Záchvaty u dítěte

165
11.9.15 21:25

Zachvaty u ditete

Donry vecer. Jsem uz zoufala a proto tohle tema. Mam syna jsou mu 2 roky a 2 mesice. Od roka zacal byt strasne uzkostlivy. Nemuzu se hnou skoro ani na krok. Nedokaze spat u babicky, musim ho uspavat doma. Neuspi ho ani tatinek. Musim ja. V noci se budi minimalne 3× a extrem je 20×. Posledni dobou ma extremni zachvaty vzteku. Nevi o sobe. Pomuze pritulit ho k sobe a septat. Ale take jsou pripady kdy ma takovy zachvat ze ho musim zalehnout a semknout jako ve sveraci kazajce aby se utisil. Je to hrozne. Mam jeste 6 letou dcerku ktera je mentalne postizena. Nejvice to zatim vypada na autistickou poruchu. Jeste stale testujeme. Maleho si vyzadala michalky geneticka protoze se ji nelibi. Ale mne ted spis trapi ty krece v noci. Co ae tyka homeopatik tak ty jsme zkouseli a jsou k nicemu. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10138
11.9.15 21:33

@ljarosova99 co zkusit kineziologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.9.15 21:33

Promin, ja nevim, jestli to chapu dobre - starsi dcera je mentalne postizena a u mladsiho syna to vypada na autismus? nebo ten autismus se vztahuje k dceri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.9.15 21:36
@xsaleen píše:
@ljarosova99 co zkusit kineziologii?

u dvouleteho ditete? to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
11.9.15 21:36
@Ali-Ali píše:

Ano, pracuje se s rodiči, většinou matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.9.15 21:37

@ljarosova99 asi neporadím.. jen snad, že to znám. Naše mladší dcerka má 19měsíců, nevydrží beze mě, je závisláček. V noci vzhůru běžně tak 10×:( když zjistí, že tam nejsem - řev. Záchvaty vzteku má taky - lehne si na zem a řve a kope nožkama. Starší dcera je sice introvert, ale v pořádku. Už jsem to říkala i u naší pediatričky, malá dostala doporučení na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10828
11.9.15 21:53

@Ali-Ali myslím, že podezření na autismus se vztahuje k dceři, asi nemá ještě uzavřenou diagnózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.9.15 22:29

@ljarosova99 Zkusili jsme homeopatika nebo klasického homeopata, to je rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
12.9.15 00:28
@Karleon píše:
Ano, pracuje se s rodiči, většinou matkou.

pokud to nejde přes matku, dá se i přes babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.9.15 06:44
@Ali-Ali píše:
Promin, ja nevim, jestli to chapu dobre - starsi dcera je mentalne postizena a u mladsiho syna to vypada na autismus? nebo ten autismus se vztahuje k dceri?

Omlouvam se je to zmatene. Jsem docela ko takze obcas melu blbosti a stresem uz i zapominam. Autismus se vztahuje k dceri i podezreni primo na nejaky druh syndromu mentalniho postizeni. Syn je zatim podle vsech zdrav i kdyz teda mne to tak neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.9.15 06:45
@Ali-Ali píše:

Asi budu za trdlo ale slysim ten vyraz poprve :-D podivam se co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.9.15 06:47
@Jitka79 píše:
@ljarosova99 asi neporadím.. jen snad, že to znám. Naše mladší dcerka má 19měsíců, nevydrží beze mě, je závisláček. V noci vzhůru běžně tak 10×:( když zjistí, že tam nejsem - řev. Záchvaty vzteku má taky - lehne si na zem a řve a kope nožkama. Starší dcera je sice introvert, ale v pořádku. Už jsem to říkala i u naší pediatričky, malá dostala doporučení na neurologii.

Take ho ceka neurologie. Obe deti pujdou v praze do motola. Jsme z karlovych varu a logopedicka a terapeutka v jednom nam rekla at v zadnem pripade nic netestujeme tady ze tu jsou sto let za opicema takze jezdime kazdou chvilku do prahy. Coz o to. Ja to nejak zmaknu ale vzdyt ty deti musi byt vycerpane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
12.9.15 07:10

A vyvojove je na tom syn jak? @ljarosova99 rec, motorika, socializace, hra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.9.15 07:34

A co takhle dítě zafixovat na nějakého plyšáka, který bude pořád s ním? Moje obě mají svého plyšáka, s ním spí, a když se jim něco stane - jako když cítí, že jim někdo ublíží, stěžují si plyšákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.9.15 08:28
@ljarosova99 píše:
Omlouvam se je to zmatene. Jsem docela ko takze obcas melu blbosti a stresem uz i zapominam. Autismus se vztahuje k dceri i podezreni primo na nejaky druh syndromu mentalniho postizeni. Syn je zatim podle vsech zdrav i kdyz teda mne to tak neprijde

no, to je mi jasne, ze toho mas nad hlavu. prijde mi silene, ze u dcery v 6 letech jeste nemate diagnozu. vim, ze jsou to slozite veci, ale stejne…
jinak nas maly mival zachvaty vzteku, u kterych busil hlavou do zeme (klidne do betonu), nastesti ho to preslo (asi po pul roce :roll: ). prijde mi, ze to rady moc nejsou - starsich deti se na naucit, aby si vztek a frustraci vybili jinak (mlatit do polstare), ale u dvouleteho to asi nehrozi. vetsinou to plyne z frustrace nemoci se domluvit, dvoulete uz vic, co chce (nekdy), ale neumi to dat najevo. asi jedine co nejvic tomu vzteku zkouset predchazet, zkouset odvest pozornost, dokud to jde, uklidnovat.

rozumi maly, kdyz mu neco rikas? mluvi trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí