Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,dneska mám moc smutný den.byla jsem u gynekologa a ten mi řek,že jsem potratila
.v pondělí musím na revizi,bohužel je to už má druhá.na první jsem byla v listopadu.zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo má už taky za sebou 2 nebo i víc revizí.pokud ano napište mi.ráda bych věděla jak jste s tím bojovaly ![]()
poprvé zamlklé těh.v 11.tt, podruhé zdravá holčička, potřetí zamlklé těh. v 8.tt, počtvrté jsem těhotná a čekám,jak to dopadne..
No bojovat se moc nedá, s každým dalším těhotenstvím jsem víc vystrašená, teď jsem už 29tt a jsem vylekaná, co mě ještě potká..ty zkušenosti člověku na klidu nepřidají, ale musíš doufat, určitě se to nakonec podaří ![]()
jsem ráda že si napsala.jsem fakt moc smutná,už jsem věřila že to konečně dopadne dobře ![]()
Bajčo
Naprosto chápu, jak ti je… Já si před dcerkou prošla také dvěma zamlklými těhotenstvými
Musíš věřit, že napotřetí to vyjde, moc držím palečky ![]()
Mám za sebou taky 2 revize a celkem 3 potraty, u jednoho těhu si s tím tělo poradilo samo.
koukám že nejsem jediná
říkáš už 3 potraty?a pak se už povedlo?a ve kterém týdnu jste holky potratily?
Bajčo ano, u obou jsem musela na revizi. Nebylo srdíčko
První bylo v 8tt a druhé v 11tt. Za 5 měsíců od druhého jsem otěhotněla potřetí a je z toho roční Magdalenka ![]()
a těch 5 měsíců si čekala schválně?nebo to prostě dřív nevycházelo?myslíš že pomůže počkat?
zajímalo by mě jak jste to zvládly?říkala jsem si jednou,dobře náhoda,smůla,ale už podruhé?to byl vážně šok ![]()
Mně vyšlo pouze první těhu, pak u dalšího byla revize v 9.tt, pak po IVF to odešlo hned z kraje, bylo potvrzeno jen těhu krví a dr. se bál taky mimoděložního, to se naštěstí nekonalo a ta druhá revize byla listopadu loňského roku 6.tt.
U ná těhu přirozeně moc nehrozí a mám strach z dalšího IVF, z vyšetření se vůbec na nic nepřišlo, takže mám pocit, že to bude zase buď a nebo. Hodně o tom přemýšlím.
Bajča píše:
a těch 5 měsíců si čekala schválně?nebo to prostě dřív nevycházelo?myslíš že pomůže počkat?
Revizi u druhého jsem měla v lednu, lékař v nemocnici mi doporučil počkat po „šestinedělí“, ale já nějak neměla sílu, ani chuť na další pokusy… Až pak v červnu jsem si řekla, že to zkusíme a musí to vyjít.. a hned to vyšlo ![]()
A jak jsem to zvládala…? No, nic moc
A úplně nejhorší byly kecy lidí, typu: „tak už si nějaký taky pořiďte“ a „a kdy už konečně budete taky mít“
Jak kdyby se děti kupovaly v supermarketech ![]()
Nerine píše:Bajča píše:Revizi u druhého jsem měla v lednu, lékař v nemocnici mi doporučil počkat po „šestinedělí“, ale já nějak neměla sílu, ani chuť na další pokusy… Až pak v červnu jsem si řekla, že to zkusíme a musí to vyjít.. a hned to vyšlo
A jak jsem to zvládala…? No, nic mocA úplně nejhorší byly kecy lidí, typu: „tak už si nějaký taky pořiďte“ a „a kdy už konečně budete taky mít“
Jak kdyby se děti kupovaly v supermarketech
Já si prošla zamlklým těhotenství už 5× ,ale i tak mám už tři děti a čtvrté čekám. A mám vypozorované, že zamlklé jsem měla vždy, když jsem nedostala včas utrogestan.Teď taky ještě čekám jak to všechno dopadne.Zamlklé jsem měla vždy tak do 8tt a jednou v 10tt.Teď jsem na konci 12tt a bojím se hrozně moc na kontrolu, ale doufám, že to bude v pořádku.
Tomikate píše:Nerine píše:Já si prošla zamlklým těhotenství už 5× ,ale i tak mám už tři děti a čtvrté čekám. A mám vypozorované, že zamlklé jsem měla vždy, když jsem nedostala včas utrogestan.Teď taky ještě čekám jak to všechno dopadne.Zamlklé jsem měla vždy tak do 8tt a jednou v 10tt.Teď jsem na konci 12tt a bojím se hrozně moc na kontrolu, ale doufám, že to bude v pořádku.Bajča píše:Revizi u druhého jsem měla v lednu, lékař v nemocnici mi doporučil počkat po „šestinedělí“, ale já nějak neměla sílu, ani chuť na další pokusy… Až pak v červnu jsem si řekla, že to zkusíme a musí to vyjít.. a hned to vyšlo
A jak jsem to zvládala…? No, nic mocA úplně nejhorší byly kecy lidí, typu: „tak už si nějaký taky pořiďte“ a „a kdy už konečně budete taky mít“
Jak kdyby se děti kupovaly v supermarketech
Tomikate moc držím palečky ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.