Co mi pomůže otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.3.20 18:17

Co mi pomůže otěhotnět?

Ahoj, s přítelem se teď snažíme už 2 měsíce o miminko..
Máme spolu syna, kterému budou brzo 2 roky. Syn byl neplánovaný, měla jsem stále zdravotní problémy a doktor mi řekl že těžko otěhotním.. Takže jsem v podstatě celý
vztah s přítelem spala bez ochrany ( 7 let ) a pak najednou jsem otěhotněla, nechtělo se mi ani věřit. Potom 9 měsíců po porodu jsem opět otěhotněla, ale plod odešel s menstruací..
Teď už to bude skoro rok a chtěli by jsme další miminko, chtěla bych začít něco brát na plodnost, co vám pomohlo? Já vím, že na to nemám myslet a tak.. ale radši prvně vyzkouším co můžu.. Po miminku strašně toužím a přála bych si aby děti nebyly daleko od sebe. Navíc mám pořád nepravidelnou menstruaci, takže vůbec nevím kdy mám ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
9.3.20 18:27

No primárně potřebuješ souložit.

Ale jinak zkus primárně cvičit třeba hormonální jogu, nebo zajdi někam na fyzioterapii, kde umí metodu mojžíšove a nech se odblokovat a naučit se to správně (necvič to podle internetu).

Z doplňků zkus užvat inositol lžičku ráno - kupuj ho u kulturistů, ne v lékárně, ať na to nemáš těhoenskou přirážku

A B-komplex ve kterém je kyselina listová.

https://examine.com/…ts/inositol/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
9.3.20 18:33

„Už dva měsíce“… My sexovali bez ochrany třičtvrtě roku než se zadařilo :) Ale pravda je, že jsme se zase moc nesnažili.
Zkus třeba pít kontryhelový čaj na úpravu cyklu, kup si kyselinu listovou (a nebo nějaké vitamíny pro těhotné).
Ono je to dost těžké. Pokud už ti doktor řekl, že otěhotnění bude obtížné, tak se domluv třeba s ním na nějaké prášky na úpravu cyklu abys věděla kdy přijde ovulace. Bylinkám to totiž může trvat dost dlouho a nemusí být účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 18:37

@LilyJane Blbě jsem to napsala, no.. :D ale když první dítě bylo po takové době tak se bojím, že by to mohlo zase dlouho trvat. U doktora se zítra objednám a uvidím co mi poradí, díky :)

• Citovat
  • Upravit
14046
9.3.20 19:26

Ano, pokud první dítě trvalo 7 let, nečekala bych, že to půjde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
9.3.20 22:03
@Anonymní píše:
@LilyJane Blbě jsem to napsala, no.. :D ale když první dítě bylo po takové době tak se bojím, že by to mohlo zase dlouho trvat. U doktora se zítra objednám a uvidím co mi poradí, díky :)

Vůbec se nedivím. U tohoto totiž funguje zákon schválnosti: Čím víc dítě chcete, tím déle to trvá. Předtím jste ho nechtěla a voila! :D
Držím palce, ať se brzo zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital