Začínám rodit?

339
5.1.13 21:10

Začínám rodit?

Ahoj,
mám dotaz. Jsem 38+5. Asi před půl hodinou mě dost bolestivě bodlo do podbřišku. Bolest mi projela celým podbřiškem. Pořád mě bodá v podbřišku, ale už to není tak strašný. Hlenová zátka mi odešla včera a část i dnes. Přes den jsem byla v pohodě, pak jsem se cítila divně a šla jsem do sprchy a po sprše to začalo.
Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
5.1.13 21:13

@kajuska03 Ahojky, to by už mohlo být ono :) jak často máš ty bolesti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
5.1.13 21:13

Ano mohou to být kontrakce, kor když nepomohla teplá voda. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.1.13 21:14

Bodání? To moc nezní jako kontrakce. Já měla teď při tetím šílené bolesti, ale konstantní, v bocích, v podbřišku, bylo to asi od natahování vazů, nemohla jsem se skoro ani hnout, chcípala bolestí, ale porod to nebyl.

Jedna nevyžádaná rada - jdi spát. Pokud ti půjde jen trošinku ležet, tak lehni, zhasni a snaž se ty bolesti ignorovat. Pokud je to porod, každý i sebekratší šlofíček dobrý, mohla by to být ještě dlouhá noc. Pokud to porod není, nebudeš zítra jak vyvoraná myš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.1.13 21:14

@kajuska03 Máš to nějak pravidelné? Těžko říct, ale asi se něco chystá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
5.1.13 21:15

Někdo má porodní bolesti jak při MS, ono se to jěště může změnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.1.13 21:15

Je to nepravidelný. Asi patnáct minut jsem v klidu, ale dost mě to vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
5.1.13 21:16

Ahoj, no ja nevim mohli by to byt i poslicci ale to vetainou sprcha zazene…zkus jeste chvilku pockat pokud to neni velka bolest a pokud to neprejde radeji jed do nemocnice. Radeji zbytecne nez neco zanedbat. Drzim palce a dej vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
5.1.13 21:16

To mohou být poslíčci. Já při prvním měla nepravidelné bolesti cca po půl hodině celý den, pak mě praskla voda a pak to bylo divoký. No a u druhého jsem měla bolesti v pobříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 21:17

Taky mi porod začal ráno takovou bodavou bolestí seděla jsem na sedačce a najedlou, jak když do mě píchne, až my vyhrkly slzy. Po sprše, pak už jenom lehčí bolesti. Každopádně ta první bodavá bolest přišlo okolo 9 ráno, do porodnice jsem jela asi okolo 3 odpoledne, kdy jsem začala krvácet a Matýsek se narodil v 19:36. Takže bych fakt zalezla do postele a nabírala síly, kdyby to bylo ono… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
5.1.13 21:17
@Gladys píše:
Bodání? To moc nezní jako kontrakce. Já měla teď při tetím šílené bolesti, ale konstantní, v bocích, v podbřišku, bylo to asi od natahování vazů, nemohla jsem se skoro ani hnout, chcípala bolestí, ale porod to nebyl.Jedna nevyžádaná rada - jdi spát. Pokud ti půjde jen trošinku ležet, tak lehni, zhasni a snaž se ty bolesti ignorovat. Pokud je to porod, každý i sebekratší šlofíček dobrý, mohla by to být ještě dlouhá noc. Pokud to porod není, nebudeš zítra jak vyvoraná myš :lol:

souhlasím…zkus si jít lehnout, neboj porod nezaspíš :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.1.13 21:18

Nevím, mně jednou praskla voda a dvakrát to začalo jako slabé menstruační bolesti, které se pravidelně vracely a postupně sílily do mnou nepředpokládané intenzity. :mrgreen: Nevím, co by takové bodnutí mohlo znamenat, možná souvisí s počínajícím porodem, doufám, že neznamená žádnou komplikaci, nezažila jsem, prcek se ti zdá OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.1.13 21:21

Mimi je v pohodě, pohyby cítím stále stejně :) Půjdu si lehnout a uvidím. Včera jsem to také zaspala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.1.13 21:21

Tak jestli to po sprše začalo tak to bude nejspíš ono :lol: Dej si ještě teplou vanu a uvidíš zda se to rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.1.13 21:29

Jinak mě po sprše naopak břicho začlo tvrdnout a bolet víc, takže nemusí to být pravidlo, že to poslíky rozežene. Připadala jsem si v tu dobu hodně divná, že na všechny to působí úplně opačně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí