Zaklánění hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
30.7.06 22:47

Vajli: jestli se takhle moc zaklání, tak je to prý ze špatného nošení. Rehabilitace se neboj, Vojtovka není jediná možnost, jak něco dělat a většinou se začíná měkčími metodami - a dostaneš tam minimálně nějaké typy na manipulaci s mimčem, to nikdy neškodí, ať už se tím pak člověk řídí nebo ne :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
editsol
13.11.12 13:43

Ahoj maminky mám skoro dvouměsíčního syna a dost mi zaklání hlavičku dozadu propíná se i do luku vypadá to děsivě i při odříhnutí když se rozčiluje ale i když je v klidu.Do toho začal preferovat levou stranu dá práci ho natočit napravo stejně tak dlouho nevydrží. Neurolog nás poslal na rehabilitace cvičení vojtovky mám ztoho dost strach láme mi to srdce když malej brečí natož mu ještě umyslně působit bolest já nevím jak toto zvládnu nemáte to už některá zasebou? A myslíte že to cvičení fakt pomáhá? a co kdybbych necvičila co se mu může stát? děkuji

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
13.11.12 13:54

Myslim ze cviceni pomaha a pokud ho nedela tyran, tak neboli, mimco sice place, ale proto ze je omezovano. Pokud cvicit nebudes, pravdepodobne se nic velkeho nestane. Cviceni pomaha aby ditko zapojovalo ty spravne svaly a dobre se vyvijelo. Ja bych do toho sla. Taky nam to hrozilo pro preferenci jedne strany, ale mala se sama spravila. Pokladala jsem ji na zem na deku tak, aby se na me musela otacet doleva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure