Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:Lamiia píše:Není zač!! Já rád pomáhám zranitelným, osamoceným ženám v nesnásích…etatinek píše:oukej.. velice ti děkujiLamiia píše:A jsou tu dokonce i starší!! Ale někdo ti musel otevřít oči, no ne?? Měla by jsi mi ještě děkovat a líbat ruce, za to, že jsem ti poradil, pomohl a z temnoty tě vyvedl na světlo!! Tak na mě neprskéj, ano?? Děkuji!!etatinek píše:hele nech mě bejt joLamiia píše:Jo, akorát v tomhle konkrétním případě by ji už asi měla napsat, že mají dvouletý mimčo, tak ať na jejího chlapa už nešahá…
já bych dotyčné určitě napsala, že čekáte rodinu ať se chytí za čumák a nemotá hlavu budoucím otcům… vůbec by mě netrápilo, že budu za stíhačku či co podobného… šťourat se do icq a podobných věcí není hezké ale to co dělá dotyčná už vůbec ne a pokud je tvuj drahej takovej borec, že ji to neřekl tak ji to řekni ty… beze slůvka slušnosti![]()
![]()
![]()
![]()
nevšim sis, že sem začátečnice.. nedošlo mi, že tu můžou bejt tak starý diskuze.. mno tak prsk… nestíhej mě jo
![]()
a kdo, že ty vlastně jsi, ať si reálněji představím svého zachránce.. si stará chlupatá bezzubá ženská, nebo prostě jen znuděnej týpek?
![]()
![]()
![]()
Až na tu ženskou ten první popis na mě pasuje samozřéjmě víc… K tomu si připočti to těhotenství, ukecanost, notnou dávku fantazie a pesimismu a dostaneš něco, co velmi vzdáleně připomíná mne…
![]()
mno tak já nejsem ani zraněná ani osamocená.. jen už po 4 letech na RD nevim kde všude spamovat a jak už si udržet zdravej rozum ![]()
Není zač!! Já rád pomáhám zranitelným, osamoceným ženám v nesnásích…
Až na tu ženskou ten první popis na mě pasuje samozřéjmě víc… K tomu si připočti to těhotenství, ukecanost, notnou dávku fantazie a pesimismu a dostaneš něco, co velmi vzdáleně připomíná mne…