Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Halamka bříško?
tak držet ho za cejchu, tak
nehledě na to, že ho pod tou horou sádla ani nenajdeš…
@Monchichik píše:
@Halamka bříško?tak držet ho za cejchu, tak
nehledě na to, že ho pod tou horou sádla ani nenajdeš…
Treba ho ma jak sloni chobot ![]()
Mela jsem mnohem „hubenejsiho“ chlapa, ktery mel ale celkem velke, mekkoucke a zjizvene bricho, ktere se klepalo. Teda v posteli se mi to s nim libilo, byl dobrej, ale muselo byt teda zhasnuto a brichu jsem se vyhybala i dotyky
a byl i tak dost osklivy, ac intelektualne a humorem jsme si rozumeli, jiskra byla atd. No proste jsem z toho byla silene v rozpacich a nejak jsem se nedokazala uvolnit, furt jsem se bala mluvit o osklivych lidech apod. Cca za rok to skoncilo. ![]()
Rozhodni se sama za sebe, pred vyzkousenim bych to nezahazovala. Uvidis.
PS: nepsalas tady tuhle? Bohaty, milujici, hodny, obezni, ty sama s dcerou?
Mně silnější muž nikdy nevadil, líbí se mi to víc než sušinka, ale 188kg je fakt moooc, i kdyby měřil dva metry by to bylo moc… navíc nejde jen o sex, jde spíš o jeho zdraví, má morbidní obezitu, na pojišťovnu by mu šla udělat bariatrická operace (například tubulizace žaludku, mrkněte na to), v tomto stavu to bývá poslední možnost na normální život… dožene ho cukrovka, omezení pohybu, vysoký tlak… pokud by mi na něm záleželo a jinak by mi po všech stránkách vyhovoval, tak bych ho v tomhle podpořila - ale musí zásadní krok chtít ON sám..
@marra2 píše:
Navrhni mu bariatrickou operací a za rok má 80 kg. Bezesrandy.
jenže to už ji nebude chtít a najde si nějakou lepčí
@jakanas píše:Člověk od člověka. Treba je inteligentní, šikovný chlap a naopak by si s ní život začal užívat. Mluvím z vlastní zkušenosti.
jenže to už ji nebude chtít a najde si nějakou lepčí
@Monchichik píše:
@wildcherry tak tím se neutěšuj
Ja nejsem zakladatelka
.
@wildcherry já vím
já jsem to myslela tak, že pod tou cejchou rozhodně nebude nic, co by jí mohlo ohromit ![]()
Proc se neridis tim, co citis? jse zamilovana? tak jdi do toho a neres, kolik meri a vazi. Nejsi zamilovana? Tak jdi o dum dal
byl by z neho treba dobrej kamos? Tak budte kamaradi. ![]()
Tak zrovna v tomhle hraje velikou roli i faktor zdravi. Ja znam zenskou co mela 150 kilo protoze mela velky problem se stitnou zlazou, kdyz ji s tim doktori zacli neco delat tak dost zhubla a pak ji pojistovna zaplatila i vetsi cast plastiky kde ji odstranili prebytecnou kuzi, protoze si to neudelala sama, ale zkomplikovala ji zdravi ta stitna zlaza. Ale i kdyz by se mohlo zdat nekomu nemoralni ze ho odmitnes i kdyby zdravotni problem mel a sam za to nemohl, hodne te to omezi. Nebude zvladat jen tak ani delsi prochazky, lide s takovou vahou mivaji problem i se spankovou apnoe a taky se nadmerne poti. Tim te nechci odradit, jen te nabadam k poradnemu promysleni situace, protoze to neni jen tak a lepsi odmitnout ted nez po nekolika mesicich vztahu kdy si uvedomis ze je to na tebe moc.