Proč pláče při večerní kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč pláče při večerní kaši?
ahoj maminy, nemáte někdo zkušenost? Matýsek (8 měsíců) je výborný strávník, až na bílý jogurt sní všechno co mu dám. Akorát vždy večer, když dostane kaši, tak pláče. Sní jí sice celou, otvírá i pusinku, ale prostě brečí a kňourá. Jediný co mi jednou zabralo, že jsem mu pustila pohádku, on se soustředil na ní a kaši snědl bez řevu. To se mi ale nechce dělat, nechci ho učit na televizy. Zkoušela jsem mu jí dát i v různé časy, jestli třeba neni unavený, ale vždy pochodim stejně. Nevíte proč to asi může dělat? Děkuju Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Míšo,
to máme taky
Ondra kaši a vůbec všechno nakonec sní, ale toho řevu u toho. Taky to moc nechápu, unavený by být neměl. On to ale poslední dobou dělá skoro u každého jídla. Nejvíc u svačiny a u oběda. V židličce zá:,–(ně stojí, furt sebou mele a fňuká, někdy i řve jak tur, ale když se mi podaří mu strčit lžičku do pusy, v klidu to přežvejká, spolkne a ječí dál ![]()
Já mám teorii, že ho prostě nebaví být v židličce v klidu. Už takhle stojí a otáčí se na všechny strany, v tom mu bránit nechci a pásy nedávám. Že je unavený, mě taky napadlo, ale on takhle blbne a mne si očíčka a sedá si a stoupá i při svačině po vyspání, i při obědě mezi spaním, i při večeři pře spaním.
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,treba neni na kase,zkusili jste misto kase vecer neco jineho? Nebo jinou kasi…? Nevim,jen hadam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Matýsek ještě sám nesedí, takže sedí zatím v klidu v takovém tom lehátku a je přikurtovaný. Kaše jsou zkoušela různé druhy, teď mám zase nakoupené jiné, ale dělá to při každý. Taky jak mu to dám do pusy, přežvejká, spolkne a jede nanovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není to právě proto, že mu to chutná a ty krmíš moc pomalu?
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj hlásím se ke klubu řvounů u jídla. Už to neřeším nakonec stejně vždycky všechno sní. Akorát jídelní židličku jsme museli na chvilku (doufám) přestat používat, protože když jsem ho do ní po:,–(ila spustil strašný řev a nedostala jsem do něj nic. Takže obědvá v sedě na kuchyňské lince, s večeří ho honím po obýváku. Svačí sám - většinou jabko. Sestra která má 4letého draka potvrdila průběh vývoje - tak jsem v klidu. Ten její z toho vyrostl a už jí normálně v sedě u stolu. Tak se taky možná dočkám. Doufám.
Buďme rády že ti naši broučíni sní aspoň něco
ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bylo dřív, když jsme s kašema začínali. Nestačila jsem mu to dávat, on otevíral pusinku a křičel ham. Ted bohužel i cuká hlavou ze strany na stranu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha,tak to uz me napada jen kase na cas prestat davat,ale na druhou stranu kdyby mu nechutnaly vylozene kase,tak to nesni vubec
Snad to prejde s vekem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si řikám, že ho to snad přejde. Každopádně jí vždycky sní. A co dáváte na noc dětem, když ne kaši? Já když mu dám sunar tak se v noci vzbudí hlady, po kaši spí celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite by sla dat klasicka maso-zeleninova smes.Ja davam tak jednou za tyden misto sladke kase zeleninovou-tu zeleninovou smes,co davam k obidku smicham s ryzovou ,jahlovou nebo pohankovou kasi rozdelanou v mlece-aby neprisel o mlecnou davku.Ma to rad,ale on je vsezravec
Taky se dela Sunarka zeleninova,ale bohuzel neni pro nas-je mlecna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit