Začínám mít strach :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
15.4.11 09:50

Jé, jestli ti to nějak pomůže, klidně bych rodila za tebe :lol: Bylo to trošku nepříjemné a byl to pořádný „sportovní výkon“, ale jinak fajn zážítek :)

Zlatuska, mně když mamka řekla, jak se rodí děti, tak jsem myslela, že se spletla :lol: :lol: :lol: Ale pořád jsem nad tím přemýšlela, zas má dvě děti, tak to musí vědět, že… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
15.4.11 09:56

Strach neměj. Čím víc se budeš bát a budeš vystresovaná, tím to bude horší. Věř hlavně sama sobě, že to zvládneš a lékařům, kteří ví, co dělají. :-) A nikde nic nečti, nehledej…

Pokud tě to uklidní, já jsem hubená víc než dost, vždycky jsem vážila 46 kilo, na začátku těhotenství dokonce 43 kg. :-? A miminko vylítlo jak neřízená střela.

A za mě - já bych žádné vyvolávací triky asi nezkoušela (alespoň do termínu). Ono si miminko řekne samo, kdy už je „hotový“ a kdy se mu chce na svět. Kor jestli je maličkatý.
A jestli je menší, tak bys mohla mít fajný porod. My jsme se sestrou obě rodily malé děti a nevíme, co je to porod, že to tak musím říct.
Věř sama sobě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
15.4.11 09:59

Teda já jsem před porodem nic nečetla o tom jen tak základní věci a vůbec sem se nestrachovala zvládli to všichni, zvládnu to taky. A taky že jo, bezproblémový porod, ani sem se nerozkoukala a měla jsem ho za sebou. :lol: Ale teď jak jsem na MD,přítel skoro pořád pryč,nuda tak si to tu pročítám a děsí mě co všechno se může stát brr… ale stejně půjdu do dalšího jenom musím zapomenout na to co jsem tu četla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
15.4.11 11:16

Já mám teda taky ještě čas do porodu..taky budu rodit poprvé a někdy mě přepadne strach ale pak si říkám čeho se tak bát..vždyt pak budu mit u sebe mimíska a to těšení na něj mě uklidňuje…a taky si nečtu nic o porodech..každý ho má jiný a já se nechci stresovat..tak se nestresuj…uživej poslední chvíle prcka v bříšku a uvidíš že to zvládneš..Zvládly to a zvládnou všechny… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
15.4.11 11:29

Ahojky, doporučuju aby jsi se přestala bát, já měla z porodu hroznej strach a vůbec jsem se nedokázala při porodu uvolnit, možná kdybych byla v pohodě, porod netrval tak dlouho. Takže relaxuj, odpočívej, nabírej síly a věř že to zvládneš… Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mjkghzugf
15.4.11 13:11

porodu se neboj i já jsem nedávno poprvé rodila (je mi 20 let, 4měsíční holčičku) a můžu ti říct že ze strachu jsem ani nespala. samozdřejmě porod není nic příjemného ale ten výsledek za to stojí :-D a nemusíš se bát i já jsem extrémně hubené postavy a porod jsem zvládla:)(na začátku těhotenství 50kg,při porodu 66kg)

• Citovat
  • Upravit
1837
15.4.11 16:22
chuanitka píše:
Jé, jestli ti to nějak pomůže, klidně bych rodila za tebe :lol: Bylo to trošku nepříjemné a byl to pořádný „sportovní výkon“, ale jinak fajn zážítek :)Zlatuska, mně když mamka řekla, jak se rodí děti, tak jsem myslela, že se spletla :lol: :lol: :lol: Ale pořád jsem nad tím přemýšlela, zas má dvě děti, tak to musí vědět, že… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já zase myslela, že se všichni museli splést, když mi (v 11 letech) kamarádka řekla, jak se ty děti dělají :mrgreen: :mrgreen:
Kategoricky jsem odmítala tento proces výroby potomků jako naprosto nepřijatelný - zejména pro svou starší sestru (TA TY PRASÁRNY PROSTĚ NEDĚLÁ!!!) jakožto pro většinu lidí - protože o procesu kopulace jsem sice věděla, že existuje. ale domnívala jsem se, že to dělají jen čuníci pro chlípnou zábavu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
15.4.11 16:24

A já se na porod těším.

Upřímně řečeno - osobně mnohem hůře snáším ty pravidelné gynekologické prohlídky. Jak se tam člověk musí rozcapit - no to je prostě děs!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jooo když se přijdu rozcapit na preventivku - prosim - jednou za rok - ale capit se pravidelně - uáááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
19.5.11 11:27

Porodu se nesmíš bát, tím si ho můžeš o dost prodloužit. Nervy nikomu nepomohou,už vůbec né Tobě a miminku. Pro něj je to už tak velmi stresující situace…si vem, že se x hodin tlačí úzkými porodními cestami a najednou z 36st., z mokra je v suchu, na děsném světle,je tam hluk,sucho,je mu zima a jediné co pozná je maminka :srdce: A ty musíš být ta,co mu ten pobyt na tom světě zpříjemní.
Já rodila 10,5hod,ráno mi prdla voda=zelená,zakalená…hned kontra po 3-4min, a pak 7,5hod v kuse kontra po 2min… posl.3hodiny byla děsná fuška,Kubík měl hlavičku ke svěrači, tím pádem mi nešla vytlačit a natrhl mi i svěrač…tudíž hodně stehů…byl dost přidušený +2× pup.šnůra okolo krku…Celé to byla fakt duška, ALE šla bych rodit znova a říkám si to každý den. ta bolest za toho andílka stojí!! Mít dítko, být maminkou je to nejkrásnější na celém světě! :srdce: Až uvidíš toho svého uzlíčka, na všechnu bolest hned zapomeneš! :wink:
Přeju mnoho sil a hlavně at je vše v pořádku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.5.11 07:39

Všechny tu píšou, že se nemáš bát, opravdu se neboj. Jsem 37+2tt (třetí kluk)a dneska se trošku bojím. Ale to přejde to je normální, mít obavy z toho, co Tě čeká. Zvlášť, když jsi ješte nerodila.
První porod jsem snad ani necítila, připravila jsem se psychicky, že mě to bolet nebude a že mi miminko pomůže. Druhý, byl o dost intenzívnější, miminko bylo o 3/4kila větši. A taky se to zvládlo.
No a teď zatím nevím, jak bude velké. Teď už nepřibírám - mám těhu cukrovku a dietu. Tak snad to bude něco málo přes 3 kilča. Ale už se taky strašně těším!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
21.5.11 14:38

Ahojky, plně souhlasim s tebou i s holkama co tady píšou, já sem konec 37.tt a „bojim bojim“ ale je fakt že to každá má úplně jinak a proto prostě nejde říct jaký to bude, každopádně to bude stát za to, protože pak už konečně uvidíme ty naše drobečky, který si tak dlouho opatrujem v bříšku, takže to prostě dáme ať už s úsměvem nebo s nervíkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí