Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane teď se du poprvé podívat, jak se to zjišťuje. A nepřejte si mě, až na někoho přijdu!!! ![]()
Já kdyz si večer ctu emimi u mobilu, tak taky casto nekomu ukliknu na profil. Bohuzel mám gramlave prsty. Vetsinou u toho kojim nebo chovam dítě, takze to zpet dát nestihnu
Co si kdo o tom myslí, je mi sumak. Od nikoho nic nepotrebuju, napsala bych kdyz tak SZ. Myslím, ze byste to v dobe dotykacu nemely tak prozivat, je to hned ![]()
Tak já zase chápu že když je tady někdo chvíli, každý ho navštíví max. jednou a najednou vyskočí někdo, kdo mu leze na profil pořád, tak by mě asi taky zajímalo, proč tolik té pozornosti…
@Doe_Jane píše:
Už se mi tady stalo že se mi i někdo omluvil že navštívil můj profil, to je fakt takové tabu tady? já to rozhodně neřeším ani nekoukám kdo se mi tam díval
Vidím to stejně. Me taky nevadí navstevy na profilu, at je duvod jakykoliv, casto ukliknuti. Vzdyt je většina profilů zamčena.
Treba te zna osobne a na tvem profilu zjistuje, kdys byla naposledy online. Podle toho vytipuje, jestli jsi zrovna doma, nebo jinde. Treba na mobilu pises trochu jinak nez na PC. Az bude znat tvou denni rutinu, vyhledne si misto a dobu, a pak ![]()
@Emimin7 píše:???na ní skočí zezadu…a udělá baf…
Treba te zna osobne a na tvem profilu zjistuje, kdys byla naposledy online. Podle toho vytipuje, jestli jsi zrovna doma, nebo jinde. Treba na mobilu pises trochu jinak nez na PC. Az bude znat tvou denni rutinu, vyhledne si misto a dobu, a pak
Občas se mi to stane když sem na mobilu a jak je to malé že se překliknu a hned sem na profilu a kolikrát je to častěji ![]()
@Malaga píše: ???na ní skočí zezadu…a udělá baf…
nebo co bude pak?
Co ja vim, je to prece jeji znamej.
@RoseK píše:
@Černá vdova mně se stává, že občas na mobilu v diskuzi kliknu a ještě než se mi to načte, tak dávám zpět. Takže kolikrát opravdu nevím, u koho šmíruju.
stává se mi to samé. Profily mně opravdu nijak nezajímají, jsou to beztak bezejmenné nicky, které nic nevypovídají (aspoň ten můj
). Takže jestli tam někomu vlezu, tak opravdu z 99% omylem ![]()
@Černá vdova píše:
@RoseK To by mohlo být ono. Já vlezu na profil v okamžiku, kdy se netrefím na obálku, když chci někomu poslat SZ.
Ja to mam stejne ![]()
Možná tě navštívila jen jednou a pak když zadává do vyhledávače emimino tak ji tam jako první vyskočí ten odkaz na tvůj profil
nebo tě vážně sleduje jestli nejsi s tou profilovkou potenciální bezpečnostní hrozba ![]()
@Černá vdova nebylo by jednodušší napsat této uživatelece zprávu a zeptat se jí na to?
@RoseK píše:
@Doe_Jane teď se du poprvé podívat, jak se to zjišťuje. A nepřejte si mě, až na někoho přijdu!!!
Ja to jdu taky studovat
. Kdyz me nekdo chytne, prosiiim nezabijet ![]()
Už se mi tady stalo že se mi i někdo omluvil že navštívil můj profil, to je fakt takové tabu tady? já to rozhodně neřeším ani nekoukám kdo se mi tam díval