Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
To ale neni jen o klucích … ![]()
Celkově jsou matky dnes na tečku. Výchova dětí je teď úplně mimo. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
to určitě nejsou, ale opravdu začínám věřit, že ty nekonečné zástupy nepoužitelných mužů vychovaly maminky opičí láskou
@stinga píše: Více
Je to, jak píšeš.
V březnu mi bude 36 a už jsem tak nějak smířená s tím, že asi zůstanu sama. Než tenhle materiál, co se motá po seznamkách apod…
Co z toho? Akorát nervy a ostuda před okolím. O sexuálních „výkonech“ a schopnosti komunikace o čemkoliv u těchto parodií na muže snad ani nemá cenu psát.
@RajaMatangi píše: Více
Tak je otázka, jestli ty sama máš co nabídnout… taky mi je přes 30 a nepřijde mi ten svět tak cernobilej jak většině nezadanym ženským tady… až mě to přivádí k myšlence, jestli i ty ženy mají vůbec takové kvality, které hledají ![]()
@Anonymní píše: Více
Moje dcera, ve druhé třídě, by to napsala lépe
Ale k dotazu, tvůj muž je primitivní sexem posedlé h*vado. Kde na takové skvosty chodíte.?
Já bych takový vztah mít nechtěla. Nevidím jediný důvod k tomu, abych žila vedle někoho, komu jsem vlastně úplně volná a hodím se mu jen, když potřebuje zasunout. Přijde mi to jako totální ztráta životního času. Nevydržela bych v tom ani kvůli dětem. Ale chápu, že se hodně žen rozhodne to kvůli těm dětem trpět. Je těžké žít s takovým chlapem, ale po rozchodu bude nějakou dobu těžké i žít bez něj. Všechno se změní, život bude vypadat jinak. A to zvykání si nebývá úplně pohodlné… Nemám sice osobní zkušenost, že by se nějaký muž ke mně takhle choval, ale roky jsem to pozorovala jako dítě a dospívající u našich. Ti pro sebe měli vlídné slovo taky jen když se některému z nich chtělo mít sex. Jinak se v lepším případě ignorovali, v horším si vyčítali a byli na sebe hnusní. A taky každý z nich měl jednou za čas období, kdy naháněl opačné pohlaví na seznamkách. Takže já mám už od dětství jasno v tom, že když k sobě ti dva neumí být hodní, neumí se navzájem oceňovat, spolupracovat, přát jeden druhému a zkrátka se zcela zjevně neumí mít rádi, tak by spolu být neměli. Na lidské úrovni ten vztah prostě pozbývá smyslu. Dává smysl už jen na té ekonomické. Jde o to, jestli to stačí. Jestli člověk na konci života nebude litovat toho, že celé mládí strávil s někým, kdo ho ignoroval a choval se k němu jak k cizímu, když ho mohl strávit s někým, kdo by ho miloval a s kým by se cítil přijímaný a v bezpečí…
Jinak k obsahu diskuse: Hlavní problém bude asi v tom, co ty děti pozorují, když vyrůstají. Tátu, co se o mámu zajímá jen když chce sex, jinak ji má na háku a o nějaké úctě k ní ani neslyšel. A mámu, co v tom celou dobu žije jako by to bylo normální a která prostě nikdy neodejde hrdě středem. Kluk se naučí, že takhle se chováme ke své ženě. A holka se naučí, že takhle se k nám chová náš muž. Zkrátka, že tohle je norma… Co se týče těch použitelných plných mužských nádob, tak takové samozřejmě jsou. A málo jich nebude. Ale obvykle k sobě chtějí ženskou, která je plnou ženskou nádobou. Prostě jaký šel, takovou potkal… Tihle nepoužitelní chudáci, co nám tu jsou leda k smíchu, obvykle doma nemají sebevědomou ženskou, která zná svou hodnotu. A co taková žena, která se spokojí i s méně než s málem, nabídne chlapovi, který za to stojí?
Primitivní blb. Nechápu, proč si je ženské vybírají k plození dětí. Nízké nároky na chlapa a pak se divím? Jen péro v životě nestačí. Ničím jiným ten chlap uvažovat neumí. Řepákem byl a řepákem zůstal. Přesto o něj byl zájem ![]()
Btw, měla jsem v okolí takového známého.
On 42 let, jeho žena 38 let. Neustále nalepený na sockách, každé jen trochu koukatelné okamžitě lajkoval, srdíčkoval fotky. I třeba těm 55+. I mě nějakou dobu vypisoval, byl strašně průhledný. Bylo mi trapně za něj a jeho ženy líto, přijde mi to pro tu ženu strašně ponižující ![]()
@RajaMatangi píše: Více
Proč ho nepustila k vodě? Kde mají ženské špetku důstojnosti?
@884135 píše: Více
Klasický závislý vztah. Prostě ty ženské nedokážou odejít, mají chorobný strach ze samoty. Tak raději zůstanou v takovémhle paskvilu, kde jsou ve finále vnitřně možná víc osamělé, než by byly jen samy se sebou.
@The Spaniard píše: Více
A jaké kvality byste chlapi chtěli, když sami nic nenabízite? Chcete modelku, kuchařku, vydělávající samostatnou bytost a pak očekáváte že platit se bude napůl, ale baba doma všechno zajistí a na připadné déti si našetři předem.