Zákon schválnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
9.3.20 21:54

Zákon schválnosti

Jste názoru, že když žena chce počít dítě, tak se to nedaří a když o to moc nestojí, jde to rychleji?

Jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.3.20 21:58

Ne, to jen když chceš počít, tak se na to soustředíš a počítáš každý měsíc. Když počít nechceš, tak to nevnímáš a najednou to je. To je relativita času ;)

• Citovat
  • Upravit
19980
9.3.20 21:59

Ne jak psala @Janli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 22:00

My pocali po vikendove hadce. Predtim to rok a pul nešlo.
Kdyz nad tim tak premyslim… Mozna to tak je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4928
9.3.20 22:02

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.3.20 22:02

Když jsem strašně chtěla, nedařilo se a smířila sem se s tím, že dítě mít nebudu. Pak to přišlo. Podruhé jsem otěhotněla, když jsem našla super práci a skvělý kolektiv a tak nějak se mi to zrovna " nehodilo " a byla jsem tak spoko, otěhotněla jsem přes tělísko.

• Citovat
  • Upravit
2933
9.3.20 22:12

U nás to přišlo až když to mělo přijít. Byla jsem vdaná a když jsme se nastěhovali do našeho společného koupeného bytu, tak jsem řekla manželovi, že chci vysadit prášky, načež on na to moc nespěchal, chtěl ještě cestovat, ale souhlasil. To bylo v zimě 2016 a až do jara 2017 se nic nedělo, je fakt že jsem to v sobě pořád všechno neměla urovnaný, pořád jsem přemýšlela nad tím, co se tím vlastně všechno asi změní a jestli to vůbec půjde. Na jaře 2017 mě objednali na extrakci dolních osmiček a vzhledem k tomu, že jsem to měla strašně komplikovaný, ale neakutní, tak mě objednali až na podzim 2017, takže já na léto zase nasadila prášky, protože jsem byla vystresovaná z toho, že bych na ten zákrok měla jít jako těhotná. Pár dní před extrakci jsem zas vysadila a hned první ovu jsem otěhotněla a do teď si prostě říkám, že moje tělo otěhotnělo až když na to bylo opravdu připravené. Měla jsem v sobě takový klid, že to mám za sebou a že teď už prostě můžu s čistým svědomím otěhotnět. Už předtím jsem totiž věděla, že mě tahle operace čeká a chtěla jsem to mít za sebou ještě před dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.3.20 22:19

Nemyslím, že to jde rychleji nebo pomaleji. Myslím si však, že psychika je mocná a může proces k otěhotnění zpomalit tím, že se prostě moc sledují, moc to řeší atd… Mě to bylo jedno, otěhotněla jsem na druhý pokus jenž skončil jako SP, pak na druhý pokus už úspěšně… Po 15ti letech užívání HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 22:23

První těhotenství - manžel strašně už chtěl děti, já bych bývala ještě chvíli budovala kariéru, ale svolila jsem, že teda vysadím HA a uvidíme…bum 3m po vysazení jsem čekala dvojčata. Nyní se už od července snažíme 3.dítě - ta touha je hlavně z mé strany a zatím nic :nevim: ale jsme taky oba o 7 let starší, to taky může hrát roli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.20 22:30

Já šla na operaci nohy, pak si začala plánovat řidičák, rekvalifikaci, řešila nutnou změnu pracovního zařazení kvůli alergiím, počítali jsme že se to povede tak do roka no a než jsem si vyběhala papíry do autoškoly a stihla přejít na jinou práci tak to bylo

• Citovat
  • Upravit
68895
9.3.20 23:43

Ne. Ale jinak u nás „nezafungovalo“ ani dlouho plánovaných x dovolených, ani několik změn prací, ani rekonstrukce bytu… V podstatě bylo dítě počato do ideálního stavu „máme se rádi a teď se nic zvláštního neděje“. Druhé taktéž. Obě trvaly hooodně dlouho a obě byly velmi, velmi vítány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
10.3.20 00:44
@Malia_a píše:
Jste názoru, že když žena chce počít dítě, tak se to nedaří a když o to moc nestojí, jde to rychleji?Jak jste to měly vy?

ano, u nás to přesně tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
10.3.20 07:36

1.dite, začali jsme chodit do CAR (už z dřívějška jsem věděla, že mám takové problémy, že přirozeně neotehotnim). Kolečko úvodních vyšetření na skoro tři měsíce. V práci jsem dala výpověď, že prejdu do klidnější a bum ho, po vyšetření průchodnosti vejcovodů jsem byla v tom… Prý takové simulanty jako já, mají nejradši :mrgreen:. Výpověď jsem dala tři dny před zjištěním těhotenství… No což. Na PPM jsem ale naštěstí nárok měla…

2. Dítě jsme začali řešit v roce prvního, protože u toho to byl malý zázrak a já přirozeně přeci nepocnu. A chtěla jsem děti tak 2.5 roku od sebe. Takže zase CAR, vyfasla jsem hromadu prášků a měla jsem čekat na další periodu… Nepřišla :mrgreen:.

Starší mě „připravil“ o nejakych 160 000 PPM, kterou bych dostala i na druhé, kdyby o sobě dal vědět o pár dnů dřív a já tak nepodal výpověď. Mladší zase o 80000 navýšení rodicaku, protože bych na něj měla se starším taky nárok… Ale víte co? Jsme rádi, že takhle, než to nacpat do IVF a kluci mají rozdíl 22 měsíců a budou snad dobrý parťáci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 07:49

Příklad z nejbližší rodiny: pár po15 letech zbytečných pokusů, spoustě vyhozených peněz a nervů, nakonec adoptovali. A do roka po adopci chodila s břichem. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex