Zacpává si uši

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.12 18:03

zacpává si uši

Ahoj holky mám čtyřletou dceru a ta když děti ječí tak si zacpává uši některý děti už má vytipovaný a když je vidí tak si zacpává uši někdy je schopná sedět na návštěvě ze zacpanýma ušima. Prý to děla i ve školce když je moc živo. Už toho na měsíc nechala ale dělá to zase vždycky slíbí že už to dělat nebude a dělá to. Nemáte někdo zkušenost s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
15.10.12 18:06

Asi ji ty deti stvou, je proste citlivejsi na zvuky, nechala bych ji byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
15.10.12 18:21

Tak prostě dobře slyší a určité frekvence ji vadí… mě přijde nelogické jí to zakazovat, ono jí to klidně může bolet. Malý taky takhle reaguje na zvuky určitých frekvencí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
15.10.12 18:23
@j.a.n.i1 píše:
Tak prostě dobře slyší a určité frekvence ji vadí… mě přijde nelogické jí to zakazovat, ono jí to klidně může bolet. Malý taky takhle reaguje na zvuky určitých frekvencí.

mala hasité zvuky taky nemusí a kor ječení, nezacpává si uši ale rovnou kvílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
15.10.12 18:34

Má dobrý sluch a vadí ji některé frekvence, třeba bude mít hudební sluch :) Nezakazuj ji to, zkus vysvětlit, že je to neslušné si před někým zacpávat uši. Nebo se porad s doktorem, třeba vás pošle na orl aby ji ouška zkontrolovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.10.12 19:06

Mě to dělá když mu římám něco co nechce.Ale někdy to zkouší jen tak.Taky mu jsou 4 a kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.10.12 19:21

Mně to dělala dcerka, když měla velkou nosní mandli, z toho měla tekutinu v uších, které jí bolely, špatně slyšela a některé tyhle frekvence jí opravdu hodně bolely, když děti ječely - byl hluk nebo nějaké písknutí, hvízdnutí, nenadálý hlasitý zvuk, rána atd.
Taky bych jí to nezakazovala, nemyslím si, že by to dělala jen tak, já bych jí vzala na ORL, tam jí vyzkouší sluch a uvidíš, třeba má opravdu moc dobrý sluch a hlasitost jí vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
15.10.12 20:05

Komu musela slíbit, že už to neudělá? 8o

Já dělám to samý, od malička až do teď. Hlsitý zvuk mě přinutí, nejde to překonat. Projíždějící náklaďák, sanitka..když nesu tašku, musím jí položit a zacpat si uši.

Chudák malá, te kdo jí to zakázal, respekt k ní nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.12 08:27

Holky děkuju já neměla tušení že ji to bolí. Jen ona to dělá už preventivně. Je pravda že to děla u víc zvuku třeba zrovna u ty sanitky nebo když troubí auto.

• Citovat
  • Upravit
880
16.10.12 10:00

No ona určitě ví, že ji to bude bolet, má zkušenost z dřívějška, proto zacpává uši předem když se k ní přibližuje nějaké známé ječidlo :). Fakt radši zajděte na orl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí