Zácpa a atopák

109
4.5.17 21:33

Zácpa a atopák

Holky jdu si k vám pro radu, už jsem fakt zoufalá. Dcera 2 roky má ABKM dodržujeme dietu a ekzém úplně pryč. Ale teď cca měsíc má malá problém se vykadit, dojde si jednou za tři dny, je to řídké a brutálně se jí zhoršil ekzém :(…Byli jsme s ní u pediatra, na kožním a i v poradně Gastro na alergologii jsme objednaný. Dle mého to souvisí společně, myslím si že ji špatně fungují střeva proto to zhoršení ekzému. Malá jen neustále řve, svědí ji to, dávám kapičky Fenistil, na zácpu Forlax, čekáme na výsledky stolice a alergie na lepek…holky máte někdo podobnou zkušenost? Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101678
4.5.17 21:45

@Charlotte 29 Jednou za 3 dny a je to řídké? To mi přijde nějaké divné, to nezní jako zácpa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.5.17 21:50
@j.a.n.i1 píše:
@Charlotte 29 Jednou za 3 dny a je to řídké? To mi přijde nějaké divné, to nezní jako zácpa :think:

Tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
4.5.17 21:55

@Charlotte 29 Nemůže mít ještě problém třeba s lepkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.5.17 21:56

@j.a.n.i1 na gastru mi to dr vysvětlila, také mi to přišlo divné. Nad tuhou stolici je řídká, která začne přetékat proto ta řídká stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.5.17 21:59

@j.a.n.i1 také mě to napadlo proto jsem ji nechala udělat krevní testy, tak čekáme na výsledky, ale pokud se to potvrdí tak už nevím co ji budu dávat jíst…už teď má omezení a ještě tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
4.5.17 22:03
@Charlotte 29 píše:
@j.a.n.i1 na gastru mi to dr vysvětlila, také mi to přišlo divné. Nad tuhou stolici je řídká, která začne přetékat proto ta řídká stolice.

Jo, to co popisuješ znám až moc důvěrně, bojovali jsme skoro 3 roky, ale po 3 dnech mi to přijde brzo, plus by za tím pak mělo jít i to tuhé a hlavně to řídké to dítko neudrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
4.5.17 22:04

@Charlotte 29 Tak zase s ABMK můžeš doufat, že se to s věkem zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.5.17 22:11

@j.a.n.i1 přesně tak ona se jen připrde a jednou za den něco málo řídkého vytlačí 8o…jinak co se týče ABKM, doufám že se jí to zlepší. Hodne říkají, že do 5 let to vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
4.5.17 22:14

@Charlotte 29 Jednou za den je krása… já to řešila třeba 6× i víckrát denně a to v kalhotech. Ale on tedy byl schopen nejít víc jak týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.5.17 22:25

@j.a.n.i1 asi si špatně rozumíme, malá se připrdne několikrát za den a k večeru na nočníku tomu dá víc a pořádně " normálně" si dojde za tři dny…co vám na to tedy pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
4.5.17 22:30

@Charlotte 29 Jo, tak to jsme si nerozuměly… U nás to bylo psychické, takže částečně dospěl a dostal „rozum“, pak dostával taky něco na zácpu, ale spíš bych řekla, že to bylo placebo, plus naučit, že má jako první po probuzení jít na záchod a zkusit to, to celkem fungovalo, ale musel člověk hlídat, že to fakt dělá, jak přestal, tak to bylo zas celé v háji. Plus jakákoliv změna režimu = problém. Teď už snad dobrý, i když viktorky budu házet až pokud dá i tábor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek