Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,tak už mám opět problém. Jsem ve 40tt a od dnešního rána jsem zatím necítila ani jeden pohyb.Od včerejška mě bolí břicho a mám průjem
. Může mimčo tak dlouho odpočívat? čekám už druhé mimi,ale to první mě kopalo pořád hrozně moc. Nechci vypadat jako hysterka,tak nevím,mám jet do porodnice nebo ne??
Sisinko nechci plašit, ale na tvém místě bych radši do porodnice zajela. Nám říkali, když budete mít jen prostě divný pocit, tak přijeďte. Lepší zbytečně než pozdě.
Držím palce a brzy mimíška v náručí
nepřihlášená Gabča a Barča
Sisinko , každé miminko má určitý denní rytmus pohybů. Tak pokud se Ti obvykle hýbe a dneska vůbec, tak se podle mě seber a jeď do porodnice. Maximálně Tě pošlou domů. Ale hlavně Tě vyšetří a zjistí víc.
Katka 34+2 tt
Ahoj Sisinko,
tomu já jsem říkala ticho před bouří a taky to bylo.Malej se večer narodil.Ale pro jistotu bych si alespoň do porodnice zavolala,nebo bych sjela na monitor.Já jsem tam pro sichřík taky jela a už mě tam nechali.
Moje kamarádka a to Tě nechci strašit,takhle přišla o mimčo.Byla 38 tt.
Přeju hezký porod a určitě tam alespoň zavolej!!!
Pa L.
Ahojky,
stalo se mne to same pri obou tehotenstvich. Volala jsem do porodnice a tam mne rekli, ze si mam udelat hoooodne silnou stavu nebo proste snist neco sladkeho, ze by se mimco melo potom „ozvat“. Priznam se, ze jsem pokazde do porodnice odjela. Udelali monitor a UTZ a rekli, ze je lepsi prijet a zkontrolovat, ze je vse v poradku.
Preju zdrave mimco a snadny porod
Určitě jeď! Sice se mi taky stalo při prvním těhotenství, že jsem půl dne necítila pohyby, ale jistota je jistota, udělají KTG a sono a budeš mít jasno.
Jendys
take bych jela hned do porodnice, pro sichr
preji zdrave krasne mimi
pa m+m
Až se vrátíš dej nám vědět jak jsi dopadla, doufám že je to začátek porodu občas to tak bývá
Bludička
Teda já vás obdivuju, já jsem kmitala k doktorce už po dvou hodinách co jsem fazolku necítila!!!
Tak holky díky,mimčo se zaleklo,a už je vše v pohodě,kope zase jako o život. Už aby bylo venku!!! ![]()
To jsem ráda, držím moc palečky a přeji brzký pohodový porod!
Lila