Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uplne stejny..od prosince do ted..pres den ok, jak spi, tak je slyset jak chropti, pak jak ji stecou hleny do krku a kasel..akorat moc neodsavame, nikdy tam skoro nic neni..ted zkousime fenistylove kapky na doporuceni mudr..cekam, ze to prejde az na jare ![]()
Tohle vypadá na alergii (plísně, roztoči, epitel/srst domácích zvířat…). Chtělo by to kompletní vyšetření…
A nemůže to být alergie?
ještě toto bych zkusila vyšetřit…Pokud se alergie vyloučí, zkusila bych Wobenzym, ale nastuduj si to: https://wobenzym.cz/…cest-u-deti/ , popř ještě kozí kolostrum, víceméně bych nechala dítě projít nějakou kůrou…
Hlavne ji nauč smrkat!! To je polovina úspěchu…a zkus od Nasivinu sirup na dýchací cesty a dutiny, je přírodní.
@pannda píše:
Hlavne ji nauč smrkat!! To je polovina úspěchu…a zkus od Nasivinu sirup na dýchací cesty a dutiny, je přírodní.
smrkat umí, tím to není.. ![]()
A dávala jsem před návštěvou doktorky jitrocelový sirup, ten je taky přírodní a nic..
Podle mě spíš horší imunita, kdy špatně snáší zimu venku a teplo doma.. ![]()
@Melodie91 píše:
Uplne stejny..od prosince do ted..pres den ok, jak spi, tak je slyset jak chropti, pak jak ji stecou hleny do krku a kasel..akorat moc neodsavame, nikdy tam skoro nic neni..ted zkousime fenistylove kapky na doporuceni mudr..cekam, ze to prejde az na jare
dík za tip, ten fenistil vyzkouším, mám ho doma.. ![]()
Co Vám k tomu Vaše doktorka řekla, že doporučila fenistil? Mě kdysi fenistil. kapky doporučila, když měla dcera suchý kašel, tak před spaním, aby ji nedráždil..
Echinacina sirup + mazat Tymiánovým krémem, Eucasol sprej, olej z Jedle sibiřské. Praktikuji u dcery ![]()
@Anonymní píše:
dík za tip, ten fenistil vyzkouším, mám ho doma..
Co Vám k tomu Vaše doktorka řekla, že doporučila fenistil? Mě kdysi fenistil. kapky doporučila, když měla dcera suchý kašel, tak před spaním, aby ji nedráždil..
Nam to doporucila, ze dcera chrci a je zahlenena, ale na druhou stranu nejde nic odsat, ze to pusobi jako zadni ryma, a ze fenistil zklidni otok sliznice a zlepsi dychani, je pravda, ze si ji po nem lip spalo a ted po ctyrech dnech uz nechrape, tak treba to pomohlo ![]()
@Melodie91 píše:
Nam to doporucila, ze dcera chrci a je zahlenena, ale na druhou stranu nejde nic odsat, ze to pusobi jako zadni ryma, a ze fenistil zklidni otok sliznice a zlepsi dychani, je pravda, ze si ji po nem lip spalo a ted po ctyrech dnech uz nechrape, tak treba to pomohlo
moc díky za vysvětlení ![]()
u nás právě taky nic neodsaju, takže včera jsem začala dávat ten fenistil a uvidíme, jestli uvidím zlepšení. Každopádně díky za tip
Jen tedy dodám, že v noci spí dobře a říká, že ucpaný nos nemá, ani v noci neslyším, že by chrčela, to spíš přes den, jak dýchá, tak to tam občas zaslechnu.
@Anonymní píše:
moc díky za vysvětlení
u nás právě taky nic neodsaju, takže včera jsem začala dávat ten fenistil a uvidíme, jestli uvidím zlepšení. Každopádně díky za tipJen tedy dodám, že v noci spí dobře a říká, že ucpaný nos nemá, ani v noci neslyším, že by chrčela, to spíš přes den, jak dýchá, tak to tam občas zaslechnu.
At je brzy dobre ![]()
Mám fantastickou zkušenost s tymiánovým krémem. Ráda se podělím.
Ženský, já už si s dcerkou nevím rady..

Začalo to už v prosinci a táhne se to a já už nevím, co dělám nebo nedělám blbě..
Dcera bude mít v dubnu 3 roky a trápí nás neustále takové to vnitřní zahlenění, občasný kašel, kdy slyším, že produkuje hlen. Jenže už jedeme na druhém sirupu, v pondělí jsme byly u doktorky, tak nám ho změnila, a pořád to není lepší.. Jsme doma, 3× denně odsáváme, stříkám mořskou vodu (hlen jen bílý, vodnatý), 3× denně sirup na kašel, snažím se nemít přetopeno, větrám, občas zapnu v obýváku (kde trávíme nejvíc času) zvlhčovač vzduchu s eukalaptem, ale to až v posledních dnech, protože už nevím.. A pořád to není lepší.., občas slyším, jak dýchá a takový ten chrapot.., občas má ráno zvýšenou teplotu cca 37,1…
Předtím jsem i se sirupem dávala jitrocelový sirup, doktorka říkala, že nemám dávat obojí, takže jedeme jen sirup z lékárny.., dávám na imunitu sirup Hlívák s betagkukany… A vařím jí čaj na dýchací cesty.
Co dělám blbě? proč se jí to pořád tak drží? ráda bych, aby zas chodila do školky, ale s tímto tak max. mohu čekat, že se to pak rozjede v nemoc..
Už jsem protivná, protože si příjdu neschopná..
Jinak doktorka nic na plicích neslyšela..
Prosím anonym..