2. revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1167
17.3.11 14:26

tak pačko a zžij si hezký zbytek dne :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
17.3.11 14:27

:mavam: :mavam: ty takéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
17.3.11 17:42

Ahojky Verri -tak nakonec jsem v te schrance zpravicku y inuna nasla-sice vysledky nejsou uplne idealni ale i presto se zlepsili a tak se muzeme zacit snazit
Z"AVER ZPRAVY
BI ZLEPSENA , Z IMUNOLOGICKEHO HLEDISKA KONCEPCE MOZNA,PRI PRUBEZNE LECBE PREDNISONEM ,MIMO OVULACI NADALE KONDOMOVA OCHRANA A MEZI 7-9 TZDNEM GRAVIDITY KONTROLA U NAS " .{color: red}"
Tak mam hroznou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
18.3.11 08:22

Čauky Gabkatak to je super, že už se může aspoň trošku snažilkovat,ale bude to na pytel, hele včera jsem koupila mýmu chlapovi čaj z kotvičníku a super prý je dobrý na mžskou potenci a o 30% zyvšuje plodnost atd. takže pokud se můžete snažit pouze v OVU tak aby to bylo jistější :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
18.3.11 08:58

Ahojky Verri -no ja mam hroznou radost takže ted sem po ovu a příští by měla bejt tak od 4.4 takže se zacneme snažit jupíííí .
Cajik z kotvycníku jo ? no tak to ja taky manžílkovi zakoupím :-D
a sobe si si neco koupila ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
18.3.11 09:08

jojo koupila,ale chtěla jsem koupit přímo gravozen nebo něco podobného,ale koukali na mě jak na zjevení, když jsem to po nich v obchode chtěla. Tak jsem si koupila ženský čaj a vybrala i těhotenské až budu :wink: V tom ženským je kontryhel, měsíček, vřes, maliník, černý rybíz, hluchavka, řebříček, a ještě něco to už si nepamatuji, takže piju aspoň to, tak snad to k něčemu bude, ale musím říct, že ten čajík pro muže dělá zázraky, zvyšuje se po něm i sexuální libido :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
18.3.11 10:43

no tak to je hezké - takže ste na to hned hupli jo :-D
Tak ten ženskej bude taky dobrej .
No ja jedu zitra lyžovat tak se dostanu do lekarny až v neděli ale urco tedy ten cajik koupim …i když manžel je při chuti furt …ale me to ted moc neba to je tím že musíme s kondomem.( to je otrava ) takže už aby bylo 4 to si konecne užiju i ja :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
18.3.11 11:04

no hupli :dance: ale asi na tom čajíčku něco bude vřele doporučuji :palec: no škoda ale v pondělí si zajdi taky určitě něco koupit, ať zbytečně nemeškáš! To tě chápu nás to oba s kondomem vůbec neba, než ho navlíknu tak už je po chuti :-? mužík říká že je to jako lízat zmrzlinu přes sklo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
18.3.11 12:33

No to je super :dance:

pekné přirovnání :mrgreen:
Ale sem rada ,že čtu stejnej pocit jako mam ja i od nekoho jineho …přesne do te chvile než se nasadí kondom super a jakmile se nasadí tak sem bez chuti …bez vášně …sucho :-(
No v neděli naběhnu do lekarny a udělám nákup :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
18.3.11 12:50

a to jsme ze začátku zkoušeli po vysazení antikoncepce, různé kondomy s vroubkama a já nevím jaké koliv vymoženosti,a yb se libido zlepšilo ale nic, prostě vždycky akorát přešla chuť :-x takže pak se mužík začal hlídat abych hnedka neotěhotněla po vysazení a je šikovný takže jsme kondom používat nemuseli. Ale ve vašem případdě je to něco jiného, tak moc přeju,aby to vyšlo a podařilo se to když máte takové omezené snažení :palec: A hlavně přeji ať si to oný osudný den 4. pořádně užiješ, takže noc plná vášní jasné :lol: :wink:
No v lékárně nevím jestli pořídíš,protože mě z lékárny odpálkovali, že nic takovýho nemají,ale u vás to bude třeba lepší. Tak jsem musel ajít do bylinke a tam toho měli hodně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
18.3.11 14:29

Moc Děkuji Verri - s manželem jsmem spolu 12 let a xlet sem brala antikoncepci ale kvuli migrenam sem ji prestala brat a tak jsme naké 4 roky spolu taky spali bez niceho a manža si daval pozor :-) no uvidíme …už se tesím až obe budem hlasit //
Dneska sem uplne vyrizena ..už aby byly 4 nejlip ale už aby bylo tak 8 …to padnu do perin nebot budu muset vstavat v pul 2 a v pul 3 vyražime do toho Rakouska na lyžovacku …tesím se …doufam že je tam líp jak tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
21.3.11 08:20

Ahojky :mavam:
tak zdravim při pondělku .
Dneska se mi do te praci nechtelo …snad to aspon bude utíkat …odpo jdu k doktorovi tak sem zvedava .
V Alpach bylo super - i když počásko sme minule meli lepší ale i tyk sme si super za lyžovali :dance:
A co ty jaky si mela víkend ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
21.3.11 12:12

Čauky! Jé závidím taky bych jela na hory,ale to se asi nepoštěstí, protože přítel pracuje i přes víkend… :nevim: Ale je fajn, že jste se aspoń trochu odreagovali. A co čajík koupila si??? Já jse dneska zjistila, že ten čajík co jsem koupila už pít nebudu je tam rozmarýn a mochna husí a ty jsou zakázané v těhotenství tak už ho pít nebudu a koupím si čaj přímo pro těhotné raději téím nic aspoň nezkazím :wink: Jojo doufám, že už brzy nahlásíme // :palec:
JInak se mi dnes vůbec nechtělo do práce, po víkednu je to vždy na prd… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
21.3.11 13:54

No tak to je dobrý ..tak ho zahod a kup si ten pro tehotný …stejne brzo budeš :-)
Jo jo jsem rada že sme jeli cklovek si vyčistí hlavu ale sem naka zmordovana ..potřebovala bych ještě jeden den volna :-D
Ja do te lekarny skaknu až dnes …jdu totiž k DR. a ten mi stejne bude psat recept na listovku+prednison tak tto vemu jednim vrzem :-)
Snad ten dnesek uteče -…se tešim až vypadnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
21.3.11 14:03

zahodím, to je hrozný, nechápu proč tam ty dvě bylinky dávali přitom to je tak dobrý čajík, už ho dneska dělat nebudu, a koupím si nový. Pro těhotný a když jseště nejsem, tak třeba mi to pomůže abych rychleji byla :mrgreen: :mrgreen: no až půjdu k doktorce, tak si taky musím nechat napsat listovku a až budu těhotná, tak přejdu na femibion, do tý doby ne jelikož je hodně drahý, tak se budu snažit to přežít jen na kyselině listové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty