Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den holky,
předem se omlouvám za anonymitu.Chci se zeptat, zda jste některá podstoupila vyšetření děložní sliznici (EndomeTRIO) a případně s jakým výsledkem?
Děkuji za Vaše odpovědi. ???? K.
Po 2 neúspěšných KETech nám toto ne příjemným způsobem “doporučují” v CARu.
ahoj prosím máš už nějaké zkušenosti? můžeš mi napsat zprávu? mám jít na toto vyšetření za 14 dní děkuji
@kytickaj
Ahoj, nakonec jsme se rozhodli jej podstoupit, ale zároveň vzhledem k situaci i odložit.
Takže zatím zkušenosti nemám, neporadím.
Ahoj tak já na tom vyšetření byla předevčírem. Jako bolí to dost, o tom žádná, ale když už teď vím, jak to bolí, tak bych to přežila i znovu. Nejhorší je, když člověk neví, do čeho jde a „kam až to zajde“ a jaký typ bolesti to bude. Byl to spíše takový jako tlak a to se dalo, ne nějaká ostrá řezavá bolest. Poté pobolívá břicho a den jsem docela krvácela, ale v pohodě, celkově jsem z toho měla „dobrý pocit“ no jak to jde že… hlavně že už jsem to měla za sebou. Držím vám palce
Ahoj holky, chci se zeptat jak vám dopadly výsledky tohoto vyšetření? Mě zjistili chronicky zánět v děloze a nízkou hodnotu lactobacilu. Zajímalo by mě zda někdo neměl podobný výsledek a jestli se po vyléčeni někomu zadařilo? Jinak receptivitu mám v pořádku.
Dobrý den holky,
předem se omlouvám za anonymitu.
Chci se zeptat, zda jste některá podstoupila vyšetření děložní sliznici (EndomeTRIO) a případně s jakým výsledkem?
Po 2 neúspěšných KETech nám toto ne příjemným způsobem “doporučují” v CARu.
Děkuji za Vaše odpovědi. ???? K.