Zácpa u devítí měsíční holčičky

152
1.6.08 07:16

Zácpa u devítí měsíční holčičky

Mám dotaz,nemáte někdo tip na ovlivnění zácpy u devítí měsíční dcery.Nehce mi moc pít,tak se snažím jí kaše a masozeleninové příkrmy více ředit,z ovoce mi zatím jí jen jablko,ale sní tak menší čtvrtku,víc do ní nedostanu,jogurty odmítá úplně,tak ji dělám jogurtovou mléčnou kaši.Kojím ji třikrát denně,ale stejně je vidět když se snaží kakat,tak strašně tlačí a pak je z toho malý bobek.Tak nevím jestli přidat kojení,nebo máte někdo ještě jiný tip.Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
1.6.08 08:21

Nutrilon Comfort nebo heřmánkový čaj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
1.6.08 15:07

Ahojky, zvýšila bych příjem tekutin - buď víc kojit nebo přidat třeba naředěnou švestkovou šťávičku nebo heřmánkový čaj. Zkus i švestkovou přesnídávku - já ji kupovala v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
1.6.08 16:02

Ahoj ,
doporučuji ředěnou švestkovou šťávu, mám s ní skvělé zkušenosti …mrkev a rýžová kaše u nás taky udělala svoje :wink: :lol: … teď denně při oběde Honzíkovi dávám tu šťávičku a nemáme problém.
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
1.6.08 16:06

ahoj také bych zvýšila příjem tekutin dobré jsou š´távy od HIppy pro změkčení stolice nebo KINELLA ta je super naší Terince pomohla. Pak mi radili také heřmánkový čajík, ale ten nemám vyzkoušený nám pomohly štávičky ředěné vodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.08 16:12

Existuje primo i kase proti prujmu a pri zacpe - nevim kdo ji vyrabi, tusim Nestle - zrovna vcera jsem na ni koukala v lekarne. Jinak na nas funguje svestka i hruska…

• Citovat
  • Upravit
11359
2.6.08 00:03

Jablíčko ano, ale se šlupkou jinak staví, švestková šťáva a švestky super, rýže spíše staví, nám pomohla při průjmu.
Hodně tekutin, vlažná voda ráno před jídlem, pak půl hodinky počkat a pak dát jídlo (mlíčko). Žádné banány a pšeničné pečivo.

Je to už déle, ale můj prvorozený na to mooooc trpěl, někdy několik dnů nekakal a pak z něj vylejzal skoro kámen, kolikrát jsem mu i musela šáhnout do zadečku a pomoci mu s těma tvrďochama ven. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.6.08 07:32

Díky moc za tipy,nám nakonec pomohla masáž bříška a trocha jogurtu,který jsem do ní nacpala.Ale tu švestkovou přesnídávku si koupím,ona jí sice nejí,ale něco snad do ní dostanu.O těch kaších jsem taky slyšela,tak se na ně kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
10.6.08 20:12

Marysko,lepší je ještě ta švestková šťáva......
 http://www.lekarna.cz/…00ml-cz8043/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko