Jak otěhotnět při skolioze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.3.20 07:17

Skolioza jak otěhotnět?

Zdravím, chci se zeptat. Už od 13let je mi zjištěna skolioza, nevím, kolik stupňů, ale mám jeden bok výš než druhý(jedna noha delší, prý ne o moc), jedno žebro více vystouple a rameno níž, záda pro sezení krásně narovnána, pouze mírná lordoza při chůzi a vzpřímeni. Chodila jsem na rehabilitace, ale nikdy mi nebyl doporučen korzet. Momentálně druhý měsíc cvičím mojzisovou. Má otázka zní, měla jste to některá z vás také a nedařilo se vám otěhotnět? Snažíme se cca 9 měsíců a stále nic, záda trochu pobolivala, ale to jen kvůli sedave práci, bolesti vymizely při cvičení mojzisove. Je nějaká šance, že se to dá dokupy? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1462
8.3.20 07:22

Kamaradka ma velmi tezkou skoliozu a ma krasne zdrave dve deti :palec: drzim palce at se zadari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 07:26

@llida Jeeee děkuji za mile potěšující odpověď :kytka:! Budu doufat, že už se nam konečně zadari. Po tolika neusoesich člověk hledá problém opravdu ve všem.

• Citovat
  • Upravit
88
8.3.20 07:49

Čekám druhé dítě. Skoliozu mám ne nějak hroznou… ale cvičím nejdřív pilates teď SM system, který pomáhá nejvíc. Ale teda těhotenstvím se ty záda hrozně rozhodí. Opravdu bolí, nemůžu si samozřejmě nic vzít, navíc mám rizikové od 20tt a cvičit nemůžu. Po porodu budu muset makat, aby se to vrátilo zpět do bezbolestného stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 07:52

@eli26 To mě moc mrzí, že máš se zády takový problém. Každopádně s bolestí počítám, až se nám zadari, tak se proto snažím aspoň teď než se to povede, něco málo odbourat, i když jak říkáš, v tehu se to vše zase rozhodí. Přeji ať je lépe a vše v pořádku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
88
8.3.20 07:56

Každopádně si nemyslím, že by skolioza nějak ovlivňovala otěhotnění. 2× na první pokus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 08:00

@eli26 jee tak to jsi šťastná žena :kytka: jak už jsem psala, přijde mi, že když to nejde delší dobu, začneme v tom hledat úplně všechno. :think:

• Citovat
  • Upravit
14046
8.3.20 08:56

Nezlob se, ale 9 měsíců není delší doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 09:13

@jizvíková Nezlobím, jen na to má každý člověk jiný úhel pohledu. Vím, že jsou ženy, které nemohou počít daleko delší dobu i roky, ale mě to přijde jako věčnost, i když je to blbost. ;) tím spíš neříkám, že to řešíme nějak někde v Caru a podobně. Zatím se jen snažím tomu pomoci sama, proto se tady ptám na již zmíněné problémy se skoliozou, zda měl někdo takový problém, že díky ní jim počít mimčo nešlo.

• Citovat
  • Upravit
6654
8.3.20 09:19

Taky mam skoliozu, otehotnela jsem 2× na prvni pokus z jedineho nechraneneho styku v mesici. Takze skolioza na to podle me vliv nema. Sice obe tehotenstvi skoncily spatne, ale to bude necim jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí