si dovolenou v sezónně - není to nefair?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Měla by jsi jim tam jít helpnout, když Tě to tak strašně trápí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolená je od toho, aby jsi si jí vybrala. To kdyby jsi jela k moři a oni museli kvůli toho na přesčas, také by jsi nejela? Buď v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V klidu, to se většinou dělá ze se ta dovča dobere, to je problém zaměstnavatele že má málo lidí, mohl by nabrat sezónně aspoň nějaký brigádníky aby kolegové nedělali hromadu přesčasů, tvoje chyba to není, to je stejně jako kdybys měla rok předem zaplaceny zájezd taky bys to nerušila, protože je blbé válet se na dovče když ostatní makaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám z toho špatný pocit.Urcitě si říkají,my tady děláme navíc x-hodin a ona si ještě bere volno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám z toho špatný pocit.Urcitě si říkají,my tady děláme navíc x-hodin a ona si ještě bere volno.
Tak teď už ti to může bejt jedno, když stejně končíš. Moc si to bereš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak končíš takže ti to může být jedno co se o tobě říká ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co budou delat, az odejdes? Uz maji nahradu, nebo budou tak jako tak bez tebe? Vzdyt ti to muze byt jedno, stejne odchazis, a kdyby to zamestnavateli tak vadilo, dovolenou by ti nepovolil, ale misto toho by ti ji pak proplatil. A pokud ti to vadi/trapi tak moc, tak dovolenou zrus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím,nedělá se ti tak náhodou,že si lidi vybírají dovolenou před odchodem?U nás teď jedna odchází a taky si vybírá dovču…Netrap se tim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si možná řeknou: „my máme takový práce a ona dá klidně výpověď“ Byl by to pro Tebe důvod neskončit?
Nebo taky třeba budou rádi, že odcházíš. To jsou samozřejmě jen domněnky, ale prostě nelze zařídit, aby ses vždy zavdecila a zalíbila všem.
Jak píší ostatní, organizace práce je na zaměstnavateli, ať si najme brigádníky. Užij si volno a načerpej síly do nové práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TU dovolenou ti přece musel schválit nadřízený, ne? Tak usoudil, že tě tam nepotřebuje, a jdi se rekreovat a hotovo.
Pokud by sis ji nevybrala, tak by ti ji firma musela proplatit. No a pokud ti to je tak líto, tak sis o ni neměla žádat, ale vzhledem k tomu, že odcházíš, mi ten dotaz a ta pozdní lítost přijde nesmyslná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tohle vzdycky muzou zamestnavatele. Jsou lini zaplatit dalsiho cloveka. Kseft a vydelek maji velkej. Maji jit za sefem at jim sezene ruce navic nebo se na to taky muzou vybodnout a jit jinam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 název diskuze změnili admini,můj název byl:zachovala jsem se skaredě?Práce.
- Citovat
- Upravit
Dobrý vecer, prosím vás o zachování anonymity, jde o mezilidské vztahy.
V práci tenhle měsíc končím, jsem ve výpovědi. Vzhledem k sezóně je u nás hodně práce, nařízené přesčasy x-hodin tydně. Kdyz se naridily přesčasy už mi běžela výpovědní lhůta.
Vzala jsem si nějakou dovolenou. Jenze mě teď trápí to, jestli jsem se nezachovala škaredé vůči ostatnim.Ze si beru dovolenou a oni mají přesčasy. Trapi mě to.