Zamilovaný kamarád - přerušit kontakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
16.2.23 23:17
@WhiteCrow píše:
Jako to mi chceš říct, že se ti líbí každá kamarádka? A že u těch, které se ti třeba líbily, ale daly ti najevo, že chtějí čistě kamarádství, to tak nějak automaticky nebo časem nepřešlo do té roviny, kdy jsi ji byl schopen vnímat hlavně jako kamarádku?

Určitě ne každá kamarádka. :jazyk:
Tam kde je vzájemná přitažlivost ale jedná se o čisté kamarádství, tak je to jasný i chlapovi, a kamarádi jsme a kamarádi zůstaneme.
Není na tom nic složitýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.2.23 23:37
@asddsa píše:
Můžeš jí ho přebrat.

Super rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.23 08:54
@Hanka1 píše:
Jezdíš s nim na dovolené a divíš se, že má doma zle? Ve svem věku bys uz mohla mit rozum a kontakt s nim ukončit. Ale hlavne, ze je vyhodne jet s nim na dovolenou - ty budes vychcaná jak díra do sněhu… :roll:

asi něco jako placená společnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.2.23 09:08
@Věčně naštvaná píše:
asi něco jako placená společnice..

Pry si to plati sama, ale na otázku, proc nejede s kamarádkou nebo s nekym z rodiny a taha na dovolenou zadaného chlapa, neodpovedela… :roll:

• Citovat
  • Upravit
9757
17.2.23 09:41
@WhiteCrow píše:
Nevím, co by na tom bylo nenormálního, prostě si myslela, že našla někoho fajn na sport a výlety, ale on v tom vidí něco víc - to ale není její chyba. To se jako nesmí, aby spolu dva lidi nehledě na svůj stav šli občas sportovat, protože jejich partner na to třeba není? Že mezi nimi něco vznikne je riziko, ale u ní třeba nic nevzniklo. :nevim:
Na dovolenou s ním jede jednou ročně a prostě to bere tak, že půlením nákladů ušetří stejně jako on, nikoho nevyužívá. Nedělejte z něj oběť, je to dospělej chlap a rozum má mít hlavně on. Sám se má zamyslet nad tím, proč se mu to stalo a co mu doma může chybět.

Já mám známou, která se taky takhle kamarádila se ženatým dobrodruhem. Nechtěla ho, nespala s ním, ale protože měl peníze a známosti a dokázal levně (pro ni) zařídit výlet v zahraničí a ještě na své náklady je vozil svým autem, tak se ho držela jak klíště. Manželka s malým děckem byla za blbku, že žárlí. Chodila k nim i na kafe a tak. Vždy když jsem byla s nimi, tak ta známá flirtovala a chválila ho. Prostě ho udržovala v naději. Táhli to tak rok a půl a potom dostal pán na vybranou.. Zůstal s manželkou. Ta známá stejně jako zakladatelka řešila bez ohledu na ostatní jen svoje volnočasové a finanční výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
17.2.23 09:47
@Hanka1 píše:
Pry si to plati sama, ale na otázku, proc nejede s kamarádkou nebo s nekym z rodiny a taha na dovolenou zadaného chlapa, neodpovedela… :roll:

Pokud jedou jeho autem a on cestu platí a celou dovolenou ji zve na jídlo, pití… Tak je jasné, že něco takového by s kamarádkou neklaplo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 09:52
@Hanka1 píše:
Pry si to plati sama, ale na otázku, proc nejede s kamarádkou nebo s nekym z rodiny a taha na dovolenou zadaného chlapa, neodpovedela… :roll:

Jezdim i s kamaradkami, cestuji casto a rada.

• Citovat
  • Upravit
3035
17.2.23 10:00

Nějak se mi v životě přihodilo, že se do mě zamilovalo hned několik „kamarádů“. Jako jo, s tim prvním jako puberťačka, jsem se teda chovala jako piz. a a dost s nim cvičila. Oficiální verze byla, že ho nechci a vůbec mě nepřitahuje a taky to byla pravda. Ale mohla jsem se chovat i o hodně jinak. Dneska se stydím, že mu to tolik ubližovalo.
S dalšími jsem pak po zkušenosti hodně rychle utla scházení, protože mi v takové situaci nebylo dobře.
Kamarádit s někym, kto o mě usiluje, když má doma rodinu ( a takový kandidát taky byl) bych nemohla už jen proto, že si takových lidí nedokážu vážit a jejich počínání je v rozporu s mými hodnotami=bez respektu, není (ani) kamarádský vztah.
Takže přistupovat k tomu jako zakladatelka jsem dokázala akorát tak, jako pubertální tele. Pak už ne, a nechápu, že to někdo osobnostně zralý dokáže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.2.23 10:45
@Anonymní píše:
Jezdim i s kamaradkami, cestuji casto a rada.

A proc teda taháš zadaného chlapa na dovolenou, když víš, že z toho ma doma zle? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.23 10:48
@Hanka1 píše:
A proc teda taháš zadaného chlapa na dovolenou, když víš, že z toho ma doma zle? 8o

Ja ho netaham, zname se uz pres 30 let, ze ma doma zle mi vadi, ale nedavam mu zadny prislib ani ho netaham za nos. Je dospely, mel by si to vyresit sam. U me nema sanci. Ale jsem sama a samozrejme mi vyhovuje jeho spolecnost, zejmena u nekterych sportu, ktere podnikame spolu.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
17.2.23 10:50
@Hanka1 píše:
A proc teda taháš zadaného chlapa na dovolenou, když víš, že z toho ma doma zle? 8o

Protoze je to prece pro ni vyhodne, neni to jeji chyba, ze on nezvlada sve emoce a do jeho manzelky je ji velke kulove. :pankac: To je marny… pokud nekdo nevidi, co je na tomhle blbe, tak to asi tezko vysvetlit.

• Citovat
  • Upravit
9757
17.2.23 11:01
@Anonymní píše:
Ja ho netaham, zname se uz pres 30 let, ze ma doma zle mi vadi, ale nedavam mu zadny prislib ani ho netaham za nos. Je dospely, mel by si to vyresit sam. U me nema sanci. Ale jsem sama a samozrejme mi vyhovuje jeho spolecnost, zejmena u nekterych sportu, ktere podnikame spolu.

Tak co vlastně řešíš? Kamarádit se neprestaneš, jezdit s ním neprestaneš… Tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
17.2.23 11:14
@Maria37 píše:
Já mám známou, která se taky takhle kamarádila se ženatým dobrodruhem. Nechtěla ho, nespala s ním, ale protože měl peníze a známosti a dokázal levně (pro ni) zařídit výlet v zahraničí a ještě na své náklady je vozil svým autem, tak se ho držela jak klíště. Manželka s malým děckem byla za blbku, že žárlí. Chodila k nim i na kafe a tak. Vždy když jsem byla s nimi, tak ta známá flirtovala a chválila ho. Prostě ho udržovala v naději. Táhli to tak rok a půl a potom dostal pán na vybranou.. Zůstal s manželkou. Ta známá stejně jako zakladatelka řešila bez ohledu na ostatní jen svoje volnočasové a finanční výhody.

Jiná situace - zakladatelka s ním otevřeně neflirtuje a k nikomu do bytu neleze, navíc vzhledem k jeho věku žena malé dítě nejspíš nemá. Vůbec nevím, kde berete tu jistotu, že on část dovolené vyloženě táhne, můžou jen normálně půl na půl. Sama napsala, že si náklady dělí - férová situace pro oba zúčastněné.
Zakladatelka zná navíc toho svého kamaráda 30 let. Což mi sice přijde divné, že se do ní zamiloval až teď, ale může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13988
17.2.23 11:25
@Trolejbus píše:
Pro lidi, kteří se sobě navzájem líbí, ale jsou jen kamarádi, přátelé, známí, dokonce i neznámí, platí následující pravidlo.
Pokud chce muž s ženou zažít hru na zasunovanou, tak musí vždy počkat, až dostane “vnitřní” ženin souhlas…jakože jí to nevadí, nebo že třeba zkusíme na zkoušku, nebo dám tomu šanci…
Pokud chce žena aby muž zasunul, stačí velmi jednoduše nabídnout.

Zjednodušeně:
Když chce muž, musí vždy počkat na “náladu, či souhlas” ženy, žena může kdykoliv si zamane.

Určitě se najdou výjimky, ale myslím si, že ve většině případů to tak funguje.

Takže pokud mu zakladatelka dává najevo že zasouvání není na programu, tak je to teda podle mě chudák.
Doma asi taky nic, a tak jezdí z kámoškou a doufá a zoufá.

V podstatě máš pravdu, ale je tam několik ALE…

Každý příběh je dílem vypravěče. To co popisuje zakladatelka by z klávesnice „kamaráda“ byl si příběh, který bychom nepoznali. U lidí kolem padesáti bych byl se zamilovaností a tvrzením, že „kdykoliv si žena zamane“, velmi opatrný.

Myslím, že problém souhlasu ženy, jak vyvolat atmosféru nebo kdy to vzdát, vyřeší tak po dvaceti. V řadě odmítnutí kterými si musí projít budou i ty, které s ním budou zkoušet hrát podobnou hru. Pro 90 % padesátníků je taková představa směšná. 4% To mají jinak a 5% chlastá tak, že je jim to jedno. :roll:

S tvrzením, že je to „chudák“ bych byl tedy velmi opatrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
17.2.23 11:32
@WhiteCrow píše:
Jiná situace - zakladatelka s ním otevřeně neflirtuje a k nikomu do bytu neleze, navíc vzhledem k jeho věku žena malé dítě nejspíš nemá. Vůbec nevím, kde berete tu jistotu, že on část dovolené vyloženě táhne, můžou jen normálně půl na půl. Sama napsala, že si náklady dělí - férová situace pro oba zúčastněné.
Zakladatelka zná navíc toho svého kamaráda 30 let. Což mi sice přijde divné, že se do ní zamiloval až teď, ale může být…

Však jo, můj manžel to naštěstí není :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria