Záhada návštěv profilu

Černá vdova
10.1.18 21:03

Zahada návštěv profilu

Zdravím, řeším tady s jednou uživatelkou záhadu hlavolamu. Od začátku mé registrace pozoruju na svém profilu, že na něj chodí jedna nejmenovatelá uživatelka. Rozhodně by vedla můj žebříček návštěv, protože nikdo jiný u mě tolikrát nebyl. Dnes jsem jí poslala SZ, abych se zeptala, jestli něco nepotřebuje, když jí mám každou chvíli na profilu (říkala jsem si, že se třeba obává mi napsat SZ, tak na sebe upozorňuje tímto způsobem) :P. Psala mi, že vůbec netuší, že u mě byla na profilu.
Tento dotaz pokládám, protože mě zajímá, jestli se to děje ještě někomu jinému a proto, že jsem baba zvědavá a ráda bych věděla, jak vlézt někomu na profil tak, aniž bych si toho všimla, že jsem mu vlezla na profil.
Nejde o život. Pokud někdo vyhodnotí můj dotaz jako ptákovinu, tak ať to klidně smaže. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1409
10.1.18 21:07

@Černá vdova mně se stává, že občas na mobilu v diskuzi kliknu a ještě než se mi to načte, tak dávám zpět. Takže kolikrát opravdu nevím, u koho šmíruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.1.18 21:09

Tak já přiznávám, že jsem se teď skočila na tebe mrknout, jestli tam nemáš třeba něco, co by stálo za opakovaná shlédnutí ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939

Tak ja kolikrat na mobilu prstem tuknu misto citovat nebo editovat na ikonu. Pokud ma nekdo mensi display, muze se to stat, zvlast pokud navstevujete stejne diskuze a ona na tebe reaguje, je to vysvetleni casteho poctu. Zahadu jsem v tom nikdy nehledala a doufam, ze ani nikdo v mych eventualnich prekliknutich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698

Tak nediskutuješ třeba hodně v nějaké její oblíbené diskusi? Nebo nemáš nějaké inzeráty na bazárku? Že by si třeba myslela, že když na tebe klikne, tak se jí zobrazí tvoje inzeráty (což tedy nevím, jestli tak funguje, nebo ne)?
Já jsem takhle na něčí profil klikla omylem asi třikrát (na různé profily)…

Ale je to trochu zvláštní. :think: Hlavně si asi myslím, že dotyčná neví, že to ten člověk pozná. Jinak by jí to bylo blbý, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
10.1.18 21:10

@Černá vdova návštěvy na profilu fakt neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
10.1.18 21:11

@RoseK To by mohlo být ono. Já vlezu na profil v okamžiku, kdy se netrefím na obálku, když chci někomu poslat SZ :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
85833
10.1.18 21:11

Obcas se taky prekliknu, kdyz odpovidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.1.18 21:12

@Černá vdova
Nejsem to já? :oops: Ne SZ nemám :lol: Už 2 měsíce jsem v nemocnici a zabíjím čas tady na diskusích. V nonstop stavu ležacím se mi hrozně špatně píše a pořád se uklikávám a lezu tím tady ženám na profily. Nechca. A moc se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159

@Černá vdova
mě navštěvuje hodně lisí po sobě ale nikdo opakovaně.. ted se cítím ošizená bek… totiž mek :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
@matkabagristy píše:
@Černá vdova návštěvy na profilu fakt neřeš

jen mě to zajímá, nechystám trestní oznámení :P.

• Citovat
  • Upravit
31009
10.1.18 21:13

@Černá vdova staci, abyste se potkavaly v nejake diskuzi a na mobilu je to hned. Take casto kliknu nekomu na profil, hned davam zpet, necekam ani, az se profil nacte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
10.1.18 21:13
@klamonožka píše:
Tak nediskutuješ třeba hodně v nějaké její oblíbené diskusi? Nebo nemáš nějaké inzeráty na bazárku? Že by si třeba myslela, že když na tebe klikne, tak se jí zobrazí tvoje inzeráty (což tedy nevím, jestli tak funguje, nebo ne)?
Já jsem takhle na něčí profil klikla omylem asi třikrát (na různé profily)…Ale je to trochu zvláštní. :think: Hlavně si asi myslím, že dotyčná neví, že to ten člověk pozná. Jinak by jí to bylo blbý, ne? :think:

Teď jsem pár dnů nenapsala žádný příspěvek, i když se s tou dotyčnou občas někde potkám. Proto je mi to divné ;).

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
10.1.18 21:14
@jdukolem píše:
@Černá vdova
mě navštěvuje hodně lisí po sobě ale nikdo opakovaně.. ted se cítím ošizená bek… totiž mek :,( :,( :,(

Já jich zas tolik nemám, proto mám přehled. Víckrát fakt jen ta jedna. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
10.1.18 21:17

@Kelliee Nejsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky