Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ou píše:
Takže von je s tebou nevěrný své ženě (nevěra fakt není o zásunu) a ale ty mu ani nedáš a cítíš se morálně na výši.No jsi nejistá hysterka, co si honí sebevědémí a nejspíš za sebe nechává platit někoho, koho nechce.
Ubližuješ mu pro svůj vlastní prospěch, Přispíšáš k tomu, jak on ubližuje své rodině.
Až se ty naučíš pěstovat dlouhodobé vztahy a tvůj muž by takhle začal jezdit za „kamarádkou“, tak by ti to přišlo v pořádku? No ne.
To nemyslíš vážně, že ne? Nechápu, jak z někoho dávajícího povětšinou dobré rady někdy vypadne takový hov*o, že mě to až šokuje. Špatně ses vyspala? Úplně všechno co jsi napsala je mimo, ale jako že fakt všechno.
Nevěra to fakt není, resp. to záleží na tom, jak si dotyčný pár nevěru definuje. Podle všeho s ním ale nic fyzického a vlastně ani psychického neměla, tak je úplně mimo mísu psát o nevěře. Proč by mu jako měla dávat? Jak z toho vyplývá, že se cítí morálně na výši?
Jaká hysterka, prosím tě? Tu jsi ze sebe udělala maximálně tak ty svým hysterickým komentářem.
A co ty víš o jejich placení? Jen si cucáš z prstu.
Jako svobodná ženská jen jezdí na výlety a sport s kamarádem, kterému jasně řekla, že kamarádem zůstane, a za tu situaci nakonec může ona sama? A ještě když teď přemýšlí, jestli se nemá na celou tuhle věc vykašlat?
Ona mu dle všeho nedává žádné naděje a komunikuje s ním jasně, to jen on se jako správný zoufalec pořád drží nějakého pomyslného stébla, které je maximálně tak v jeho mysli.
To jako ženský můžou i za to, že jsou chlapi i v tomhle věku tak primitivní a zamilují se do každé ženské, se kterou jsou přátelé? On je zadaný, je to jeho zodpovědnost, nikoho jiného.
Zakladatelce můžu napsat jen to, ať se na to pro klid duše vy*ere. Minimum chlapů je schopných čistě přátelských vztahů se ženami, to je bohužel smutný fakt, na který jsem si taky musela přijít sama.
@Ou píše:
Takže von je s tebou nevěrný své ženě (nevěra fakt není o zásunu) a ale ty mu ani nedáš a cítíš se morálně na výši.No jsi nejistá hysterka, co si honí sebevědémí a nejspíš za sebe nechává platit někoho, koho nechce.
Ubližuješ mu pro svůj vlastní prospěch, Přispíšáš k tomu, jak on ubližuje své rodině.
Až se ty naučíš pěstovat dlouhodobé vztahy a tvůj muž by takhle začal jezdit za „kamarádkou“, tak by ti to přišlo v pořádku? No ne.
Nic za mě neplatí, ale je výhodnější cestovat ve dvou.
No nikdy bych nekamarádila s ženatým, když bych věděla, že má kvůli tomu problémy. Ať si svoje ego zvedá jinde. Takže ano, přeruš kontakt, zejména když víš, že je do tebe zamilovaný.
Hanba by me fackovala, kdybych mela tahat zenatyho chlapa od manzelky i kdyby jen na výlety, protoze je to pro me výhodné. Nemiluješ ho, ale sobecky ho zneuzivas a trápíš jeho ženu.
@WhiteCrow ja s Ou v tomhle souhlasim.
At si trajdá s jinyma svobodnyma, kdyz vztah nechce nebo neumí, ale motat hlavu zamilovanému je hnus.
Taky mám kamaráda, kterej je do mě zabouchnutej, nerikam, ze mi to nešolíchá ego, ale nebudu ho trapit tim, ze s nim budu udrzovat nadstandardni vztahy…
Přerušila bych kontakt. A když už byste třeba byli v kontaktu, tak nedávat žádné naděje, být odtažitá. Pokud tě ani nepřitahuje tak je to vlastně jeho problém.
@Mar__tanka1983 píše:
@WhiteCrow ja s Ou v tomhle souhlasim.
At si trajdá s jinyma svobodnyma, kdyz vztah nechce nebo neumí, ale motat hlavu zamilovanému je hnus.
Taky mám kamaráda, kterej je do mě zabouchnutej, nerikam, ze mi to nešolíchá ego, ale nebudu ho trapit tim, ze s nim budu udrzovat nadstandardni vztahy…
Ale jak mu motá hlavu? Ona ho neudržuje v tom, že by něco mohlo být, naopak mu jasně říká, že ne. Ta zodpovědnost je na něm a ON by potenciálně podvedl svou ženu. Ona nikoho nepodvádí a vlastně není ani jeho milenka, proto mi taková reakce na ni přijde úplně neadekvátní.
Ano, přerušit. Z tvé strany je to nefér pokud víš, že má kamarád z toho doma problémy.
@WhiteCrow píše:
Ale jak mu motá hlavu? Ona ho neudržuje v tom, že by něco mohlo být, naopak mu jasně říká, že ne. Ta zodpovědnost je na něm a ON by potenciálně podvedl svou ženu. Ona nikoho nepodvádí a vlastně není ani jeho milenka, proto mi taková reakce na ni přijde úplně neadekvátní.
A když si sama sebe predstavis na místě jeho ženy, tak ti to taky připadá v pořádku? Nevěra obecně fakt není jen o zasunu, ale o tom nedělat druhému něco, co by mi samotné vadilo. Jezdit se ženatým chlapem na dovolené, bo je to pro mě finančně výhodné a s*rat na to, že on má kvůli tomu doma peklo, je hodně sobecké. I pokud není chlap zamilovaný, kamarádka má vždy vědět, kde je „její místo“ a ne ho podporovat v disrespektu vůči jeho manželce. Prý zodpovědnost je na něm, ona muzikant.
Když mlčky prihlizis tomu, jak někdo někomu ublizuje, tak se na tom prostě podilis, tvrdit opak je trapný alibismus.
@Anonymní píše:
Je to pro mě vyhodné, ušetřím a nemusím jet sama. Ale to je jednou ročně. I když on by chtěl častěji.
Ty jsi taková převlečená mrcha… Zamilovaní lidé dělají bláznivé věci ( což je sice neomlouvá, ale dá se to pochopit), ale ty jsi jen čistě prospěchářská a vypočítává…
@Anonymní píše:A on na tebe nenaleha? Pokud ne a drzi to v rovině kámoše, jezdila bych s ním i častěji než jednou. I když bych si to neuměla asi představit byt s kámošem v jedné posteli
Já s ním nic mít nechci, jako muž mě absolutně nepřitahuje.
@Hanka1 píše:
Jezdíš s nim na dovolené a divíš se, že má doma zle? Ve svem věku bys uz mohla mit rozum a kontakt s nim ukončit. Ale hlavne, ze je vyhodne jet s nim na dovolenou - ty budes vychcaná jak díra do sněhu…
A ty zas „chytra“ jak radio
@Magical-eyes píše:
Ty jsi taková převlečená mrcha… Zamilovaní lidé dělají bláznivé věci ( což je sice neomlouvá, ale dá se to pochopit), ale ty jsi jen čistě prospěchářská a vypočítává…
Ale di, kecyvkleci! Já byt svobodná, tak si dělám co chci a kámošim se s kým chci, tedy se svepravnym člověkem; a tedy proč by mě měl zajímat názor jeho ženy? S tou neziju, ani nekamosim a vůbec s ní nemám nic společného.
Naopak by se mela jeho žena zamyslet, co a kde vlastne ona poto… a zkusit na sobě zapracovat, ne?!
@Anonymní píše:
Mám kámoše, ženatého, já jsem svobodná, je nám přes 50. Zamiloval se do mě, neskrývá to a a i když má kvůli tomu doma problémy, tak se s ním velmi často vídám, výlety, sport, dovolené. Já mu řekla, že s ním nic mít nechci, že se to nezmění.
Mám s ním přerušit kontakt kvůli něj? Nebo to hodit za hlavu, protože je mi s ním dobře jako s kamarádem a svoje city ať si řeší sám?
Asi nebude zabývat nic jiného než kontakt minimálně hodně omezit.
@Silverine247 píše:
A když si sama sebe predstavis na místě jeho ženy, tak ti to taky připadá v pořádku? Nevěra obecně fakt není jen o zasunu, ale o tom nedělat druhému něco, co by mi samotné vadilo. Jezdit se ženatým chlapem na dovolené, bo je to pro mě finančně výhodné a s*rat na to, že on má kvůli tomu doma peklo, je hodně sobecké. I pokud není chlap zamilovaný, kamarádka má vždy vědět, kde je „její místo“ a ne ho podporovat v disrespektu vůči jeho manželce. Prý zodpovědnost je na něm, ona muzikant.Když mlčky prihlizis tomu, jak někdo někomu ublizuje, tak se na tom prostě podilis, tvrdit opak je trapný alibismus.
Pokud bych byla na místě jeho ženy, celá ta situace by se mi samozřejmě nelíbila, ale byla bych nas*aná primárně na svého partnera, který tohle všechno provozuje a je citově zainteresovaný jinde. To on to neuhlídal, jemu nikdo pistoli u hlavy nedržel. Na dotyčnou bych asi byla naštvaná taky, ale jen proto, že bych to logicky nemohla vidět s odstupem.
Dospělý chlap si se svými pocitečky má poradit sám, tečka. Kdyby ho vodila za nos a dělala mu naděje, tak si řeknu ok, je to mrcha, ale ona komunikuje jasně. Je to pro ni parťák a tím to hasne.
Já už jsem poučená a na takové „kamarádské“ vztahy s chlapama zvysoka kašlu, protože mě nebaví namáčet se do potenciálních problémů, i když ty problémy vytváří hlavně ta druhá strana.
Z celé téhle diskuze vyplývá, že by se žena neměla přátelit s muži za žádných okolností. A jestli se do ní nějaký kamarád zamiluje, je to její chyba. To jako fakt?
Tohle je házení zodpovědnosti na někoho, komu ta koudel u zadku nehoří a koudel toho druhého ani nepodpaluje. Jestli svoje pocitečky chlap nezvládá a má doma problémy, je na něm, aby to ukončil.