Zamilovanej chlap:-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
22.3.11 17:41
Lamiia píše:
etatinek píše:
Lamiia píše:
etatinek píše:
Lamiia píše:
já bych dotyčné určitě napsala, že čekáte rodinu ať se chytí za čumák a nemotá hlavu budoucím otcům… vůbec by mě netrápilo, že budu za stíhačku či co podobného… šťourat se do icq a podobných věcí není hezké ale to co dělá dotyčná už vůbec ne a pokud je tvuj drahej takovej borec, že ji to neřekl tak ji to řekni ty… beze slůvka slušnosti :cert:
Jo, akorát v tomhle konkrétním případě by ji už asi měla napsat, že mají dvouletý mimčo, tak ať na jejího chlapa už nešahá… :lol: :-D
hele nech mě bejt jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevšim sis, že sem začátečnice.. nedošlo mi, že tu můžou bejt tak starý diskuze.. mno tak prsk… nestíhej mě jo :jazyk:
A jsou tu dokonce i starší!! Ale někdo ti musel otevřít oči, no ne?? Měla by jsi mi ještě děkovat a líbat ruce, za to, že jsem ti poradil, pomohl a z temnoty tě vyvedl na světlo!! Tak na mě neprskéj, ano?? Děkuji!! :wink: :oops:
oukej.. velice ti děkuji ;) a kdo, že ty vlastně jsi, ať si reálněji představím svého zachránce.. si stará chlupatá bezzubá ženská, nebo prostě jen znuděnej týpek? :wink: :roll: :lol:

Není zač!! Já rád pomáhám zranitelným, osamoceným ženám v nesnásích… :andel: :wink: Až na tu ženskou ten první popis na mě pasuje samozřéjmě víc… K tomu si připočti to těhotenství, ukecanost, notnou dávku fantazie a pesimismu a dostaneš něco, co velmi vzdáleně připomíná mne… :oops: :-P

• Citovat
  • Upravit
533
22.3.11 18:30
etatinek píše:
Lamiia píše:
etatinek píše:
Lamiia píše:
etatinek píše:
Lamiia píše:
já bych dotyčné určitě napsala, že čekáte rodinu ať se chytí za čumák a nemotá hlavu budoucím otcům… vůbec by mě netrápilo, že budu za stíhačku či co podobného… šťourat se do icq a podobných věcí není hezké ale to co dělá dotyčná už vůbec ne a pokud je tvuj drahej takovej borec, že ji to neřekl tak ji to řekni ty… beze slůvka slušnosti :cert:
Jo, akorát v tomhle konkrétním případě by ji už asi měla napsat, že mají dvouletý mimčo, tak ať na jejího chlapa už nešahá… :lol: :-D
hele nech mě bejt jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevšim sis, že sem začátečnice.. nedošlo mi, že tu můžou bejt tak starý diskuze.. mno tak prsk… nestíhej mě jo :jazyk:
A jsou tu dokonce i starší!! Ale někdo ti musel otevřít oči, no ne?? Měla by jsi mi ještě děkovat a líbat ruce, za to, že jsem ti poradil, pomohl a z temnoty tě vyvedl na světlo!! Tak na mě neprskéj, ano?? Děkuji!! :wink: :oops:
oukej.. velice ti děkuji ;) a kdo, že ty vlastně jsi, ať si reálněji představím svého zachránce.. si stará chlupatá bezzubá ženská, nebo prostě jen znuděnej týpek? :wink: :roll: :lol:
Není zač!! Já rád pomáhám zranitelným, osamoceným ženám v nesnásích… :andel: :wink: Až na tu ženskou ten první popis na mě pasuje samozřéjmě víc… K tomu si připočti to těhotenství, ukecanost, notnou dávku fantazie a pesimismu a dostaneš něco, co velmi vzdáleně připomíná mne… :oops: :-P

mno tak já nejsem ani zraněná ani osamocená.. jen už po 4 letech na RD nevim kde všude spamovat a jak už si udržet zdravej rozum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí