Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bella1988 lepší být bez sexu, než ohrozit dítko
já měla sex zakázaný od 12 tt, takže vím, jaké to je ![]()
@Bella1988 neboj v 36 tt už ti to povolí
u prvníího těhu a bylo to za trest
Marti to jako jo, to je jasný. Mimi bych opravdu ohrozit nechtěla…
vy máte taky placentu nízko?
@Bella1988 píše:
Nebo respektive měly jste?
na začátku ano, pak se vytáhla, ale od 20 tt jsem byla otevřená na 2 prsty, takže když už bych teroreticky mohla díky placentě, tak smolík takhle. Zakázaný hlavně orgasmus, takže ani náhradní varianty nešly, nic. Jeptiška hard, fakt
Ale přežila jsem, za toho sviště to stálo ![]()
Ahojky, ja jsem kvuli mini cipku v takovem rezimu od zacatku / a take zadne pomocne technicky, proste JEPTISKA jak pise Martina
no je to des, ale za par vterin poteseni ohrozit Svistika mi fakt nestoji…
Spis se bojim, jestli i s takovyma opatrenima, Utrogestan, klidovy rezim, bez sexu / se to povede… Ted mame 15tt /ach jo jeste takova doba…
@Bella1988 píše:
Ahoj holky, jsem v 18+6. Mám nízko položenou placentu a od DR zakázaný sex, protože jsem sama od sebe zašpinila. Jste na tom někdo stejně? Je to docela hrozný bez sexu už 5 měsíců
proc bez sexu? nema s etam jen nic strkat
jinak si muzete delat co cchete…ruce..apd apd…preci neni jen penis v pochve.. ![]()
Aha, tak pokud je zakazane vse tak to jo…pokud to nekdo takto sdelil..
@KackaDoup píše:
Aha, tak pokud je zakazane vse tak to jo…pokud to nekdo takto sdelil..
kazdy orgasmus znamena, ze se ti deloha stahne na kamen, za normalnich okolnosti se nic nestane u zdraveho tehu, ale napr. pro mne kazda takova delozni cinnost muze podporit skracovani uz tak 1 2 cm cipku… ehm ![]()
@nadus píše:
kazdy orgasmus znamena, ze se ti deloha stahne na kamen, za normalnich okolnosti se nic nestane u zdraveho tehu, ale napr. pro mne kazda takova delozni cinnost muze podporit skracovani uz tak 1 2 cm cipku… ehm
jj ja chapu..
ale u vcestne placenty to tak uplne byt nemusi..zalezi jak moc je vcestna…verim ze se zakladatelce vytahne
take jsem to mela…
U mě zase krvácení
V horším případě odloučení placenty od dělohy. Můžeme se ledatak obejmout nebo pusinkovat
a tím jsme skončili ![]()
@Bella1988 píše:
No já doufám, že se vytáhne. Nechci rodit císařem.
neboj, času dost.. většinou se pro fakt vytáhne a rodí se klasicky - já taky rodila normálně.. njn, je to opruz, ale ono to i uteče ![]()
@Bella1988 píše:
U mě zase krváceníV horším případě odloučení placenty od dělohy. Můžeme se ledatak obejmout nebo pusinkovat
a tím jsme skončili
manzela potesit muzes.. ![]()
Ahoj holky, jsem v 18+6. Mám nízko položenou placentu a od DR zakázaný sex, protože jsem sama od sebe zašpinila. Jste na tom někdo stejně? Je to docela hrozný bez sexu už 5 měsíců