9. den po KET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.3.20 21:34

KET 9. den od

:mavam: jsem dnes 9. den (den transferu nepočítám) po KET 5ti denního embrya (mrazene 2017). z tohoto IVF mám 2 leteho syna :) u syna jsem měla od 6. dne sotva patrneho ducha, který ob den sílil. Nyní 6. den opět sotva viditelný duch, 8. den stále stejný a dnes nic, bohužel jina značka testu - neměli. Do toho od 7. dne lehounce občas zaspinim. Beru to jako nevydařený pokus a spineni pricitam k brzdene MS Utrogestanem :think: měla jste to některá podobné a test ukázal čárku až dele? :think: ale na druhou stranu to spineni… :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.3.20 21:49

@Berry77 děkuji za reakci. Je mi to jasné :zed: mrzi mě to, protože to bylo jedine embryo, co jsme měli a já nejdřív pomalu ani nedoufala, e když je jen jedno, ze zvládne rozmrazeni a “rozjede se”. A teď ty “příznaky” jsou na hlavu, bolesti na MS, prsa, ale vím, ze to děla tím pádem ten Utrogestan. Přesto mi to nedalo :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.20 22:26

@Berry77 děkuji :kytka: IVF nám taky nevyšlo hned na poprve, tak budu věřit v lepší zítřky :palec:

• Citovat
  • Upravit
9269
8.3.20 22:35

Taky jsem to takto měla. A bohužel KET nebyl úspěšný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 23:16

@kavenka :( nedá se nic dělat. Spis bych už rada vysadila ten utrogestan, aby normálně proběhla MS. Ale na krev jdu až ve ČT

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex