Zamiloval jsem se do mladší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
3.3.26 11:50
@David44 píše: Více

mela by mit svuj rozum, ale mlade holky casto nemaji. Velky vekovy rozdil byva problem, ted ji budes pripadat atraktivni zajistena pevna skoro otcovska postava, ale ona casem dospeje a zjistite, ze si moc nerozumite mj protoze jste ji a generace, ale taky ji brzy zestarnes. Ona ted vlastne ani sama nevi, jaka je a co od zivota chce, zvlast v cizi zemi. Je celkem mala sance, ze to jsi ty, ackoli v teto situaci se ji muzes jevit jako spasa. a kotva.

ackoli to asi prehanim, jde o kafe, ne o manzelstvi… zalezi, co hledas ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129
3.3.26 11:57

@David44 Tak pokud jsi do ní zamilovaný, jde Ti nejspíš o vztah, ne jen nějaký flirt a sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129

.

Příspěvek upraven 03.03.26 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129

@David44 Tak pokud jsi do ní zamilovaný, jde Ti nejspíš o vztah, ne jen nějaký flirt a sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.3.26 12:02
@Klopotkova píše: Více

ty jsi normalne emimini kasparek, komicka postava a ja myslim, ze to vis. Ale oblibena komicka postava. Kazdy Te ma rad, ale sotva by si od Tebe nechal radit v otazce vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.3.26 12:04
@Pudloslava píše: Více

já ji ráda nemám, jen ji toleruji.. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.3.26 12:19

@Klopotkova jo zamilovaný. Ten sex k tomu taky patří, ale já chci primárně být v její blízkosti.

Ten věkový rozdíl je velký, ale říkám si, že bych si to pak vyčítal, kdybych to nezkusil. Jenže kdybych se jí zeptal a ona mě odmítla, asi bych to pak v té práci nezvládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.3.26 12:28

Normálně bych ji řekl, jestli by jsme po práci nezašli třeba na kafe. Pokud by hned odmítla, tak bych se zeptal jestli je v tom přítel. Kdyby měla někoho, tak tam by můj zájem skoncil a kdyby neměla, tak bych vědel, že nemá zájem, že jí třeba vadí můj věk nebo něco jiného.
Věc by byla uzavřená a my bychom mohli klidně dál fungovat jako spolupracovníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129
3.3.26 12:28

Nebuď srab, proč bys to potom nezvládnou…
Ještě chvíli vyčkej, nenápadně pozoruj, jak se k tobě nadále chová a potom ji někam pozvi. Dej si limit dva týdny, bude jaro, bude vše veselejší a snad i snazší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
3.3.26 12:29

Jestli se neumis chovat po odmitnuti a nebudes zvladat praci, tak se ji neptej a seriozne pouvazuj o nejakem odbornikovi.
Ano, odmitnuti boli, nezvladat potom kvuli tomu praci je uz trochu mimo. A ty nejsi jeji nadrizeny, jsi jeji klient, ona dodavatel sluzby.
Mozna bych i zauvazovala, zda v tom tvem zamilovani neni nejaka divno predstava, ze ty jsi ten macho a zivitel a ona tvoje krehka pecujici kvetinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.26 12:41

Pokud jsi extrémně submisivní podpantoflák, jdi do toho, budeš spoko. Ukrajinky naprosto perfektně ví, jak srovnat a vycvičit chlapa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5491
3.3.26 12:42

Cožeto? Vedoucí výroby je v hloubi duše tak citlivý, že by nezvládl odmítnutí pozvánky na kávu a měl by problém pokračovat v práci? A musíš se s ní vůbec případně potkávat? Uklízečky většinou pracují, když je v práci více volno, ne za plného provozu.

Taky bych doporučila ji pustit vzhledem k okolnostem z hlavy.

Každopádně pokud se rozhodneš jinak, můžeš se nejdřív zkusit zeptat, jestli náhodou nebyla v té nové kavárně o dvě ulice dál, že jsi přemýšlel, že bys tam zašel po obědě na kávu, nebo tak něco. Podle reakce se jí můžeš zeptat, jestli by tam nešla s tebou.

Mimochodem, víš, že některé ženy jsou rády „dobývány“ a napoprvé odmítnou schválně? A některé jsou stydlivé? A některé s malým sebevědomím a odmítnou, protože si nedovedou představit, že by o ně měl někdo opravdový zájem? Tak abys nakonec neskončil zbytečně sám bez ohledu na to, jak dopadne tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.3.26 12:48

Nechtěl jsem říct, že bych nezvládal pracovat. Jen by mi bylo před ní trapně a necítil bych se dobře. Žádný macho rozhodně nejsem ani nemám tu představu.
Líbí se mi na ní taková v dobrém smyslu “obyčejnost”. Je to prostě normální holka. Na nic si nehraje, je milá, slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.3.26 12:58

@Neboj nemám rád generalizace. Je dobrý Ukrajinec i špatný Ukrajinec, stejně jako dobrý Čech i špatný Čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
3.3.26 12:58

To mi připadá poněkud labilní, že bys to v práci nezvládal, pokud by tě odmítla…

Uvědomuješ si, že ona může pozvání přijmout a pak odmítnout vztah?
Anebo může být i sex a odmítne tě potom?
Nebo i párměsíční vztah a pak ji to přestane bavit?

Pokud už ted víš, že to nezvládneš, tak ji nikam nezvi.

Taky je otázka, co by mladá holka měla vidět na stárnoucím čtyřicátníkovi, na to bych si odpověděla.,

A taky jestli trošku nekalkuluješ s tím, že ona je v uvozovkách bezbranná, nemá zázemí, nejspíš i peníze a ty v skrytu duše počítáš s jejím vděkem, že bys ji jakoby „zachránil“.

Zřejmě ti vztahy dosud moc nešly, že, když jsi ve čtyřiceti sám a bez dětí.

Nedávno se něco podobného podařilo jednomu stárnoucímu kozlovi, spisovateli, ted nevím přesně jméno, ten si k sobě nastěhoval mladou uprchlici a už se i oženil, jak dopadne v budoucnu, je ve hvězdách. :) Že by si v jeho věku a s jeho vzhledem u mladých Češek ani neškrtnul, je snad jasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí