Zamiloval jsem se do mladší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
3.3.26 13:00

@TRG jsem citlivý člověk. Proč by vedoucí nemohl být citlivý?
Těžko se někdo pouští z hlavy, když ho vidíš 50× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.3.26 13:04
@Pudloslava píše: Více

Ale taky vymyslet nový životní story…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.26 13:07
@David44 píše: Více

Prosím tě, nenech se tady zviklat. Pokud se ti holka líbí, tak se jí jen tak mezi řečí zeptej, jak se jí tady líbí, jestli by tady chtěla zůstat, i po skončení války, a jen tak mimochodem se jí třeba zeptej, jestli má nějakého přítele :D. A pokud řekne, že ne, tak ji normálně pozvi na kávu. Pokud odmítne, tak řekni, že se nic neděje, že jí přeješ hezký den, a normálně odkráčíš. :D A v případě, že bys ji potkal i pak někdy, tak bych dělala, jako že se vůbec nic nestalo, a normálně bych ji pozdravila, a případně i prohodila pár slov, a šla si po svých. Nic na tom není. Takto jsem radila i svému synovi, a teď má super přítelkyni :mrgreen:. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5504
3.3.26 13:14

Neříkala jsem, že vedoucí nemůžou být citliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.3.26 13:14

@anonymní Děkuju za radu. Problém trochu je, že my se spolu hodně bavíme, povídáme si většinou každé ráno 15-30 minut a odpoledne, když už je klid si spolu dáváme kafe. Za poslední 2 týdny jsme prokecali několik hodin. Takže když by mě odmítla, asi bych se s ní už bavit nechtěl a to by bylo divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.26 13:18

Tak s tím ještě počkej, a uvidíš, jak se to bude vyvíjet dál. Pokud to počkalo doteď, tak to ještě pár dní počká, ne? :D Zatím si můžete povídat klidně dál, a z toho uvidíš, jak se to bude časem vyvíjet. Ale zeptat se jí, jestli má přítele, se klidně můžeš, ne? :D

• Citovat
  • Upravit
35903
3.3.26 13:20

A proč by ses s ní nemohl dál bavit? Není ti 15 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
3.3.26 13:39
@pikola píše: Více

Taky mi přijde, že tohle není uvažování 39 letého. Nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.26 13:48
@asddsa píše: Více

Klidně může. V dnešní době je seznamování dost velký problém. Všichni umí bezvadně komunikovat na sítích, ale vedle „živého“ člověka jsou najednou bezradní. Znám hodně takových, jinak celkem fajn mladých kluků, a ujíždí jim vlak jenom proto, že neumí, nebo se až bojí někoho oslovit. Jenom já mám asi čtyři kamarádky, nebo známé, které mají takové syny. Většinou jsou z oboru IT :D. A dost jsou teď žádané u mužů třeba Filipínky, nebo Thajky. Jsou vesměs moc milé, skromné, a dobře vychované. Je jich tady už celkem dost v ČR.

• Citovat
  • Upravit
6465
3.3.26 13:51

Proc by ses s ni bavit nechtel? Copak odmitnuti znamena automaticky Uz te nechci videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
3.3.26 14:14
@Benjamin53 píše: Více

Proč ta potřeba zjišťovat proč ne :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36034
3.3.26 14:23
@asddsa píše: Více

No taky proto je možná v jeho věku sám, bez závazků, to většinou bývá nějaký ale…taky bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.26 14:38

To sis tam vložil ty, já nekategorizuju na „dobrý“ a „špatný“. ;) Přečti si to ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12647
3.3.26 14:39

Jsem mozna naivni, ale zrovna u Ua holky bych se snazila zjistit zda nekoho nema, asi by to jinak nemelo budoucnost a asi jsem divna, ale asi by me vadilo brousit zenskou, ktere doma valci chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
3.3.26 14:58

No, když mi bylo 24, asi bych už čtyřicátníka a šéfa nepovažovala za vhodného kandidáta na rande. Ale když se zeptáš slušně a s tím, že víš, že jsi její nadřízený a nebudeš na ni tlačit, nemůže jí to naštvat. Maximálně řekne, že má přítele nebo si vymyslí něco jiného, aby tě neodmítla.

Uklízečka asi nebude tvoje podřízená, většinou jsou pod agenturou. Asi vaše případná známost nebude úplně nezajímavá pro okolí, ale aspoň není tak klišoidní jako šéf a sekretářka :mrgreen:

Pak sem napiš, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria