Přítel je na mě milý, jen když chce sex, jinak sleduje mobil

Anonymní
28.2.26 11:52

Zkušenost někdo

Zdravím holky nutně potřebuju radu :think: jde o mě a přítele shrnu to od začátku minuli rok si přítel psal se ženou ta mu posílala fotky a psal ji lichotivé zprávy 📰, jenže když jsem mu to řekla tak mi lhal potom se přiznal a řekl že ho to mrzí ale potom porad kontaktoval nějaké ženy s chtěl po nich třebas instagram nebo fb. Kdyz sem mu řekla že uz to nemá mezi námi cenu tak me prosil ze uz to neudělá at zůstanu mame spolu dvě děti, a uz me to fakt nebaví pokaždé když se chci jit někam podívat něco si koupit tak mi hned řekne ze zas jdu rozhazovat peníze, žádná komunikace proste noc jen čumí do mobilu porad mu to říkám a je to horší a horší kvůli dětem zůstávám ale nechci se trápit …. :roll: Vždy me nejvíc mrzí to když si večer lehneme a řekne mi ze nechces se pomilovat … cítím se potom úplně hrozne :think: vždy je na me milí jen u sexu a před kdyz něco chce ….. uz fakt nevim poradíte někdo něco :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33847
28.2.26 11:57
@Anonymní píše: Více

Klasika, zůstáváš kvůli dětem, kterým se jistě chlap věnuje od rána do večera že? Vypisuje jiným, má tě na háku. Žádná komunikace. Co čekáš za radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
28.2.26 12:10
Řekni chlapovi, že je poklad. A takový poklad si zaslouží vykopat!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
28.2.26 12:20

Dalšího mimíska! :kytka:
S tak skvělým chlapem … Neváhej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3349
28.2.26 12:38

Klasika : přítel, dvě děti, píše si s jinou, pořád čumí do mobilu…Sakra, kam ženský chodíte na takový laciný vztahy. To Vám fakt stačí málo mít doma primitiva a s ním si uplést dvě děti? To je fakt „přítel“ jak noha. Co jinýho než se osamostatnit než být za vola. Nechci slyšet, že není kam, bydlí se u něho a úspory bokem nula nula. A je nárok na nějaké dávky? No nic, to tu bývá očekávaný scénář. Pokud to má zakladatelka nějak jinak ošetřené, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4063
28.2.26 12:51

Je marnej, nikdy se nezmeni, honibrk, pust ho k vode…
Mne osobne takovi chlapi prijdou strasne smesny, neimponujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3349
28.2.26 12:54
@marcellia píše: Více

A přesto si s nimi ženy pořizují rovnou více dětí. Tak si říkám kdo je hloupější, zda ty prázdné mužské nádoby s plným pytlíkem nebo nenáročné ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77094
28.2.26 13:44
@884135 píše: Více

no jo, ale kde mají ty ženy hledat plné mužské nádoby? vypadá to, že je jich naprostý nedostatek, a jak už jsem psala jinde, tihle ubožáci jsou produktem opičí lásky maminek k synáčkům a vypadá to, že jich bude stále víc a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16212
28.2.26 14:02
@stinga píše: Více

Noo, já bych zase řekla, že to bude spíš o jejich povaze, než přímo o tom rozmazlování… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7658
28.2.26 14:06
@Pedro867 píše: Více

Nebo zakopat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77094
28.2.26 14:08
@Černá Madonna píše: Více

jako že by se tak tupí a vych. caní už narodili? to doufám, že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16212
28.2.26 14:08

No co tady chceš radit? Šla bych od něj, protože to nemáš zapotřebí. Takový chlap je ti k ničemu, teda alespoň podle mě… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16212
28.2.26 14:10

No já bych tomu věřila, protože víš co se říká? Krev není voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77094
28.2.26 14:11
@Černá Madonna píše: Více

tak ale zase to v nich musí matinky přiživovat, ten pocit, že chlapeček je princátko, co nic nemusí, ale všechno může a svět se točí kolem něho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16212
28.2.26 14:16

No i to je spíš o té povaze, ale zase těch maminek…
Nejsou přece jen všechny zase tak úplně stejné, že jo? 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria