Zácpa u 2 měs. chlapečka

58
27.10.15 12:44

zacpa u 2mesicniho chlapecka

Ahoj maminky, mam dvoumesicniho chlapecka..jsme plne na UM Nutrilon Ar kvuli silnemu refluxu neudrzi ani (vodu ani caj pri mnozstvi) kdy nepribiral pri kojeni…ted sice neblinkame ale trpime silnou zacpou, zkousela jsem ruzne kapicky, masaze, cviceni, nahrivaci polstarky, atd..pomuze jen rourka zkousela jsem snad vse i jsem zmenit UM za bebu AR jenze po te blinka stejne jako u materskyho mlika. dostala jsem radu svestkove stavy, cetla sem ze hermankovy caj. kminivej nam pomohl ale blinkal, fenykl nepomohl, muzu mu to UM udelat treba ne jen z vody ale treba z toho caje???uprimne uz nevim jak mu pomoci..a ta rourka se mi moc nechce kir kdyz to je nekolikrat denne. dekzji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.10.15 13:25

@dkotabova Já mám tříměsíční holčičku a se zácpou jsme bojovaly taky. Od narození je plně na UM. Neblinká. Začínaly jsme na Nutrilonu, po kterým se zacpala. Zkoušela jsem různá mlíčka, ale nic. Tak jsem vždycky obden vzala teplomněr a díky němu jsem jí pomohla se vykakat. Já si myslím, že se toho bát nemusíš, ale jen nevidím důvod to dělat několikrát denně. Říká se, že až když jsou miminka pohyblivější, tak zácpa pomalu vymizí a je to fakt. Musely jsme to vydržet. Nejlepší mlíčko za nás je Hami. Ostatní nepomáhalo. Jenže každé mimčo je jiné, tak nikdy nedostaneš zaručenou radu, které je dobré. Teď jak mimčo řádí nožičkama a ručičkama + to mlíčko, tak kaká jenou denně, někdy jednou za dva dny, ale je to řídké, tak už jí teploměrem rozhodně nepomáhám. Ještě měsíc vydrž, ono se to zlepší :hug: Každopádně bych tu změnu mlíčka ještě vyzkoušela a v lékárně bych k tomu koupila kapičky na to blinkání. Držím moc palce, aby to zabralo! Zácpu mám bohužel v živý paměti :(

• Citovat
  • Upravit
58
27.10.15 17:12
@Anonymní píše:
@dkotabova Já mám tříměsíční holčičku a se zácpou jsme bojovaly taky. Od narození je plně na UM. Neblinká. Začínaly jsme na Nutrilonu, po kterým se zacpala. Zkoušela jsem různá mlíčka, ale nic. Tak jsem vždycky obden vzala teplomněr a díky němu jsem jí pomohla se vykakat. Já si myslím, že se toho bát nemusíš, ale jen nevidím důvod to dělat několikrát denně. Říká se, že až když jsou miminka pohyblivější, tak zácpa pomalu vymizí a je to fakt. Musely jsme to vydržet. Nejlepší mlíčko za nás je Hami. Ostatní nepomáhalo. Jenže každé mimčo je jiné, tak nikdy nedostaneš zaručenou radu, které je dobré. Teď jak mimčo řádí nožičkama a ručičkama + to mlíčko, tak kaká jenou denně, někdy jednou za dva dny, ale je to řídké, tak už jí teploměrem rozhodně nepomáhám. Ještě měsíc vydrž, ono se to zlepší :hug: Každopádně bych tu změnu mlíčka ještě vyzkoušela a v lékárně bych k tomu koupila kapičky na to blinkání. Držím moc palce, aby to zabralo! Zácpu mám bohužel v živý paměti :(

mlika uz sem vyzkosela dve a vzdy slo vse ven :( on kakal pri kazdem jidle byl do slova a pismene pruchodak, ted posledni dny strasne koliky kdyz mu pomuzu vykaka se pekne ale vecer opet..sice prdi ale nevytlaci ten tuhej bobek. kdyby nemel silnej reflux zkousim o sto sest mlika ale ty protiblinkaci nam sedi jen ten nutrilon kdy neblinka…uz aby toto odeznelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí