Manžel chodí často do hospody, jak to chodí u vás?

Anonymní
1.3.26 15:36

Manžel chodí často do hospody

Ahoj ženy, asi tu někde bude podobná diskuze, ale i tak bych tohle téma rada otevřela znovu. Jde o to, že můj manžel často chodívá do hospody. Řekla, že bych, že skoro každý chlap to jednou za čas potřebuje a je to úplně ok. :nevim: Ale ten můj by tam byl nejradši podle mě i denně snad.
Ve volnu v týdnu, když jsem v práci a mám odpolední, si tam zajde na pár hodin (mame jiný pracovní režim), a pak tak 1-2× do týdne chce i večer.
Ne, opravdu nemá milenku - pokud by to někoho napadlo, jak je tu zvykem :lol:
Mě to přijde dost a zároveň nevím, jestli má cenu to nějak řešit. Trochu mě to mrzí.
Jak to chodí u vás? A jaký na to máte názor?

Omlouvám se za anonym, ale raději to nechám takto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1596
1.3.26 15:41

A kolik mu je? ne, opravdu ne každý chlap potřebuje chodit do hospody. někteří to ale mají jako životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 15:42

@asddsa 37 let, mně je 30.

• Citovat
  • Upravit
471
1.3.26 15:43

Jakožto člověk který dělá v gastru (hospodě) vidím tyto lidi dnes a denně. A že těch stálých hostů máme :mrgreen: Jsou to lidé kteří se doma prostě nudí. Nemají žádné záliby. Jediní jejich přátelé sedí též v té hospodě. A v 80% jim ani úplně nejde o ten chlast a o to, aby někde byli a mohli pokecat.
Jak trávíte společný cas? Děláte něco, co baví i jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 15:47

@SOVIČKA93
Nemá moc koníčků, to je pravda. To je jedna z věcí, co mě také právě trápí. Nedělá nic moc pro sebe, ani pro své zdraví. Stále mi říká, že takový prostě je. Nechci mu cpát svoje názory, ale zároveň je to pro mě trochu frustrující.
opravdu většina jeho přátel tam sedí s ním.
Když jsme spolu zajedeme na kolo, občasně na golf, procházky, vaření…Asi ty aktivity spis táhnu já…

• Citovat
  • Upravit
471
1.3.26 15:54

A chodí do té hospody až teď nebo do ní chodil už než jste se poznali? Pokud už do ní chodil, tak s tím nic neuděláš. Takového sis ho našla. Ale pokud je to až v posledni době, tak je na čase najít něco co vás bude společně bavit. S tím, že chodí v dobu kdy jsi v práci, tak s tím asi nic neuděláš. Co třeba společně cestování? Nemusíte vyloženě do ciziny ale takový víkend někde ve wellness je super. Musíš ho něčím nadchnout.. To fakt není nic, co by ho bavilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16190
1.3.26 15:59
@Anonymní píše: Více

No jestli byl takový už i na začátku, když jste se seznámili, tak teď s tím už asi těžko něco naděláš… :nevim:
Jakýho sis našla, tak takovýho máš. Upřímně, mně by to teda vadilo určitě. :cert:
A máte děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.3.26 16:01

Nazor, ze skoro kazdy chlap potrebuje obcas do hospody smutne zrcadli, jak hluboko je v Čechách alkohol zarostlý do vnimani toho, co je normalni traveni volneho casu a co kazdy (muž) potrebuje.
Proc proste nerict - kazdy (nejen muz) obcas potrebuje socialni interakci s dalsimi lidmi? Na to bych rekla,1000× ano. Kdyby ji ale muj partner dosahoval pouze v hospode u piva a co nejcasteji, rekla bych, ze ma nejaky problem.

• Citovat
  • Upravit
911
1.3.26 16:28

Výborný je pivní welness…A až se muže zeptáš, proč do té hospody tak často chodí, třeba tě překvapí jeho upřímná odpověď: Zlato, hraju poker a bedny. Chci Tě do budoucna zabezpečit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.3.26 16:33
@Svetluska55 píše: Více

Souhlas. Můj muž třeba nepije, do hospody nechodí, maximálně párkrát do roka si jde sednout s kamarády po sportu, který dlouhodobě dělá tzn. Že se po sportu ještě s nimi zdrží na kus řeči. Vysedávači v hospodě mě osobně odpuzují. Zakladatelko, prosím prosím, řekni, že spolu nemáte děti. To by byla jediná dobrá věc, že by se ti od něj dobře odcházelo. Protože ve 37 mi připadá, že už je pozdě na nějakou velkou životní změnu (a ne, mimísek ho fakt nezmění, to by v té hospodě byl ještě časteji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
1.3.26 16:43

Žijete na vesnici? Já žiju ve městě a tady to není obvyklé, ale na Slovensku, odkud pochází tchán a trávíme tam část roku v malé vesničce, tak tam to obvyklé je i u chlapů okolo třicítky, hospoda je prostě centrum společenského života chlapů. Mně by taky záleželo, jestli si dá jedno dvě piva, nebo přijde 2× týdně nadraný. To by mi vadilo. Můj muž si otevře pivo doma tak obden (jedno), což mi přijde dost, do hospody chodí tak 1× za dva měsíce, ale zruší se tam jak zamlada :lol: Klábosit v hospodě několikrát v týdnu by ho asi nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.3.26 17:01

Pokud takový byl už na začátku vztahu, tak teď v 37 letech z něj jiného chlapa prostě nevyrobíš. Tohle je jeho životní styl. Minimum koníčků, minimum jiných zájmů a hlavní náplň volného času je klábosení u piva. :roll:

A ne, opravdu to není standard, že je chlap 3× týdně v hospodě a ani 1× týdně. To je jen standard v určité bublině. V jiné bublině je normální jít do hospody třeba jednou za čtvrt roku. Někdo chodí do fitka, někdo jezdí na motorkách, někdo tráví víkendy na horách nebo s rodinou. Každý máme jiný režim a jiné priority. :nevim:

A v tvém případě není moc co řešit, tady jde o celkovou kompatibilitu, tady to není jen o jedné vlastnosti, ale o celkovém pohledu na život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
1.3.26 17:20
@Ani123200 píše: Více

Pokud je v hospodě několikrát týdně na několik hodin, tak to rozhodně nebudou 1, 2 piva. To je prakticky nemožné, aby to nešlo výš. Ledaže by mu pivo nechutnalo. Ale to by tam nechodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
1.3.26 17:23

Tak mu udělej doma nějakou zábavu, aby ho to do hospůdky nelakalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
1.3.26 17:24