Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem měla sem ovulaci 23.2. Nechraneni sex byl 17 i 23 24 26po ovu sem 10 den byl test pozitivní a tet 14 den a je negativní 8.3. To je zítra mám dostat menstruaci bolest břicha už mám týden tlak taky nevím no ale určitě počkám a zajdu doktorů jen mě zajímalo jestli na tom někdo nebyl jako já
Pravdopodobne biochemicke, dostanes MS…stavá se to no…proto se nemá testovat pred MS ale az po vynechani,
@Seznam2312 jsem na tom taky stejne
predtim silna cara a den po te nic
dnes je 1 den zpozdeni, mam taky trosku obcas lehky bolest v podbrisku jjako tlak, kdyz mam dostat MS. ![]()
Zajdu radči doktoru snažíme se první měsíc příště budu testovat asi fakt aš budu mít spoždení
@Seznam2312 nikam se nehoň. Nejdřív počkej, jestli MS přijde nebo ne. Pokud ne, udělej další test cca týden po vynechání a uvidíš jak dál. Nemá cenu to takhle hrotit. Kor hned první měsíc snažení. Já myslela, že to už tak rok zkoušíte.
Ne ne teprve prví měsíc ale už nejsem nejmladší právě sem oslavila 30 tak asi proto Plaším
K doktorovi je vhodne jit aspon dva tydny po vynechani menstruace. Ted ti rekne jen, ze brzy prijde menstruace.
@Seznam2312 k doktorovi nechoď. Je to zbytečné. Prostě jen biochemické těhotenství. Teď normálně přijde menstruace.
@Seznam2312 neplas, to není žádný věk. Já měla druhé ve 32 letech.
@Seznam2312 Nemela by sis rozmyslet, jak dlouho ze se to snazite? Jinde pises 9 let ![]()
@bobulka88 píše:
@Seznam2312 Nemela by sis rozmyslet, jak dlouho ze se to snazite? Jinde pises 9 let
Mám jiného přítele sme spolu půl roku a tet sme se rozhodli mít mali
@Julinka 18 píše:
@Seznam2312 A co tam budes delat??Na ultrazvuku nic neuvidí
Stejnak mě čeká preventivní prohlídka
@Seznam2312 píše:
Stejnak mě čeká preventivní prohlídka
Tak jako prevence ok, ale prostě tehotná nejspis nebudes, na ulzrazvuku je neco videt pri HCG nad 1000 j a to je na testu dalnice jako hrom, pri pravidlenem cyklu 28 dni, kdy ovu je cca u uprostřed, pi 14 dnech vynechané MS.. to jen pro příště a co se týká věku…ja mela prvni ve 34 letech