Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den. Je mi jasné, že zde hodně lidí u této diskuze hodně pobaví na tom jak jsem blbá a naivní ale počítám s tím.. ![]()
Mám problém. Jsem hodně mladá (skoro 16let). Letos jsme byli na dovolené v Turecku a tam jsem se bezhlavě zamilovala do Turka
problém je s tím, že nevím co teď dělat, navíc je vcelku o dost starší než já (23let-než se vyděsíte, není to péďák vypadám tak na 19
). Toto léto ho uvidím možná zase a vůbec nevím co dělat
jde o to že si s ním moc rozumím a tak jestli si myslíte že to má nějakou budoucnost-znáte to ne když se zamilujete…
(je mi jasné že asi ne
)
Díky a hezký den ![]()
@zmrzka24 píše:
Krásný den. Je mi jasné, že zde hodně lidí u této diskuze hodně pobaví na tom jak jsem blbá a naivní ale počítám s tím..
Mám problém. Jsem hodně mladá (skoro 16let). Letos jsme byli na dovolené v Turecku a tam jsem se bezhlavě zamilovala do Turka![]()
problém je s tím, že nevím co teď dělat, navíc je vcelku o dost starší než já (23let-než se vyděsíte, není to péďák vypadám tak na 19
![]()
jde o to že si s ním moc rozumím a tak jestli si myslíte že to má nějakou budoucnost-znáte to ne když se zamilujete…
(je mi jasné že asi ne
)
Díky a hezký den
Zamilovat se může každý, ale v tomto případě si ve vlastním zájmu nejdříve zjisti všechny informace ohledně jeho kultury, náboženství, a celkovém životním stylu.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:06
Kašli na to, ten si na Tebe už v létě ani nevzpomene… to nemá budoucnost… jste nějak v kontaktu?
@nostress ano rodiče to vědí @Klopotkova ano, píšeme si @kliťák ![]()
Kašli na to, nemá to cenu. Mám s tímhle bohaté zkušenosti v rodině. (Sestra a Mamka). Jestli potřebuješ tenhle typ chlapa, nabrnkni si cikána, je to to samy.
@MadGirlNancy píše:
Kašli na to, nemá to cenu. Mám s tímhle bohaté zkušenosti v rodině. (Sestra a Mamka). Jestli potřebuješ tenhle typ chlapa, nabrnkni si cikána, je to to samy.
s tím cikánem, ale pravdu máš, jen mě to rozesmálo ![]()
@zmrzka24 píše:
Krásný den. Je mi jasné, že zde hodně lidí u této diskuze hodně pobaví na tom jak jsem blbá a naivní ale počítám s tím..
Mám problém. Jsem hodně mladá (skoro 16let). Letos jsme byli na dovolené v Turecku a tam jsem se bezhlavě zamilovala do Turka![]()
![]()
(je mi jasné že asi ne
)
Díky a hezký den
Ahoj
Hele pokud ten zájem bude trvat i přes to že se nějakou dobu neuvidíte, tak to zkus
Mám kamarádka, též se zamilovala do Turka, ted žije on tady a mají dítě
Jednoduchý to asi není, ale záleží jak moc to chceš.. Zkus a uvidis
Holka zlatá víš co ten má ženských jednu co si ho vydržuje další telátko na sex ![]()
@zmrzka24 píše:
@Terezameggi děkuji
Nemáš za co
Všichni nejsou stejní a zkusit to můžeš. Pokud se máte rádi.. Tak proč ne.