Žádné mlezivo

23.6.18 16:54

Žádné mlezivo

Ahoj mám takový problém. Jsem v 8měsící a ještě mi neteklo žádné mlezivo. četla jsem že je tak kolem 5měsíce ale já pořád nic. Vím že se může spusti i po porodu, jenže mě ani nenarostla prsa, ani mi neotýkají. Bojím se že žádné mléko mít nebudu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.6.18 16:56

Nikdy mi neteklo mlezivo, prsa mi „natekla' až v porodnici a normálně jsem kojila a kdybych neodstavila, kojim dodnes - takže klid :)
Pro klid duše si kup v lékárně homeopatika Ricinus communis a po porodu je užívej - jsou na "rozjetí“ laktace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
23.6.18 16:56

@Strongviolet to nemá vliv, neboj ;) mně se před porodem taky nijak nezvetsila prsa, až v porodnici a mlíka jsem měla až až. A to jsem se bála, protože prsa nemám jinak velký a mlezivo jsem měla trošičku až úplně ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
23.6.18 17:26

Já plně kojím, měla jsem malá prsa předtím a mám i teď, max jsou krapet větší, když se mi nahromadí mléko, jinak žádná změna..a to jsem se radovala, že by mohly zvětšit objem, jelikož se to u některých v okolí povedlo :mrgreen: Snad aspoň po ukončení kojení nebudou jak kokršpanělí uši.. :cert:
A mlezivo se zpravidla objevuje až po porodu ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
23.6.18 17:40

Já taky před porodem nic a teď mám mléka tolik, že musím v noci odsávat když spí víc jak 4 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.6.18 18:17

Jee holky kéž bych byla jako vy. Včera jsem prirozene porodila a zatím teda nic. Pár kapek a prcek ani moc nevytahne. Doufám že se mě to rozjede. S prvním po sekci nebylo nic. Hodně piju i kojící čaj přikládám co hoďku tak uvidíme. Jo a porodnice je super takže jsem bez stresu jen teda dole je pěkná „vysivarna“ :mrgreen: :mrgreen: bych potřebovala na to kojení 4 ruce :mrgreen:
A mlezivo před porodem no asi něco jo páč jsem tam měla zaschlé bílé stroupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.18 18:20

@podaji nech si dovést homeopatika Ricinus communis a ber každé 3h 5 kuliček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová