Zamilovaný kamarád - přerušit kontakt?

Anonymní
16.2.23 10:11

Zamilovaný kamarád - přerušit kontakt?

Mám kámoše, ženatého, já jsem svobodná, je nám přes 50. Zamiloval se do mě, neskrývá to a a i když má kvůli tomu doma problémy, tak se s ním velmi často vídám, výlety, sport, dovolené. Já mu řekla, že s ním nic mít nechci, že se to nezmění.
Mám s ním přerušit kontakt kvůli něj? Nebo to hodit za hlavu, protože je mi s ním dobře jako s kamarádem a svoje city ať si řeší sám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1593
16.2.23 10:14

Vaše kamarádství stejně půjde do kýblu, takže je celkem jedno, co uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13217
16.2.23 10:15
@Anonymní píše:
Mám kámoše, ženatého, já jsem svobodná, je nám přes 50. Zamiloval se do mě, neskrývá to a a i když má kvůli tomu doma problémy, tak se s ním velmi často vídám, výlety, sport, dovolené. Já mu řekla, že s ním nic mít nechci, že se to nezmění.
Mám s ním přerušit kontakt kvůli něj? Nebo to hodit za hlavu, protože je mi s ním dobře jako s kamarádem a svoje city ať si řeší sám?

Je dospělý a svéprávný… nicméně já bych to přerušila… Je zamilovaný, ale hlavně sobecký a neomalený vůči své ženě… Asi by mi vadilo, že jsem příčinou starostí jeho ženy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.23 10:15

Znám to z té druhé strany. Jsem zamilovaná do kamaráda, ale má přítelkyni

• Citovat
  • Upravit
1593
16.2.23 10:17
@Anonymní píše:
Znám to z té druhé strany. Jsem zamilovaná do kamaráda, ale má přítelkyni

Můžeš jí ho přebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 10:20

Rozhodně mu tím pomůžeš, pokud na to nenajde vůli sám. Třeba stačí pár měsíců, aby ho to přešlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
16.2.23 10:20

Tak jestli ti nevadí jeho bezohlednost vůči jeho ženě. :nevim: Proč s ním proboha jezdíš na dovolené? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.23 10:21
@asddsa píše:
Můžeš jí ho přebrat.

To nechci, vidím, že je s ní šťastný a to je pro mě hlavní

• Citovat
  • Upravit
12616
16.2.23 10:32
@Anonymní píše:
Mám s ním přerušit kontakt kvůli něj? Nebo to hodit za hlavu, protože je mi s ním dobře jako s kamarádem a svoje city ať si řeší sám?
@Anonymní píše:

Ja to rozlisuji, kdyz byl zenaty s detmi nebo i bezdetny tak do nej nejdu. Kdyby mel jen pritelku a meli spolu deti, tak taky ne, ale kdyby mel pritelku a deti by nebyly, tak bych do nej klidne sla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.23 10:34
@Silverine247 píše:
Tak jestli ti nevadí jeho bezohlednost vůči jeho ženě. :nevim: Proč s ním proboha jezdíš na dovolené? 8o

Je to pro mě vyhodné, ušetřím a nemusím jet sama. Ale to je jednou ročně. I když on by chtěl častěji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.23 10:34
@lilith1 píše:
Ja to rozlisuji, kdyz byl zenaty s detmi nebo i bezdetny tak do nej nejdu. Kdyby mel jen pritelku a meli spolu deti, tak taky ne, ale kdyby mel pritelku a deti by nebyly, tak bych do nej klidne sla. :nevim:

Já s ním nic mít nechci, jako muž mě absolutně nepřitahuje.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.2.23 10:40

Takže von je s tebou nevěrný své ženě (nevěra fakt není o zásunu) a ale ty mu ani nedáš a cítíš se morálně na výši.

No jsi nejistá hysterka, co si honí sebevědémí a nejspíš za sebe nechává platit někoho, koho nechce.

Ubližuješ mu pro svůj vlastní prospěch, Přispíšáš k tomu, jak on ubližuje své rodině.

Až se ty naučíš pěstovat dlouhodobé vztahy a tvůj muž by takhle začal jezdit za „kamarádkou“, tak by ti to přišlo v pořádku? No ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
16.2.23 10:42
@Anonymní píše:

Tvl…v 50 uz bys mela mit trochu rozumu. Aspon se to tak nejak predpoklada. Kdyby ti bylo 20, tak to beru. Jeho zeny ti lito neni? Nechces ho, ale jezdis s nim na dovolene, protoze je to vyhodne??? :zed: No, skoda slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.2.23 10:51

Jezdíš s nim na dovolené a divíš se, že má doma zle? Ve svem věku bys uz mohla mit rozum a kontakt s nim ukončit. Ale hlavne, ze je vyhodne jet s nim na dovolenou - ty budes vychcaná jak díra do sněhu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
12616
16.2.23 10:59
@Anonymní píše:
Já s ním nic mít nechci, jako muž mě absolutně nepřitahuje.

Tak na nej pec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria