Vyšetření děložní sliznice

Anonymní
9.3.20 12:09

Vyšetření děložní sliznice

Dobrý den holky,
předem se omlouvám za anonymitu.

Chci se zeptat, zda jste některá podstoupila vyšetření děložní sliznici (EndomeTRIO) a případně s jakým výsledkem?
Po 2 neúspěšných KETech nám toto ne příjemným způsobem “doporučují” v CARu. :(

Děkuji za Vaše odpovědi. ???? K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
24.4.20 23:33
@Anonymní píše:
Dobrý den holky,
předem se omlouvám za anonymitu.

Chci se zeptat, zda jste některá podstoupila vyšetření děložní sliznici (EndomeTRIO) a případně s jakým výsledkem?
Po 2 neúspěšných KETech nám toto ne příjemným způsobem “doporučují” v CARu. :(

Děkuji za Vaše odpovědi. ???? K.

ahoj prosím máš už nějaké zkušenosti? můžeš mi napsat zprávu? mám jít na toto vyšetření za 14 dní děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.20 07:54

@kytickaj
Ahoj, nakonec jsme se rozhodli jej podstoupit, ale zároveň vzhledem k situaci i odložit. 8o Takže zatím zkušenosti nemám, neporadím.

• Citovat
  • Upravit
75
12.5.20 23:42

Ahoj tak já na tom vyšetření byla předevčírem. Jako bolí to dost, o tom žádná, ale když už teď vím, jak to bolí, tak bych to přežila i znovu. Nejhorší je, když člověk neví, do čeho jde a „kam až to zajde“ a jaký typ bolesti to bude. Byl to spíše takový jako tlak a to se dalo, ne nějaká ostrá řezavá bolest. Poté pobolívá břicho a den jsem docela krvácela, ale v pohodě, celkově jsem z toho měla „dobrý pocit“ no jak to jde že… hlavně že už jsem to měla za sebou. Držím vám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.6.21 12:37

Ahoj holky, chci se zeptat jak vám dopadly výsledky tohoto vyšetření? Mě zjistili chronicky zánět v děloze a nízkou hodnotu lactobacilu. Zajímalo by mě zda někdo neměl podobný výsledek a jestli se po vyléčeni někomu zadařilo? Jinak receptivitu mám v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí