Zahuštění jogurtu pro blinkací dítě

1280
23.7.19 19:01

Možná rozdrtil piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
23.7.19 20:10

Mě napadlo ovoce. Banán, broskev, atd. Vločky budou pro malé dítě hůř stravitelné.. ublinkavani by vám mělo snad brzy odeznít. Nám to s příkrmy postupně odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.7.19 20:13

Případně Nutriton..jestli by šel přidat do jogurtu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.7.19 20:37

Přidávali jsme drcené piškoty, dětské křupky, nebo trochu instantní kaše, i ty ovesné vločky, nebo banán. Postupně jsem zjistila, že po ovocných jogurtech to je mnohem mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.7.19 22:48

Piškoty mě nenapadly, děkuji. :)

@jajara A ty vločky jste nasypala přímo do jogurtu nebo je lepší je předem namočit? Ty křupky jsou taky dobrý nápad. To je zajímavé, že s ovocnými to bylo lepší. :think: Čím myslíte, že to bylo??

@t-jani Když je příkrm hustější, tak už ho jen tak nevyblinká, takže celkově se to zlepšilo. Ze syrového ovoce mám docela obavy, sama mám na něj totiž velké alergie, zděděné po otci. :( Zatím tedy dávám jen přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.7.19 06:53
@Snajl píše:
Piškoty mě nenapadly, děkuji. :)

@jajara A ty vločky jste nasypala přímo do jogurtu nebo je lepší je předem namočit? Ty křupky jsou taky dobrý nápad. To je zajímavé, že s ovocnými to bylo lepší. :think: Čím myslíte, že to bylo??

Čím to bylo nevím, možná že ten bílý jogurt byl takový kyselejší, nevím. Vločky jsem dávala rovnou do jogurtu, chvilku předem, takové ty podrcené. Ovocné jogurty jsem kupovala hutné smetanové. Každopádně byl schopný si ublinknout ještě v roce i po bramborech s masem a brokolicí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí