Začínám používat antikoncepční náplast Evra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.4.14 15:33

Ahoj. mam dotaz- pristi tyden mam jit na operaci. zadala jsem svoji lekarku o oddalovaci injekci a ona mi pred mesicem nasadila naplasti evra. pri nich jsem 16 dni krvacela, tak mi ted rekla at si misto pauzy vlozim krouzek nuvaring. je mozne ze menses oddalim? nebo mam ocekavat komplikace? dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.4.14 14:03

Ahojky mam dotaz. ted sem mela jednorazove na jeden mesic krouzek nuvaring a budu prechazet na naplasti evra. potrebuju si vynechat menses myslite ze to probehne bez problemu? cetla jsem tu problemy jako dlouhe krvaceni atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.14 12:44

Ahoj holciny, byla jsem u sve doktorky a ta mi zmenila prasky za naplati Evra ( coz jsem taky chtela), mam ale otazku zda to chapu z toho pribaloveho letaku spravne. Vcera jsem dostala menstruaci a nalepila si prvni naplast, tu budu nosit 7dni, pak ji vymenim za dalsi coz je 2naplast a zase ji budu mit 7 dni a pak posledni 3 naplast, potom jsem 7 dni bez naplati (4tyden).Tim padem, ale budu mit menstruaci po 14 dnech, je to spravne? normalni? A taky jsem se dnes rano vzbudila a menstruaci mam silnou jako nikdy - to je asi tim, ze mam poblaznene telo ze? Predem dekuji za odpovedi a hlavne rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.14 14:27
@cmuchynka píše:
Ahoj holciny, byla jsem u sve doktorky a ta mi zmenila prasky za naplati Evra ( coz jsem taky chtela), mam ale otazku zda to chapu z toho pribaloveho letaku spravne. Vcera jsem dostala menstruaci a nalepila si prvni naplast, tu budu nosit 7dni, pak ji vymenim za dalsi coz je 2naplast a zase ji budu mit 7 dni a pak posledni 3 naplast, potom jsem 7 dni bez naplati (4tyden).Tim padem, ale budu mit menstruaci po 14 dnech, je to spravne? normalni? A taky jsem se dnes rano vzbudila a menstruaci mam silnou jako nikdy - to je asi tim, ze mam poblaznene telo ze? Predem dekuji za odpovedi a hlavne rady :)

Menstruaci budes mit po trech tydnech, ale nejsem si jista kdyz menis z prasku na naplasti jestli si nemela dodrzet tydenni pauzu a pote misto nasazeni prasku si nemela nalepit prvni naplast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.14 14:46

V letaku je napsane, ze kdyz prechazis z prasku na naplasti, tak si prvni naplast musis nalepit v den zacinajici menstruace. Ale na co se ptam je, ze budu mit zase menstruci po 14 dnech.? Protoze ted mam menstruaci a prvni naplast, po 7 dnech vymenim dalsi 2 naplat a menstruaci uz samozrejme nemam, a pak treti posledni, a pak 4 tyden jsem bez naplasti a mam dostat menstruaci, coz mezi naplastmi je opravdu rozmezi kdy ms nemam jen 14 dni. Tak se prave ptam jestli to takhle ma byt a zda je to ok. :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.14 14:51

@cmuchynka tak to asi tak bude u te prvni menstruace. ja osobne jsem pred ni nemela zadnou anti tak jsem si ji taky lepila v prvni den mensesu a mela jsem to 4 dny - uplne uzasne, slabe atd a po dalsich 2 dnech sem zacala krvacet a krvacela 16 dni pry je to u zmeny normalni tak se dyztak nelekni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.6.14 15:09

Náplasti Evra

Prodám náplast EVRA. Včera vyzvednuté v lékárně. Nakonec budu používat jinou antikoncepci, akorát už jsem otevřela krabičku, tak nemohu vrátit zpět… Prodám za 800,– Kč (koupeno za 1180,–). Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.7.14 13:57

Dá se používat EVRA po expirační době?

Zdravím holky, chtěla bych se zeptat zda-li nevíte, jak je to s náplastmi. Jsem v zahraničí a teď jsem zjistila že moje náplasti evra maji EXP:03-2014, což mě pořádně vyděsilo. Nemáte prosím někdo zkušenost jestli i teď ještě fungují? Jaká je tam možná rezerva?

Děkuji Vám moc za veškeré odpovědi. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
3.7.14 15:25

@agyna kdyby to bylo mesic po expiraci, tak bych byla klidna. Ale takhle bych tomu uz moc neverila. Jako jasne, delaji to asi na delsi dobu @agyna a ucinek je zachovan, ale jak dlouho by ti nerekl mozna ani vyrobce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí