Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem chlap a jsem tu poprvé. Potřeboval bych poradit od žen.
Pracuju jako vedoucí výroby v jedné firmě, je mi 39. Jsem single, závazky nemám. Od začátku roku je to nová mladá uklízečka z Ukrajiny. Je jí asi 24 a já se do ní postupně za ty 2 měsíce hrozně zamiloval.
Je hrozně milá, působí na mě hrozně skromně. Hodně se spolu bavíme, občas si spolu dáme i kafe. Vzájemně si vyměňujeme komplimenty.
Jak poznat, jestli o mě má zájem nebo se chová jen slušně k šéfovi?
Kdyby to bylo kdekoli jinde nebo kdyby měla za pár dní odejít, pozval bych jí na kafe přímo. Nechci se ale dostat do situace, že mě odmítne a budeme se pak spolu muset potkávat dalších x měsíců.
Děkuji.
David
A je to fakt uklízečka nebo jen uklízí, protože v Česku nesehnala místo ve svém oboru? To by mě zajímalo. Jinak na tvém místě bych vůbec neřešil, co se bude dít, jestli odmítne. Ona v takovém případě stejně nejspíš odejde sama. Uklízet přece může kdekoliv.
A co je špatného na odmítnutí? Vždyť se pak můžete v práci bavit dál
pozvi ji normálně mimo práci a když řekne ne, tak se nic neděje. Třeba se taky bojí mit s někým z práce něco.
Jako její vedoucí nevíš přesně, kolik jí je let? Píšeš, že asi 24, ale může mít jiný věk.
Asi bych zatím trochu vyčkávala, ony ty vztahy na pracovišti nejsou ideální.
@David44 Odmítnutí není zas taková hrůza, normálně ji pozvi a uvidíš..
@David44 píše: Více
Tak jí pozvi, co je na tom? Když tě odmítne, tak co se stane? Nic.
Je tu přes agenturu, takže proto přesně nevím. Tím pádem to není úplně moje podřízená. Na Ukrajině pracovala jako sestřička, tady kvůli znalosti jazyka zatím ve zdravotnictví pracovat nemůže.
Predne bych si zjistila, zda nema pritele.
Je to blbe, ptz je v citlivem postaveni a mohla by vnimat tlak. Na druhou stranu agentura ji snad muze vyslat jinam.
Vekovy rozdil je velky, chces ji to fakt udelat?
@Pudloslava píše: Více
Já jsem se takto ve 27mi zamilovala do 39 letého, byli jsme spolu 3 měsíce a dodnes po něm toužím. Od seznámení je to již bez pár měsíců 16 let
@Klopotkova píše: Více
no jo, ale Ty, jestli chces, aby Te tu nekdo bral vazne, si budes muset zalozit jiny nick ![]()
@Pudloslava jak jako jí to udělat? Já jí nechci unést ani znásilnit. Chci jí jen pozvat na kafe. Nechci jí do ničeho tlačit.
@Pudloslava píše: Více
Nemůžeš vědět, jak mě tady kdo bere vážně, o tom ex, kterého dodnes miluji, jsem tady psala x krát.
Opět EM kolorit, když si něco myslím, myslí si to všichni a taky mluvit za ostatní. ![]()
@David44 píše: Více
Normálně ji řekni, že se ti líbí a jestli by nezašla po práci na kafe. Je to normální, a ona asi upřímnost ocení. Nic horšího než odmítnutí tě nejspíš nepotká.