Manžel chodí často do hospody, jak to chodí u vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
1.3.26 20:52
@Fitsun píše: Více

A to já si myslím, že změna ve 37 letech možná je. I třeba ve 45.

Ale to musí dotyčný sám chtít. A naopak – pokud nechce, může mu být 20 a nic s ním nepohne. A u tohoto pána to vypadá, že mu to tak naprosto vyhovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
1.3.26 20:59
@Černá Madonna píše: Více

Proč by mělo? Prostě ho tam táhne chlast. Dělala jsem v hospodě a fakt tam odpoledne a večer co večer seděli u piva jedni a ti samí. Jiné chlapy ze vsi tam člověj neviděl jak je rok dlouhý.
Buď si dali pivo doma raději, nebo nepili vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
1.3.26 20:59
@Svetluska55 píše: Více
„…kazdy (nejen muz) obcas potrebuje socialni interakci s dalsimi lidmi?“

Já teda alkohol nepiju vůbec, ale občas zajdu do hospody na večeři, na pokec s rodinou, s přateli… „Sranda“ ale je, že u baru sedí pořád ti samí týpci a čučejí do mobilu. Kdyby se spolu alespoň bavili. :nevim: Pak odběhnou ven na cigáro a zase zpátky k mobilu. Občas se pohádají kvůli politice :lol: a zafandějí u hokeje nebo fotbalu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36028
1.3.26 21:05

Dokážeš si představit s ním mít děti? Ty budeš uvázaná doma, nebudeš nikam moc ale pán si bude užívat v hospodě.
Mimochodem kolik tam toho vypije? To mě docela zavání i alkoholismem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
1.3.26 22:16

Manžel do hospody nechodil a nechodí. Nejsme ani jeden družící se typy. Asi by si tam ani s nikým nerozumněl.
Ale muj bratr do hospody chodil denně. Kamarádi mu byli milejší žena a děti. Za čas začal chodit domu opilý. Začal pít pivo i doma. Dělal scény (švagrové po interrupci řval pod oknem, at už jde domu, na patnáctiletém synovi roztrhal triko….). Pak najednou do hospody přestal
chodit, trochu se mu doma vztahy zlepšily a pak v 53 umřel.
A můj táta ani manželovo tatáž do hospody taky nechodili.
Jak chlapa změnit? To je otázka, která nám nedá spát. Ale zatim neni žádný způsob jisty. Pokud člověk nechce (a to doopravdy) sám, nic se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
1.3.26 22:22

A jdete někdy spolu, případně se znamymi? Nebo chce chodit sám? U nás chodí muž do hospody 2× týdně s kamarády po sportu. Pak většinou chodíme jednou týdně jen my dva spolu(to mám ráda, obvykle dáme menší procházku a pak se někde posadíme - takový malinký rande). A v pátek nebo v sobotu většinou vyrazíme ve větší skupině s kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16192
1.3.26 22:25
@Anna766 píše: Více

Jasně, tomu věřím…
Ale já jsem si z toho všeho udělala spíš už jen takovou menší srandu. :P
A hlavně jsem reagovala na Pedra, o kterém vím, že to taky nemyslel nijak vážně.
Někdy je možná lepší, brát věci s trochou té nadsázky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5151
2.3.26 00:17

Manzel do hospody nechodi. Chodil mozna tak nekdy ve 20 s kamarady, a urcite ne denne, ale tak vikendove. Zname se od 25 let, a to uz davno po hospodach nechodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
2.3.26 00:58

Sama cítíš, že to normální není. Pro tvoje vlastní dobro, odejdi od něj a najdi si vhodného partnera pro život, který bude s tebou sdílet tvé koníčky. Ono člověku v podobné situaci přijde, že by prakticky nemohl od partnera odejít. Ale když to uděláš, ohromně se ti uleví a budeš si říkat, proč jsi to neudělala dřív.

Jinak ne, můj muž do hospody „normálně“ nechodí. Zajdeme do hospody třeba někdy na výletě anebo při nějaké příležitosti se známými. Obvykle pijeme oba nealko, alkohol spíš jen párkrát do roka (a střídmě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
2.3.26 06:59
@Černá Madonna píše: Více

Aha. S trochou nadsázky… jenže zakladatelku to aai trápí. Že jí muž chodí do hospody tak často. A nasadit jí do hlavy že mu nestači jako žena jí moc nepomůže.
Ale tak jo, nadsázka. Ha ha ha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
2.3.26 07:05
@Anna766 píše: Více

Jasně, že Ha ha ha. Zakladatelka s úsměvem od prvního příspěvku popisuje příběh, který směřuje velkou rychlostí do betonové zdi, tak tedy ha ha ha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.3.26 07:13
@Maartina7 píše: Více

Ale tak tady už to taky trochu zavání alkoholismem…Teda beru zpátky, možná si tam dáváte jen limču, ale pak to je dost jednostranná zábava vždycky skončit v hospodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
2.3.26 07:14
@Pedro867 píše: Více

I kdyby, v republice tohle trápí nemnoho žen. U nás se prostě chlastá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.3.26 07:22
@Anonymní píše: Více

Je tlustej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
2.3.26 07:35

Muj muz chodi parkrat rocne. S tim, co popisujes, bych mela velky problem…ale jestli to dokazes zmenit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí