Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj vsem,tak bohuzel moje tehotenstvi nedopadlo a po diagnoze zamlkle tehotenstvi,jsem 9.3. musela na revizi. Vim,ze uz tu par podobnych diskuzi je,ale tam uz jsou vetsinou vsichni o neco dal,u me je to zatim cerstve a rada bych si o tom psala s nekym,kdo prave proziva to same.
Jen tě chci podpořit. Přesně vím co prožíváš…Revizi mám za sebou už 17.12. Emimino mi moc pomohlo, vypsala jsem se a holky tady mi moc pomohly. Přeju ti hodně sil a brzké // na testíku ![]()
Diky moc. Moc si preji,at dopadnou dobre vysledky,podle ultr totiz nevyloucili molu,abych se brzy mohla zacit zase snazit. A co ty,uz jste zacali znova,nebo si date vetsi pauzu?
Ahojky,já jsem byla na revizi 7.3.
,bohužel to byla už má druhá revize,o to víc mě to mrzí.poprvé jsem potratila ve 12tt a teď v 7tt a ty?
snažit se budeme asi až za ty 3 měsíce,teda zatím to mám v plánu tak uvidím jestli tak dlouho vydržím
tak to me mrzi,ze to nevyslo,ale rika se do tretice vseho dobreho,tak uz to urcite vyjde
je to těžké,už jak jsem otěhotněla podruhé tak jsem si říkala poprvé náhoda a teď to vyjde ale nevyšlo.ale věřit musím,nic jiného mi nezbývá.jsem taková že bych to zkoušela pořád,dokud to nevyjde
ja byla v 9 tydnu a snazit bych se chtela zacit taky tak za 3 mesice,ale nevim co na to pritel
a kdy jdeš na kontrolu.já v pondělí,dneska jsem trochu víc špinila tak mám strach ale snad to bude dobré.
v po ti budu drzet palce,ja jdu ve stredu a zatim skoro vubec nespinim,ale zkolila me chripka,od vcera lezim v horeckach
já právě taky skoro vůbec nešpinila až teď.doufám že ty 3 měsíce utečou,budu chodit do práce tak snad jo.ty pracuješ?
od str mam dovcu a protahnu si ji do ct,abych se vylezela a pak hura do prace. Jdu si zapnout pc,jsem pripojena pres tel
jo připoj se
já se zas za chvíli odpojím,půjdu koukat na hokej,ale ještě ho nedávají. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.