Začínám rodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
5.1.13 21:50

Tak moje kontrakce byli jak při hrozné MS a strašný tlak na jak kdyby se mi chtělo na velkou a to bylo celou dobu od prasknutí plodovky až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
5.1.13 22:49
@Kapřík90 píše:
Tak moje kontrakce byli jak při hrozné MS a strašný tlak na jak kdyby se mi chtělo na velkou a to bylo celou dobu od prasknutí plodovky až do porodu

Taky tak.

Jinak bych šla taky spát a dělala, že nic. :lol:
Udělala jsem to tak u prvního. A byla ráda - porod se pak stejně rozjel a já měla víc sil, než kdybych čumákovala. Každá prospaná hodina se počítá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
6.1.13 08:06

@Davdan no to jo určitě poslíčky jsem měla silné ale nevěnovala jsem tomu pozornost jinak šla jsem spát a o půl druhé ráno mi praskla voda (potopa světe) :lol: a jelo se a v 5:25 se narodil tomís :dance: hlavně v klidu pokud kontrakce nejsou pravidelné tak bych se nevzrušovala ale jak praskne plodovka ale prasknout nemusí je to jasný signál jet :) hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.1.13 10:39

Děvčata děkuju :D Nakonec jsem to zaspala. Byl to opět planý poplach :((( Za poslední týden, každý den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
6.1.13 11:37

@kajuska03 v klidu buď ten pravý porod bezpochyby poznáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.1.13 14:32

@kajuska03 Já to takto měla od 36tt, děsný a to jsem pak ještě 10dní přenášela a pořád každej den, sem myslela, že už to asi bude tady měsíc a něco a nakonec jsem začala rodit pár hodin před vyvoláním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.13 14:54

@kajuska03 nic si z toho nedělej, ten konec je fakt na bednu, naprosto tě chápu, ale už to máš za pár, ono to mimino vyleze každým dnem. A na poslíky se nezlob, já takhle zaspala u třetího „poslíky“, ráno mě ty „poslíky“ zase vzbudili a pak mi při jednom „poslíku“ prdla voda a Tomík byl venku za 2,5h, prakticky stejně jako prvorozený Matýsek, takže kdybych nedejbože měla ještě někdy rodit, tak beru poslíky všema deseti, protože to tam hezky nachystaj a pak je to prd prd, u druhého jsem poslíky neměla a taky se to trošku protáhlo a všechno to měknutí a otvírání tělo dohánělo až přímo při porodu a mnohem víc to bolelo. Tkže hlavu vzhůru, ať to tam poslíky hezky nachystaj a pak máš rychle odbyto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.1.13 15:40

Já mám dceru vyvolanou a byla venku za 3 a půl hodiny. Nestihla jsem nic postřehnout, jen křížové bolesti jsem vnímala :) Při dceři jsem neměla ani poslíčky. Teď si je užívám :) Přenášet bych neměla, jsem na inzulínu a po 6 hod. beru léky na tlak. Spíš čekám, že mě poženou na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
11.2.13 02:19

Tak nakonec se malá narodila 10.1. ve 2:00 hodin. Porod byl v pohodě, trval 2,5 hodiny. Ještě odpoledne jsem byla s rodinoku na skoro dvouhodinnové prochajdě, ke konci Sestřiček začalo vypuzování tatínkem a ve 23:30 přišla první kontrakce a další následovala po 7 minutách. Malá měla 50cm, 3410g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.2.13 07:44

@kajuska03 Moc gratuluji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.17 20:58

Děvčata budu za blbku tak se omlouvám za anonym. Čekám druhé, jsem 39+1tt.
Predevcirem na kontrole jsem byla otevřená na dva prsty a Dr mi dělal hamilltonuv hmat. Včera vecer odešlo část hlen. zatky a dnes ráno nejspíš komplet hlen. zatka (dle množství). Dnes od 13 hodin me boli celkem pravidelně v podbrisku, tvrdne mi bricho a bolest vystreluje i do zad. Zkusila jsem si stáhnout aplikace na počítání kontrakci a vychází to ze ta bolest je v rozmezí 8-12 minut cca 40sekund. Dala jsem si teplou sprchu a zatím to nepřestalo.
Ano, logicky bych rekla ze by to porod mohl byt, ale bolest je stále celkem snesitelna a čekám ze se to zhorší k nevydrženi jako to bylo u prvního. Jenže u nej mi jako první praskla voda, tak jsem si byla jistá ze rodim, teď jsem celkem na vazkach, aby ze me pak neudělali v porodnici histerku, zvlášť kdyz jsou zitra Vanoce.

• Citovat
  • Upravit
5130
23.12.17 21:01

Jo, řekla bych, ze rodiš. Dej si teplou vanu, bud se to rozjede nebo ne…jak daleko mas porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
23.12.17 21:07

Já bych asi jela, pokud je to po 10min už cca 8 hodin, tak radši jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.12.17 21:11

Ne nejsi za blbku ani za histerku, když si myslíš, že v 39+1 rodíš :D Tak ať je váš nejkrásnější dáreček brzo na světě! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.12.17 21:27

Jee bude vánoční miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie