Zamilovanej chlap:-(

Anonymni
30.8.08 12:08

Zamilovanej chlap:-(

Holky, tak i nás postihla sviňa jménem krize:-( Manža jel na vandr, kde potkal svou dáávnou kamarádku. A jak to tak bývá, zakoukal se do ní :roll: A já na to přišla. ,,Náhodou'' jsem si přečetla historii na icq. Vím, že se to nedělá, ale samy dobře víte, že když má ženská podezření.. No, hájit se nebudu, je to sviňárna, ale.. Psal jí, že je to ta nejkrásnější holka, nejmilejší, že jí miluje a chybí mu :evil: :evil: (se mi chce zase brečet) A ona samo taky. Taky jak bylo krásný sedět za řekou a koukat se jeden druhýmu do očí, že neví (ona)co by se stalo, kdyby neodjel domů. Pak se jí on ptal, jeslti jí chybí, a ona že jo. Prý se má někdy stavit až pojede kolem. A ona že pojede s přítelem, prý to nevadí, že já budu taky doma, ale že nejraději by s ní byl sám . A neví, co by dělali..
Bylo mi z toho na :-( :poblion: Když přišel domů, ptal se mě, co se mi stalo, že mám červený oči. nejdřív jsem mu to neřekla, ale pak to vylítlo, ani nevím jak. Předvedla jsme klasickej hysterák, (můžu to svádět na to, že jsem v 8 měs) ale vysvětlil mi to tak, že to bylo jen krátkodobé poblouznění, místo plné vzpomínek a tak. Ale že opravdu miluje jen mě a s ní že už ho to přešlo.. Povídali jsme dlouho, i já na tom mla vinu, pořádně jsme si ho nevšímala, sex byl tak 1 týdně. Někdy ani to ne.
Teď jsme zase jak na začátku, hodněmluvíme, tulíme se, milujeme. Ale já pořád žárlim..
Doufám, že to někdy přejde, jinak si neudržim zdravej rozum. Je to krásnej chlap, ženský přitahuje a toho se děsim.
Omlouvám se za román, potřebudju to ze sebe dostat, jinak mi praskne hlava:-(( A když jsme se ho ptala, proč jí teda psal, že jí miluje, tak mi řekl, že miluje různé lidi, ale rozlišuje to. A kupodivu mi ani nevynadal, že jsem mu lezla na icq. Stává se ze mě žárlivá hysterka. KOntroluju mu mobil, email.. A když mu psala na icq, tak jsem to vymazala :oops: :oops:
Mám 100 chutí jí napsat, že všechno vím, ale nechci se ztrapnit. Ale ruce mě svrbí hrozně.. Ó, docela se mi ulevilo. Holky díky, že jsme se mohla vypsat!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
30.8.08 12:32

Vím o čem mluvíš.
Zažila jsem si něco podobného,ještě když jsme spolu chodili, a od té doby jsem podezíravá.
Pomohlo mi držet se hesla „Co oči nevidí,to srdce nebolí“. Snažím se nemyslet na kraviny, nedomýšlet si něco,co není. Jde to ale težko. A tak i teď, po letech, občas vybouchnu jako tlakáč.
Nekontroluj mobil,nečti historii, bude ti líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.8.08 13:17

po své zkušenosti mám taky stejný názor … neřešit, co se nedá vyřešit a neptat se na otázky, u kterých nemůžeš posoudit pravdivost odpovědi. Když se začneš pitvat v mobilech a emailech a kapsách … stejně nic nevyřešíš, pak ti bude připadat podezřélé úplně všechno. Je to tvrdý, ale kdo chce zahnout stejně zahne, příležitost si vždycky najde … proto tvrdím, že nevědomost je sladká a díky za každý společný krásný den, protože život je krátký. Myslím, že když si spolu hezky povídáte a tulíte se, je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.08 13:37

Díky, máte pravdu. Přestanu s tím. Tohle jsem potřebovala asi slyšet!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.8.08 20:46

Ahoj, já myslím, že kdo začne partnera kontrolovat, ten se skoro vždycky něco dozví…ono i spousta partnerek si píše i jinde a zkouší to zakázaný ovoce..já jsme taky kdysi objevila a málem mě trefilo, dneska po 2,5 letech, i když mám občas cuky a znám hesla, nekoukám, jsem ráda, že to doma funguje a víc nepotřebuju vědět. Ničila bych hlavně svůj život.

• Citovat
  • Upravit
648
30.8.08 22:18

A to ani ten email nemá zaheslovaný, že se tam dostaneš? To je zvláštní. Většinou ten, co podvádí maže všechny sms a email je pod heslem, tak to celkem nechápu. Prostě si ten člověk dává pozor, což v tomto případě moc nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
30.8.08 22:26

.

Příspěvek upraven 14.12.11 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.08 16:33

ja nevim, ale mile zlate bych mozna napsala - treba se ji milacek ani nepochlubil, ze cekate mimco…nemusel by to byt roman - jen jestli vi, ze cekate rodinu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.8.08 21:19

Tak napsat jí, tak se akorát zesměšní ap oníží, že je to taková stíhačka, že kontaktuje dotyčnou. Nech to být, nepátrej a šmitec. Jsou v životě horší věci.

• Citovat
  • Upravit
533
22.3.11 00:07

já bych dotyčné určitě napsala, že čekáte rodinu ať se chytí za čumák a nemotá hlavu budoucím otcům… vůbec by mě netrápilo, že budu za stíhačku či co podobného… šťourat se do icq a podobných věcí není hezké ale to co dělá dotyčná už vůbec ne a pokud je tvuj drahej takovej borec, že ji to neřekl tak ji to řekni ty… beze slůvka slušnosti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.3.11 16:31
Lamiia píše:
já bych dotyčné určitě napsala, že čekáte rodinu ať se chytí za čumák a nemotá hlavu budoucím otcům… vůbec by mě netrápilo, že budu za stíhačku či co podobného… šťourat se do icq a podobných věcí není hezké ale to co dělá dotyčná už vůbec ne a pokud je tvuj drahej takovej borec, že ji to neřekl tak ji to řekni ty… beze slůvka slušnosti :cert:

Jo, akorát v tomhle konkrétním případě by ji už asi měla napsat, že mají dvouletý mimčo, tak ať na jejího chlapa už nešahá… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
533
22.3.11 16:34
etatinek píše:
Lamiia píše:
já bych dotyčné určitě napsala, že čekáte rodinu ať se chytí za čumák a nemotá hlavu budoucím otcům… vůbec by mě netrápilo, že budu za stíhačku či co podobného… šťourat se do icq a podobných věcí není hezké ale to co dělá dotyčná už vůbec ne a pokud je tvuj drahej takovej borec, že ji to neřekl tak ji to řekni ty… beze slůvka slušnosti :cert:
Jo, akorát v tomhle konkrétním případě by ji už asi měla napsat, že mají dvouletý mimčo, tak ať na jejího chlapa už nešahá… :lol: :-D

hele nech mě bejt jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevšim sis, že sem začátečnice.. nedošlo mi, že tu můžou bejt tak starý diskuze.. mno tak prsk… nestíhej mě jo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 16:41

Pochopila jsem dobře,že spolu nespali? :think: Nevim jak bych se zachovala já,navíc kdybych byla v 8 měs, :pocitac: Ale asi bych k příteli na hodně dlouhou dobu ztratila důvěru a už bych mu prostě moc nevěřila.Co když to neskončilo? :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.3.11 16:46
Lamiia píše:
etatinek píše:
Lamiia píše:
Jo, akorát v tomhle konkrétním případě by ji už asi měla napsat, že mají dvouletý mimčo, tak ať na jejího chlapa už nešahá… :lol: :-D
hele nech mě bejt jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevšim sis, že sem začátečnice.. nedošlo mi, že tu můžou bejt tak starý diskuze.. mno tak prsk… nestíhej mě jo :jazyk:

A jsou tu dokonce i starší!! Ale někdo ti musel otevřít oči, no ne?? Měla by jsi mi ještě děkovat a líbat ruce, za to, že jsem ti poradil, pomohl a z temnoty tě vyvedl na světlo!! Tak na mě neprskéj, ano?? Děkuji!! :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
533
22.3.11 17:22
etatinek píše:
Lamiia píše:
etatinek píše:
Lamiia píše:
hele nech mě bejt jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevšim sis, že sem začátečnice.. nedošlo mi, že tu můžou bejt tak starý diskuze.. mno tak prsk… nestíhej mě jo :jazyk:
A jsou tu dokonce i starší!! Ale někdo ti musel otevřít oči, no ne?? Měla by jsi mi ještě děkovat a líbat ruce, za to, že jsem ti poradil, pomohl a z temnoty tě vyvedl na světlo!! Tak na mě neprskéj, ano?? Děkuji!! :wink: :oops:

oukej.. velice ti děkuji ;) a kdo, že ty vlastně jsi, ať si reálněji představím svého zachránce.. si stará chlupatá bezzubá ženská, nebo prostě jen znuděnej týpek? :wink: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí