Přítel je na mě milý, jen když chce sex, jinak sleduje mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5403
28.2.26 22:48
@Venetia píše: Více

Tak dítě mi udělá i bezdomovec když to přeženu. Kvůli tomu ještě nemusím počít dvě děti s naprostým odpadem. Protože s kým, to je i moje vizitka. A taky odpovědnost za svoji volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.3.26 00:02
@Anna766 píše: Více

Tak s takovým mindsetem bych babu určitě nechtěl :lol:

Ale dovedlo me to k zamyšlení co sam nabízím, tak tady to máš :)

V životě nabízím stabilního a fyzicky aktivního chlapa, který nenabizi jen zábavu, ale opravdové spojení. Držím slovo, nemizím při prvním konfliktu a mám vlastní směr i názor. Umím používat mozek a rovněž umím dát i emoční hloubku. Jsem pracovitý, trochu dobrodružný a mám chuť růst. Umím mluvit i naslouchat a taky si nezapomínám užívat život.

Mimo to mám kolem sebe spoustu chlapů co doma vaří, ať sami nebo společně s partnerkou, já se řadím mezi ně :)

Ono pokud s tvým mindsetem jdou ženy do seznamovacích vod, nelze se divit, že pak nikdo nepřichází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
1.3.26 07:09
@The Spaniard píše: Více

Ty jo, to jsi sem hodil ze svého profilu na Tinderu? 😂

Já jen, že už teď mi vyskočily asi 3 červené prapory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151919
1.3.26 07:51

Nevím s čím chodí ženy na seznamky. Ale nežiju ve vzduchoprázdnu a vidím a taky umím číst. Nejčastější slovo mladých mužů je „zlatokopka“. Na všechno co se jim nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.3.26 08:17
@Parvaneh píše: Více

Co jsou ty červené prapory? :)

Nemám tinder, vypotil jsem to tak nejak narychlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2514
1.3.26 09:24
@stinga píše: Více

A otec nemusí nic😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
1.3.26 09:58

To me, priznam se, taky ted docela zajima s cim Parvaneh prijde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
1.3.26 10:19
  1. nenabizi jen zábavu, ale opravdové spojení = formulace, která mě děsí, zavání takovým tím narcistním lovebombingem

b) nemizím při prvním konfliktu = to je neco tak samozřejmého, že upozorňovat na to, je podivné.
c) mám vlastní směr i názor =… a nehodlám na tom nic měnit. Přizpůsob se.
d) rovněž umím dát i emoční hloubku = naučená fráze
e) mám chuť růst = musíš růst se mnou
f) Umím mluvit i naslouchat = umíš opravdu naslouchat? Víš, co to znamená?

emimino ma koukám nějaký záhadný způsob formátování. Má to být jen A, B, C…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
1.3.26 10:53

Takze vubec ho neznas, nikdy jsi ho nemela moznost poznat osobne, ale odstrelis ho za to, jak se popsal, na zaklade svych domnenek? Neni lepsi napsat treba neco ve smyslu „Wow tak jestli takovy opravdu jsi, tak stastna ta, ktera te potka…“ nez ho rovnou umlatit red flagy, ktere jsou nejspis jen vycucane z prstu nebo ciste tvuj subjektivni pocit na nekoho koho vubec neznas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
1.3.26 11:09
@Andelskej_Satan píše: Více

Tohle jsou věci, které mě zarazily na první dobrou. Možná díky bohu, že ho neznám a už mi vyskočila kontrolka. Někdy totiž těm zkušeným či těm s dostatečnou sebeúctou stačí vidět takovou snůšku frází, aby cítily, že to smrdí.

Ptal ses, odpověděla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
1.3.26 11:18

Pritom mu treba brutalne krivdis a on takovy opravdu je…a tysis tam jen pridala sve domnenky…
Jasne, mas na nazor pravo, ja jen rikam, ze to tak vubec byt nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
1.3.26 11:31

Nemusí. Ale může a ta pravděpodobnost není úplně malá. Jsem si téměř jistá tím, že normální muž by se představil jinak. A tím normální nemyslím obyčejný či průměrný, ale bezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 11:31
@RajaMatangi píše: Více

Nemůžu mluvit za zakladatelku a za ostatní ženy, ale v mém případě to vůbec nebyl strach ze samoty. Už dlouho jsem věděla, že samotné by mi bylo mnohem líp. Velkou roli hrál společenský tlak, že když tě chlap nebije, nepije a nekouří a přijatelně vydělává, tak ti to musí stačit.
Druhá věc nízké sebevědomí, tyhle partnery si nepřitahují sebevědomé ženy, které znají svou hodnotu. Přitahujeme si je my, co máme pocit, že na nic lepšího nemáme a pak taky máme obavy, jestli to samy zvládneme. Co na tom, že už na to samy v 90% jsme a zvládáme to.
A velkou roli hraje i to prostředí, ze kterého pocházíme. My sice víme, že to nechceme mít jako naši rodiče, ale neumíme to otočit. Nevíme, jak to udělat, aby nám v tom všem bylo dobře. A pokud to původní prostředí bylo hodně nezdravé, tak se to taky mění hodně pomalu a těžce.

• Citovat
  • Upravit
109326
1.3.26 13:10

Takový inzerat by mne opravdu nezaujal
Měla bych podobný pocit, že tam je něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109326
1.3.26 13:11